Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפתרון הכי טוב למקרים מהסוג הזה הוא לא לתת לשוטרים ולכוחות הבטחון פרק זמן להגיע לאירוע.

שיסעו כמו כולם בנתיב ימין על 90 קמ"ש וגם אם יש פקק שימתינו בגודש התנועה.

שינתן אישור רק במקרים של פיגוע לנהוג מהר, כל השאר שימתינו בסבלנות.

ל'

ליטל, ומה יקרה אם מדווח אלמ"ב "לא מזיק" וברגע הוא מתלהט והופך לרצח אישה בידי בעלה או ההיפך? מה קורה אם מדווחת הקמת רעש, אבל תוך דקות היא מתדרדרת לתקיפה חמורה שמוערבות בה סכינים/אלות/שרשרות/WE? את לא יכולה להגביל את השוטרים. בשביל זה יש מערכת כריזה, ובשביל זה יש סירנה. כשצריך - משתמשים.

בכל מקרה, למי שלא הבין אותי, אני לשניה אחת לא הסכמתי עם העבירה שבוצעה. אבל לדעתי אין מקום ללכת ולהתלונן. הייתי במקרים כאלה. במקרה הגרוע התעצבנתי וקיללתי. לא התלוננתי. אבל בסדר. כל אחד ואחת עם נק' המבט שלו, ואולי אני טועה, אני מקבל. אבל לא השלמתי ולו רגע אחד עם העבירה שבוצעה.

השוטרים נתונים תחת לחץ מתמיד, נדרשים להגיע לאירועים בזמן המהיר ביותר, לטפל ולעבור לאירוע הבא במהירות לא סבירה. מצוקת כח האדם היא היא המביאה על המשטרה ושוטריה את הלחץ ואת הסכנות האורבות לנהג הנתון תחת לחץ. מי ייתן ומדינת ישראל תתפכח ותשלם לשוטרים שכר יותר מתגמל ואז אולי יתגייסו יותר שוטרים. מי ייתן...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עכשיו אני איתך :mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ליטל, ומה יקרה אם מדווח אלמ"ב "לא מזיק" וברגע הוא מתלהט והופך לרצח אישה בידי בעלה או ההיפך? מה קורה אם מדווחת הקמת רעש, אבל תוך דקות היא מתדרדרת לתקיפה חמורה שמוערבות בה סכינים/אלות/שרשרות/WE? את לא יכולה להגביל את השוטרים. בשביל זה יש מערכת כריזה, ובשביל זה יש סירנה. כשצריך - משתמשים.

לציבור חשוב שהשוטרים ינהגו בדיוק כמוהם,

אז הפתרון הוא לקחת את הסמכויות של רכב בטחון ולהעלות את הזמן שבו ניידת תגיע לטפל באירוע,

ואז אף אחד לא יתלונן וכל הציבור הרחב יהיה מרוצה.

(זה מה שהציבור רוצה בעצם לא?)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לנהגת שודים.יש ארוע ויש ארוע..לדוגמא רכב תקוע בשול ימיו במקום בטוח,לא דחוף כמו רכב שתקוע בשול שמאל בולט לנתיב עם נהג/ת מסתובבים ליד הרכב בחוסר אונים ועלולים להפגע מתנועה חולפת.יש בכל משמרת מפקד משמרת ושוטרים שבד"כ יודעים להבדיל בין עיקר לתפל וידעו מתי עליהים למהר לארוע ומתי הם יכולים לקחת את הזמן..

אי אפשר לקחת מקרה בודד ועל פיו לשנות נהלים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לך זה אולי נראה לא דחוף,

ולאישה בת 75 שממתינה שם לבד זה יראה כסוף העולם.

הרי בתקופה האחרונה חשובה לציבור תדמית המשטרה,

ותדמית ניתן לשנות רק כאשר משנים נהלים.

