רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
נסיעה לרהט 1 2
מאת rsm130d-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני רוצה לנסוע לרהט אבל מצד שני אני חושש כי אני פוחד מזריקת אבנים ( הפחד נותר מהשירות הצבאי ). רציתי להתייעץ איתכם , האם זה בטוח לנסוע לשם ? מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים. אני מעוניין לדעת מה צריך לדעת לפני התקנת כיסויי דמוי עור למושבים במאזדה 3. אף פעם לא הבנתי איך עניין הכריות אויר מתקשר לסיפור. במושב האחורי במאזדה 3 יוצאת משענת יד באמצע, האם תהיה אפשרות שלא לכסות את המשענת יד ולדאוג שהיא תהיה מכוסת אבל תתפקד כרגיל? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום לכולם, חברתי ואנוכי החלטנו בשבוע שעבר לנצל את החופש הזמני שלי מהעבודה והאוניברסיטה, ולנסוע לטיול קצרצר בן יומיים בצפון איטליה. תוכנן איזור הטירול הדרומי, בו לא יצא לנו להיות עדיין, ומאחר ומדובר ב3 שעות נסיעה ממינכן גם לא נורא בכלל. תוך כדי הנסיעה, נזכרתי שאי שם באיטליה מצויות להן חברות רכב אשר לא ביקרתי בהן עדיין, בירור קצר - ומסתבר שכולן נמצאות באזור העיר מודנה. כמובן שסחבתי את חברה שלי ולשם נסענו מאיזור בולזאנו בו היינו (עוד 3 שעות ו20 יורו לכבישי אגרה). בערב הגענו לעיר מודנה ובה נכנסנו לTOURIST INFORMATION. אנגלית? גרמנית? לא חשוב - איפה פרארי ולמבורגיני פה? אמרו פרארי במראנלו, ולמבורגיני בסנט אגטה בולנייה. בנוסף, למבורגיני רק מוזיאון קטן ואפשר ל…
הודעה אחרונה מאת YaronMi, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2014-s-class/ אני אישית מאוד אוהב את ה-S קלאס, במיוחד את הדגם היוצא, זה נראה מחליף ראוי בסה"כ הכי הרבה "רכב" שאתה יכול לקנות ב-100K$ (על עלות תועלת במחירים ישראלים אני לא אוהב לדבר, כי במחירים שלנו כל הרכבים חרא)
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא הכי קשור לאספנות, אבל גם לא מתאים לשום נושא אחר... חבר שלי רוצה לנסוע למרוץ פורמולה1 ב8/9 בעיר מונזה שבאיטליה. http://www.monzanet.it/it/tickets/15 השאלה המרכזית איזה כרטיס לקנות מבחינת המיקום. אין לו מושג מישהו התנסה בכזה דבר ויכול להמליץ איפה הכי טוב להיות כדי למקסם את החוייה ? תודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בדרך לבאר שבע בכביש 40 לדרום ביום שישי בלילה היו רוחות חזקות מאד והרבה שיחים קטנים שנעקרו והתעופפו לכביש, אבל בקטע כביש חשוך היה שיח גדול מאוד ברוחב המכונית ובגובה של תחתית השמשה הקדמית. ראיתי אותו בדיוק שניה לפני שהתנגשתי בו, הייתה מכה מפחידה אבל נזק לא נגרם. ממש מסוכן הדבר הזה ויכול לגרום לתאונה, דיווחתי למוקד על המפגע. מפחיד לחשוב מה היה קורה לרוכב אופנוע. מישהו נתקל בתופעה?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 495 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_312.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם להעביר את החשבונית לבנאדם שהתקין לי את החיישני רוורס ולדרוש ממנו לשלם אותה? או האם להעלים עין ולספוג את ההפסד? אני לא רוצה לפגוע בבנאדם כי הוא כן חבר באוזושהי רמה. אולי רק להסביר לו את המצב ומה שקרה שיידע להבא? דעתכם בעניין, שוטו!
