Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורם ,

אני רוצה לעלות מקרה שקרה לי אתמול בכביש 6 , אשמח לקבל תגובות או עצות והכי חשוב מבחינתי זה למי לפנות .

אתמול אני נוסע בכביש 6 מדרום לצפון בקטע של בין מחלף נחשונים לקסם.

חותכת אותי ניידת סיור של משמר הגבול , אני חייב לציין כי הניידת לא הייתה בתפקיד או משהו כזה היא נסעה ביחד איתנו מס' קטעים גם מהחלק הדרומי לחלק הצפוני .ברכב היה נהג ,מפקד ,ושני חיילי מגב .

הניידת חתכה אותי כאשר אני נמצא בנתב האמצעי של כביש בחלק הרחב שהוא 4 נתיבים , אני לא הפרעתי לנסיעה ומהירות הנסיעה שלי הייתה כחוק .

לאחר שחתכה אותי נעצרה ניידת באמצע כביש לפני מה שגרם לי לעצור רכב בצורה מלאה באמצע כביש 6 שכולם נוסעים במהירות מטורפות חשוב לציין שנהגתי ברכב שכור מזדה 5 והרכב היה עמוס עם ציוד מזגן בגלל החום וכל בני משפחתי 6 אנשים היו ברכב ( משפחה שלמה ) רק המחשב ה העלתה לי זעזוע שהבן... כמעט היה יכול לגורם לאסון של ממש :shock:.

המזל הגדול 3 הרכבים שהיו מאחורי הספיקו לברוח אני לא יכולתי הרכב היה עמוס מאוד וכבד מאוד , לאחר שביצעתי וידו כי אני יוכל להאיץ את הרכב בבטחה והחלץ מהמצב ( מדובר בעניין של שניות ) .

העברתי את הרכב למצב ידני והאצתי את הרכב כמו שבחיים לא עשיתי כל זאת מהמחשב שמספיק נהג אחד מאחורי לא ערני ואני נמחץ למוות זה לא היה פשוט אבל נחלצתי מהמצב בכל זאת מזדה 5 מלאה זה לא רכב מרוצים (חייב להדגיש כל בני המשפחה היו בפניקה של ממש ) לאחר שאני הגעתי למצב בו אני חוזר למהירות הנורמטיבית וחושב על בן... הוא חותך אותי שוב במהירות מופרזת בלי סירנות בלי כלום אני שוב בנתיב האמצעי כבר מתקדמים לקטע בין חורשים לאייל למרבה מזלי היה עומס תנועה באייל

שלפתי את מצלמת הטיולים שלי והצלחתי לצלם את הרכב לא הצלחתי להגיע אליו הוא נסע במהירות .

אני עצרתי באייל בתחנת דלק להרגיע את כל יושבי הרכב , המקרה קרם לי לעצבים ומעבר למחשב שהוא היה יכול לגורם לתאונה קטלנית סוג הרכב לנד קורזר לבנה לוגו של משמר הגבול מס' אדום מס' לוחית - מ- 23-922

תודה על התייחסותכם

IMG_46181.jpg

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זעקת הקוזק הנגזל ....

תמשיך לנהוג בנתיב האמצעי לעצבן ולסכן את הסובבים אותך .

חבל שאין אכיפה להורדת נהגים שמתנחלים בנתיב האמצעי/שמאלי כאילו שיש להם מניות "בדרך ארץ"

רענן

פורסם
זעקת הקוזק הנגזל ....

תמשיך לנהוג בנתיב האמצעי לעצבן ולסכן את הסובבים אותך .

חבל שאין אכיפה להורדת נהגים שמתנחלים בנתיב האמצעי/שמאלי כאילו שיש להם מניות "בדרך ארץ"

רענן

+1

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

קיבלת שיעור לחיים יחסית בזול, אם היית נוסע כחוק בנתיב הימני זה לא היה קורה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אולי הוא לא נסע כשורה, אבל הIssue בשרשור זה סכנת החיים שרכב המגב העמיד אותו ויכל להוריד אוטו מלא באמצע כביש 6, שבטח היה מסתיים בכמעט מוות בטוח לכולם.

פורסם

אני המום מהתגובות שלכם אולי הגיע הזמן לנהוג כמו מטורף על 170 בכביש .

תסתכלו על התמונה רק מראה לך איפה הייתי, רענן שכנראה לא הייתי מוכן להיות בסיבה שלך שאתה נוהג .

וכן לנהוג בכביש 6 על מהירות של 110 או 115 קמ"ש זה לא איטי בעיקר שאתה נוסע עם רכב משפחתי ,

אני לא גר בגרמניה .

אני חושב שהפורום הזה לנהגי מרוצים ולא באמת לתת תגובה אובייקטיבית.

פורסם

כוונתם של החברים האחרים לפורום היא להסביר לך שיש דרך בטיחותית יותר לסוע ושאם היית מקפיד עליה הכל היה נמנע.

התנהגות בריונית לשמה,לא סתם אומרים שלמג"ב הולכים כל השוליים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני המום מהתגובות שלכם אולי הגיע הזמן לנהוג כמו מטורף על 170 בכביש .

תסתכלו על התמונה רק מראה לך איפה הייתי, רענן שכנראה לא הייתי מוכן להיות בסיבה שלך שאתה נוהג .

וכן לנהוג בכביש 6 על מהירות של 110 או 115 קמ"ש זה לא איטי בעיקר שאתה נוסע עם רכב משפחתי ,

אני לא גר בגרמניה .