הציבור אולי יעריך את השוטרים יותר כאשר ימתינו בפקק עם כולם גם אם זמן ההגעה לאירוע יתארך לזמן בלתי סביר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

^אז הסכמנו שכל ארוע לגופו???אם יש תאונה ללא נפגעים בהמשך הדרך ואת תקועה בפקק אני בטוח שתשמחי שהניידת תעקוף מהשול,תגיע לתאונה ותפנה את הרכבים לשוליים ע"מ שהתנועה תזרום..כל דקה שעורק תחבורה ראשי חסום גורם לפקקים של קילומטרים.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא חייבים להסכים עם הכל.

פורום/דיון= דעות שונות.

:mm_yeah:

ל'

פורסם

אויש, באמת..

מישהו מתלונן על זה שניידת עוקפת אותו, כשהשוטרים בתוכה מפעילים את הסירנה וברור לכולם שהם נוסעים לארוע?

מתעצבנים על מקרים אחרים, כמו על זה שאני עולה על כביש 2 ליד פולג, שם מהירות נסיעה המותרת היא 90, ומיד נעקף על ידי ניידת מפטרלת של מתנ"א, שלדעתי טסה ב150 - 160 קמש. והבעיה היא לא המהירות כמובן. הבעיה היא הצביעות. המוכנות של אותו השוטר בניידת לתת לי דוח, אם אסע במהירות כזו, ולרוץ לספר לאיזה עיתונאי בשקל מynet.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לציבור חשוב שהשוטרים ינהגו בדיוק כמוהם,

אז הפתרון הוא לקחת את הסמכויות של רכב בטחון ולהעלות את הזמן שבו ניידת תגיע לטפל באירוע,

ואז אף אחד לא יתלונן וכל הציבור הרחב יהיה מרוצה.

(זה מה שהציבור רוצה בעצם לא?)

ל'

לך זה אולי נראה לא דחוף,

ולאישה בת 75 שממתינה שם לבד זה יראה כסוף העולם.

הרי בתקופה האחרונה חשובה לציבור תדמית המשטרה,

ותדמית ניתן לשנות רק כאשר משנים נהלים.

הציבור אולי יעריך את השוטרים יותר כאשר ימתינו בפקק עם כולם גם אם זמן ההגעה לאירוע יתארך לזמן בלתי סביר.

ל'

ליטל, ואז הם יגידו "איפה המשטרה כשצריכים אותה?". הציבור מתנהג ברשעות כלפי המשטרה. אין לי מילים אחרות לתאר אם ההתנהגות. כי כשהשוטר עוקף ואולי הוא בלי סירנה כי הוא לא רואה צורך, הוא בדרך לאירוע חשוב ואולי אם הוא עם סירנה הוא לא מצליח לעבור כי האזרח הפשוט אומר "שימתין כמו שאני ממתין" (כבר קרה לי). כשהאזרח החוצפן יצטרך את המשטרה, נראה מה יהיה לו לומר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

^ מסכים איתך.לעיתים לא סופרים את הסירנה ולעיתים היא פשוט מלחיצה את הנהגים האחרים וגורמת לתגובות בלתי צפויות,ולכן מעדיפים נהיגה ללא אמצעים למעט שימוש מדי פעם בצופר המשטרתי.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
ליטל, ואז הם יגידו "איפה המשטרה כשצריכים אותה?". הציבור מתנהג ברשעות כלפי המשטרה. אין לי מילים אחרות לתאר אם ההתנהגות. כי כשהשוטר עוקף ואולי הוא בלי סירנה כי הוא לא רואה צורך, הוא בדרך לאירוע חשוב ואולי אם הוא עם סירנה הוא לא מצליח לעבור כי האזרח הפשוט אומר "שימתין כמו שאני ממתין" (כבר קרה לי). כשהאזרח החוצפן יצטרך את המשטרה, נראה מה יהיה לו לומר.

אתה מודע לעניין שלשוטר אין שיקול דעת לגבי "האם יש צורך"?