הודעה אחרונה מאת oe300, -
אז היום אני נוסע לתומי ברחוב, מקדימה, שלא במעבר חציה מחליט איזה בבון לחצות את הכביש עם הבן שלו, אני ששמתי לב אליהם וראיתי שהם רחוקים המשכתי בנסיעה וכשהוא עשה מה שהוא עשה פשוט הייתי בשוק, לא הייתי קרוב לבבון ולא לבן שלו, ועוד הוא זה שביצע עבירה כשלא חצה במעבר חציה. באותו רגע חשבתי אם לעצור או לא אבל הבנתי שפשוט כדאי להתעלם מזה, כולה בובה שעפה לי על השמשה, ביג דיל, לא משהו ששווה לאשפז מישהו\לאבד את החיים בגללו. 0okUJRLpZGE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. תגובות? עריכה: הסרטון ערוך אך לא, לא צפרתי, כמו כן לא נסעתי מהר, אולי לא זחלתי אבל ממש לא הגעתי במהירות. ה…
הודעה אחרונה מאת דרור ע, -
- 2 תגובות
- 658 צפיות
שלום יש לי יונדאי גטס 2004 יש לי שלט לרכב ( שפותח את הדלתות) ובתוך הרכב יש לי קודן לאחרונה השלט שפותח את הדלתות לא מבצע את הפעולה תקין שאני בתוך האוטו אני שומע שיש פעולה שהשלט עושה שקשורה לקודן. אבל את הדלתות הוא לא פותצ וסוגר. למישו יש רעיונות ? חשבתי בטרייה אבל ניסיתי את השלט השני וגם הוא מבצע בפעולה בתוך האוטו אבל לא את הדלתות.. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת natco, -
אין מילים. https://www.facebook.com/photo.php?v=143375469176188&set=vb.271243472968305&type=3&permPage=1 עריכה:לטובת מחוסרי הפייסבוק,מצולמת אישה שיש לה סלקל על גג הרכב ואנשים מצפצפים לה ומנסים להעיר את תשומת ליבה והיא לא שמה לב,מעניין אם התינוק בסלקל אם כן לשלוח אותה לכלא.
הודעה אחרונה מאת RON23, -
- 0 תגובות
- 460 צפיות
אני חדש על הכביש. רוצה לקנות GPS. חשבתי להזמין באיביי. זה כדאי? ואם כן, איזה חברה / דגם כדאי לי לקנות? חשוב לי הנתונים הבאים: 1. שיהיה בעברית. 2. שיהיה דיבורית בלוטוס'. 3. מפות מעודכנות (צריך IGO?) רצוי: כניסת מצלמה אחורית (למקרה שאחליט לרכוש אחת כזאת). מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת NATI4578, -
- 1 תגובות
- 609 צפיות
http://www.carbuyer.co.uk/news/89147/new-bmw-4-series-coupe-price-release-date-specs קודם כל: DO WANT מעניין מה יהיה הפער בין התמונות שפורסמו לבין הדגמים הסופיים - מבחינת אבזור הפנים. התמונות שבמו פרסמו היו מדהימות.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה הסיפור? מי שממלא דלק בכרטיס אשראי בטוח שם לב לזה: כשקובעים סכום מראש, תמיד אבל תמיד, בכל תחנת דלק שהייתי חוייבתי על אגורה יותר. למה? מה זה נותן להם שאני מבקש 200 שח ומחייבים אותי 200.01? שלשום המצב היה אבסורדי אף יותר ואני לא יודע אם זה קורה בעוד תחנות דלק: בדרך לירושלים מילאתי דלק בתחנה של סונול בשעות הערב. לא ראיתי שירות עצמי אז הלכתי לשירות המלא, שם המתדלק אמר לי שבערב יש עמלה של 2.90. אמרתי לו מלא לי בבקשה במאה לא כולל העמלה. הסכום נעצר ב100.01 עד כאן רגיל, ולא רציתי קבלה בכלל. בפירוט אשראי אני רואה חיוב של 102.92. זאת אומרת, שלא מספיק לתחנות הדלק הלקיחת עוד אגורה, המתדלק גם חייב אותי על אגורה מיותרת! כמו שזה נראה זאת שיטת מצליח חדשה הרי למי א…
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
ועכשיו ברצינות. מה הסיפור עם האיביזות על הכביש? מחלקים את האוטו הזה חינם שהוא הרכב שאני רואה הכי הרבה על הכביש? כל שנה יוצא דגם חדש, ויומיים לאחר מכן הכבישים לא מפסיקים להתמלא, הקונצרן הגרמני הפך להיות מקובל וזה נחמד, אבל יש משהו על הרכב שאני לא יודע?