אני חושב שהפורום הזה לנהגי מרוצים ולא באמת לתת תגובה אובייקטיבית.

אף אחד לא ביקש ממך לנהוג כמו מטורף .

מספיק שתנהג כחוק ! (בנתיב הימני )

חבל שזאת הייתה ניידת מגב ולא משטרת התנועה. אולי קנס כספי היה מחבר אותך לכביש .

אני כמעט בטוח "שהרימו" לך אורות, אולי ציפצוף אבל אתה בשלך, יש לך חזקה על הנתיב האמצעי ....

שים לב, אחרי "שחתך" אותך פעם ראשונה, עדיין לא הבנת וחזרת שוב לנתיב האמצעי (זה מה שכתבת).

בקיצור, באמת עדיף שתנהג בגרמניה.

רענן

פורסם

לא שאני אומר לך לנסוע מהר יותר , אבל בכביש 6 היום לנסוע במהירות 110 זה כמו לנסוע 60 בבין עירוני .

מה לעשות שהחוק לא קרוב למציאות ? המכוניות היום יכולות לנסוע בלי שום בעיה בכביש 6 גם 140 קמ"ש ללא שום בעיה וסיכונים .

אנחנו מסורסים שכלית ולכן החוק הוא יבש לגמרי . בפועל זה שונה . אם זה היה כל כך מסוכן לחיי אדם היה אפשר בקלות לתת דוחות לכל רכב בכביש 6 . יש להם מספיק כלים לעשות את זה .

מהירות לא תואמת את תנאי הכביש ויותר מזה יותר מסוכן לזחול שם כמו מטומטם כאשר התנועה זורמת לה בכיף . הנזק של אחד כזה שומר חוק מצטיין הוא פי 1000% מאשר אם היה נוסע טיפה יותר מהר וכל השאר לא היו אמורים לעקוף אותו.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אין בעיה שינהג 110קמש בעוד שכולם עפים שם 140+, העיקר שיעשה את זה בימני, לא נתיב שני משמאל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סליחה אבל התגובות שלכם תת רמה!

לפותח השרשור, תנסה לשלוח תלונה לפניות הציבור/ משרד המבקר במשטרה או משהו בסגנון.

פורסם

היות ואין לך תיעוד מלא, סביר להניח שתיתקל באטימות. מכאן, כוס מים קרים אליך:wink:

הרוב טוב.

פורסם

אולי פותח השרשור לא נהג בסדר.

וכדרך אגב, כהמלצה!, מה שרשום על השלט של המהירות זה תקף לנתיב הימני, ואם יש משאית אז לכמה מטרים באמצעי.

אבל התנהגות כזאת היא בהחלט סיכון משתמשי דרך, קשה להבחין ברכב שעוצר סתם ככה כאשר באים מאחור ב130 קמש.

אין הרבה מה לעשות במצבים כאלה חוץ מלצלם אותו ולקוות שהסרטון יגיע למקום טוב.

פורסם

אני הייתי שם את התמונה בעמוד משטרת ישראל תחת ההסבר שלך, חבל שאין לך וידאו מצולם.

כמו כן יש פה תגובות של אנשים שאני לא יודע אם טיפשים או מחפשים אשמים. כל רכב שחותך ולא נוסע כדין = דינו עובר על החוק.

רוב האנשים כאן שגם הגיבו - אני בטוח בזה שאתם ממש לא נוהגים בנתיב הימני בלבד כשאתם נוהגים בכביש 6. במיוחד לא ב 4 נתיבים עמוסים, בנתיב הימני תמיד יהיה מישהו שיזחל על 90-100 כשאתם נוסעים על 120-130.

ומעבר לזה מי שנוהג לאיזור דרום בכביש 6 בטוח מכיר את הנהגים ברכבים הנ"ל של ניידות משמר הגבול.

בכל נסיעה שלי דרומה למשפחה אני נתקל בטייסים כאלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

חלק מהאנשים פה כל כך אוהבים להתלהם, שזה מגיע למצב שהם מזהים הזדמנות, וישר קופצים עליה, מבלי לבדוק את העובדות. שימו לב לתמונה שהוא צילם, מדובר בעומס תנועה. יש רכבים לפניו, יש רכבים משמאלו (והרבה) וסביר מאוד שיש רכבים גם בימני. ואולי הוא נסע מהר מאלה שנסעו בימין והיה באמצע עקיפה. אין שום הצדקה לחיתוך בכביש.

גם אם הוא היה בשמאלי, שיעקפו אותו אותו מימין, אבל למה לחתוך? לחתוך זו הפעולה הכי מטומטמת שאפשר לעשות. לא משנה מה הוא עשה, אין הצדקה לחתוך אותו. (הוא הא, מי ישמע, נסע באמצעי). כאילו שהוא היחיד שעושה זאת (לא שזה בסדר). אם נהג הג'יפ היה חותך כל מי שנוסע באמצעי שלא למטרת עקיפה, הוא כבר היה נהרג/הורג מזמן. לפעמים מדהים אותי, איך העיקר זה להתלהם, גם מבלי לברר את שלל העובדות.

לפותח השרשור, גם במשמר הגבול יש נהגים מפגרים, זה חדש לך? אם כן, אז אני מצטער לשמוע. שתדע גם שרוב הסיכויים מדובר בנהג חדש/צעיר. הרי מן הסתם רוב הסיכויים שמדובר בנהג בוס או משהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...