כאשר שוטר בניידת רוצה לעבור על חוקי התנועה גם כאשר הכביש ריק ב-2 לפנות בוקר הוא חייב על פי חוק להפעיל את הסירנה.

רק עם אורות וסירנה יש לניידת (משטרה, כיבוי אש ומד"א) את הזכות לעבור על חוקי התנועה.

וכל זה אך ורק אם אין סיכון לסובבים אותו בכביש.

אותו אזרח ש"לא בא לו" לפנות את הדרך, יכול לחטוף דו"ח ואפילו מעצר על הפרעה.

עדיין לא יצא לי לפגוש אזרח שאומר את מה שכתבת, אבל מצד שני יצא לי לראות כל יום אנשים שמוכנים להסתכן בדו"ח על מעבר באור אדום כאשר ניידת כזו או אחרת צופרת ומנסה לעבור (הם לא חוצים את הצומת אלא רק עוברים את קו העצירה ונדחפים על מנת לפנות לניידת מספיק דרך לעבור).

לא כולם מתנהגים בבהמתיות וישנם הרבה אנשים טובים שמנסים לפנות את הדרך.

אבל אותם אנשים אח"כ נכווים מהשוטרים שמגיעים עם גישה כמו שאתה מתאר.

אין שיקול דעת בנושא סירנות ומעבר על חוקים.

יש חוק.

והוא מאוד ברור בעניין.

פורסם

כאשר שוטר בניידת רוצה לעבור על חוקי התנועה גם כאשר הכביש ריק ב-2 לפנות בוקר הוא חייב על פי חוק להפעיל את הסירנה.

רק עם אורות וסירנה יש לניידת (משטרה, כיבוי אש ומד"א) את הזכות לעבור על חוקי התנועה.

אם הם יפעילו סירנה כל פעם שהם נסעים לאירוע הם יפריעו את מנוחתי ב 02:00 בלילה.

:twisted:

שיעברו על החוק ויכופפו אותו ושלא יפריעו את מנוחת הציבור.

ל'

פורסם

אותו אזרח ש"לא בא לו" לפנות את הדרך, יכול לחטוף דו"ח ואפילו מעצר על הפרעה.

עדיין לא יצא לי לפגוש אזרח שאומר את מה שכתבת, אבל מצד שני יצא לי לראות כל יום אנשים שמוכנים להסתכן בדו"ח על מעבר באור אדום כאשר ניידת כזו או אחרת צופרת ומנסה לעבור (הם לא חוצים את הצומת אלא רק עוברים את קו העצירה ונדחפים על מנת לפנות לניידת מספיק דרך לעבור).

לא כולם מתנהגים בבהמתיות וישנם הרבה אנשים טובים שמנסים לפנות את הדרך.

אבל אותם אנשים אח"כ נכווים מהשוטרים שמגיעים עם גישה כמו שאתה מתאר.

אין שיקול דעת בנושא סירנות ומעבר על חוקים.

יש חוק.

והוא מאוד ברור בעניין.

מאיפה אתה כותב את דבריך אלה? מידע מבוסס? אולי מנסיון?

אם הם יפעילו סירנה כל פעם שהם נסעים לאירוע הם יפריעו את מנוחתי ב 02:00 בלילה.

:twisted:

שיעברו על החוק ויכופפו אותו ושלא יפריעו את מנוחת הציבור.

ל'

זו הסיבה שיש לשוטר שיקול דעת בעניין הפעלת אמצעים. אמנם יש חוק שמחייב את השוטר להפעיל אמצעים במקרים מסויימים, אבל יש גם סייגים לחוק, שמגדירים לשוטר מרווח פעולה ושיקול דעת.

אם אני בדרך לתאונה קשה, אבל אין רכבים בכביש, למי אני אפעיל סירנה?

אם אני בדרך לאירוע חריג, אבל אני צריך לעבור בשתיים בלילה באמצע שכונת מגורים, מה אעשה? אשתמש כמה שפחות! אם אין רכבים כלל, לא אשתמש.

אז תעשה טובה...

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...