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נגנבה חיפושית!! 76-55-46 נגנבה משכונת כפר-גבירול ברחובות בשעה 04:30 לפנות בוקר חיפושית אמריקאית 1303 דגם שנת 73 מגיל 16 אני מטפח את האוטו הזה אני אובד עצות כל מי ששמע ראה ויכול לעזור אני אשמח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Hayuk, -
כרגע משתמש במעמד האוניברסלי לנייד שנמכר בהום סנטר ב 29 ש"ח ולא ממש מרוצה . לפני זה ניסיתי את המעמד של ה gripgo וזה זבל של מוצר . יש למישהוא המלצה למעמד יעיל ונוח (יציב, שימוש ביד אחת) לנייד לרכב? (אגב יש לי SGS3..) ולא יקר מדיי...
הודעה אחרונה מאת Tricepz, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי לאשה את הרכב הראשון שלה פיאט פונטו ספייס לבנה שנת 02 . תודה ל yulianx על ההמלצות. לפני הקניה עשיתי בדיקה ב"טכנו טסט" במפרץ חיפה ומהתשובות של הבדיקה נאמר בסיכומו של דבר שהרכב נקי לגמריי מתאונות ורוב הליקויים הם של בלאי כגון: מתלים אחוריים חלשים,רעידות מנוע (הבוחן אומר שתושבת מנוע אחת לא תקינה אבל לא זקוקה להחלפה בנתיים,הרכב נקי מנזילות הן מהגיר והן מהמנוע ועוד כמה דברים). בעת העברת בעלות קבלתי מהדואר טופס טיפול ראשון כולל עבודה במוסך מורשה פיאט. אני מעוניין להגיע לעכו , האם המוסך פאטין מומלץ ולמי לגשת , אני רוצה ליישר קו מבחינת טיפול לאוטו ומבחינת בטיחות קודם כל אשמח להמלצות..
הודעה אחרונה מאת idanmag, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים שלום, השבוע התבשרתי כי הקורסה opc שהזמנתי הגיעה לארץ הקודש וככל הנראה שבוע הבא אקבל אותה. עם ההודעה התחלתי בחיפושים היכן לבטח את הרכב? אשמח להמלצות על סוכני ביטוח/חברות ביטוח אמינות וזולות (אני נהג צעיר ואני יודע שזה לא יהיה ממש זול,אך ככל הניתן). עד כה ההצעה הזולה ביותר עומדת על 7,266 מקיף+חובה (השתתפות עצמית 1,425)-סוכנות ביטוח שעובדת עם אופל. מבירורים נוספים שעשיתי הבנתי שיש הבדל ניקר בין הפוליסות ושלא תמיד המחיר נטו של המקיף והחובה צריך לקבוע. לדוגמא: גובה כיסוי צד ג',השתתפות עצמית וכדו'.. אשמח לייעוץ מהוותיקים בדבר (ומבעלי ספורטיביות במיוחד). תודה מראש לעונים והמשך יום נעים!
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
1. ציית לרמזור, אל תנסה "להספיק" לעבור. 2. תן זכות קדימה וזכור שזכות קדימה מקבלים ולא לוקחים 3. שמור מרחק - לשמור מרחק פירושו לשמור על החיים 4. תאותת תמיד לפני ביצוע מהלך כדי ךהכין את הנהגים האחרים 5. צופר נועד למנוע תאונות ולא לפרוק עצבים 6. אל תעשה דווקא ואל תחנך 7. תהיה חכם ולא צודק מאשר צודק ובבית חולים 8. אל תסמס ואל תתאפרי 9. וותר על מהלכים מיותרים או פתאומיים על הכביש 10. אל תסנוור ואל תפעל פנסי ערפל אתם מוזמנים להמשיך ולתקן.
הודעה אחרונה מאת DeadPilot, -
מה הגדג'ט שעושה את החיים שלך ליעילים / נוחים יותר בזמן נהיגה / סביב הרכב? זה יכול להיות תת-מערכת כלשהי רכב / מכשיר נפרד חדש כלשהו / פיצ'ר במכשיר / אפליקציה, וכד'. דוגמאות טריביאליות: חיוג קולי, DVR שחוסך סיבוכים בבתי משפט, שלטי נוחות.
- 0 תגובות
- 488 צפיות
מישהוא יכול להמליץ לי איכן ניתן לקנות תושבת מרופדת להתקנת דיבורית באזור השרון?
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום הזמנתי 6 חלקים מחו׳ל בעיקר בוקסות משולשים , בסך 290 דולר כולל משלוח עם USPS היום הגעתי לדואר וראיתי שדורשים ממני 411 שקל על מנת לשחרר. האם זה סכום הגיוני? מתחת ל 1200 שקל לא אמור להיות פטור ממכס? 290 דולר לפי השער של הדולר בתקופה האחרונה שווה ערך ל 1044 שקל 411 מתוכם זה מתקרב ל40 אחוז תודות...
הודעה אחרונה מאת omri617, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצטער שהסרטון מפייסבוק אבל אין לי קישור אחר. https://www.facebook.com/video/embed?video_id=328460957281613 למי שלא יכול לראות, אופנוע משטרתי עומד בצד הדרך מוסווה בכיסוי צבאי, לידו השוטר מוסווה גם הוא עם הסוואה צבאית ומתחיל לממלז נהגים. כאשר הוא תופס במכשיר שלו טייס, הוא מדווח בקשר לניידת שעומדת בהמשך הדרך והיא עוצרת את הנהג (גם לא בטוח את מי הוא עוצר כי הניידת לא מקבלת מספר רישוי של הטייס אלא רק דגם רכב כללי). יותר מאוחר השוטר מגיע עם האופנוע והאקדח לייזר ומראה את המהירות בה נתפס כביכול הנהג. מה שמפריע לי זה שמרגע העצירה עד שמגיע השוטר עם האקדח לייזר, מי יודע אם השוטר לא ממלז על רכב אחר ובא אלי אחרי 10 דקות ומציג לי מהירות פיקטיבית? האם זה חוקי?
הודעה אחרונה מאת rupni, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
חג שמח ושבוע טוב ! שאלה לי אליכם לגבי דוח שקיבלתי שהמלל שלו לא קריא ( ודגש על לא קריא - זה נראה יותר כמו סרטוטים וקווים מאשר מלל ותוכן , אי אפשר להבין את הכתב של השוטר, אי אפשר להבין על מה הדוח כי פשוט שום בנאדם לא יכול לקרוא את זה ..ברמה של לך תקרא סינית ...יותר מאוחר אני יצלם את הדוח ויעלה לכאן ותבינו ) עכשיו לשאלה שלי במידה והדוח לא קריא בגרוש , הרבה אנשים אמרו לי שבמידה ואגיש ערעור להשפט יש מצבים שיבטלו את הדוח כי הוא לא קביל כביכול בגלל חוסר ההבנה מהכתב\תוכן שלו ?
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
טוב, אז עם מכירת הרכב בשעה טובה ומוצלחת אפשר לסכם: 1. נרכשה עם סביבות 110K מחברת הליסינג הקטנה "נייס" בעכו. נמכרה עם 170K. 2. טופלה מיום העלייה לכביש עד למכירה במוסך "פאטין" בעכו, מורשה פיאט. חלפים מקוריים בלבד. 3. תקלות שהיו במהלך 3 שנים - קריעה של כבל הילוכים (תיקון יקר, עלות 600 ש"ח), מספר תושבות החזירו נשמתן לבורא והוחלפו בטיפולים שוטפים (סיפור של 300 ש"ח בממוצע לתושבת) וניקוי מצערת לאחר תדלוק בדלק מזוהם בתחנת הדלק סונול בכביש 22 (ליד קוקה קולה). 4. צריכת דלק ממוצעת - 1:15. האוטו לא יצא מחוץ לעיר. מחוץ לעיר השגתי גם 1:20 (בנסיעה לצפת) אבל רוב הזמן הצריכה מחוץ לעיר עמדה על 1:18. המדידה בוצעה בקפדנות - הרכב חסכוני בצורה מדהימה. 5. סחיבה - לא…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בראלי של חובבי ספורט מוטורי (ושל ירדן) שהוזנק מגרמניה ומסתיים בירדן, כאשר הוא צפוי להיכנס היום(יום שני) לישראל מנמל חיפה ולעבור לירדן ביום רביעי 15/05. לראלי חוקיים מעניינים, למשל מחיר הרכב לא יעלה על 1111 יורו, ולא יעבור יותר מ666 ק"מ ביום. הרכבים גם יוצגו היום בכפר הנוער "הדסה נעורים" שפתוח לקהל הרחב, החל מהשעה 17:00. להפתעתי, הראלי לא הוזכר על דפי הפורומים(או שפספסתי משהו), והרגשתי מחוייב לפרסם אותו, אך אין לי כל קשר אליו. מידע נוסף, דוגמת מיקום המדוייק של כל צוות על מפת העולם ניתן למצוא באתר הראלי(בשפה הגרמנית) :allgaeu-orient.de או באתר השגרירות הגרמנית בארץ: tel-aviv.diplo.de (אני לא רשאי לפרסם לינקים)
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
טיוטה סופרה
מאת sahard246- 0 תגובות
- 892 צפיות
האם נוכל לייבא טויוטה סופרה (1993 ומעלה ) לארץ כאשר האוטו יהיה בן 30 כלומר מפני שפעם שקראתי שהיא לא חוקית בארץ האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת sahard246, -
בוקר טוב לחברי הפורם , אני רוצה לעלות מקרה שקרה לי אתמול בכביש 6 , אשמח לקבל תגובות או עצות והכי חשוב מבחינתי זה למי לפנות . אתמול אני נוסע בכביש 6 מדרום לצפון בקטע של בין מחלף נחשונים לקסם. חותכת אותי ניידת סיור של משמר הגבול , אני חייב לציין כי הניידת לא הייתה בתפקיד או משהו כזה היא נסעה ביחד איתנו מס' קטעים גם מהחלק הדרומי לחלק הצפוני .ברכב היה נהג ,מפקד ,ושני חיילי מגב . הניידת חתכה אותי כאשר אני נמצא בנתב האמצעי של כביש בחלק הרחב שהוא 4 נתיבים , אני לא הפרעתי לנסיעה ומהירות הנסיעה שלי הייתה כחוק . לאחר שחתכה אותי נעצרה ניידת באמצע כביש לפני מה שגרם לי לעצור רכב בצורה מלאה באמצע כביש 6 שכולם נוסעים במהירות מטורפות חשוב לציין שנהגתי ברכב …
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
הגיע הזמן להחליף צמיגים בפורד מונדיאו 2012,איזו חברה הכי מומלצת?כרגע יש על הרכב מישלין. המידה היא 215/55/16,האם כדאי להגדיל למידה של הגרסה המאובזרת?215/50/17?בכמה המחיר יעלה? וכמה יעלו ג'אנטים של פורד 16 ו17 אינץ?כרגע אין.
הודעה אחרונה מאת misterb,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r