Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף צמיגים בפורד מונדיאו 2012,איזו חברה הכי מומלצת?כרגע יש על הרכב מישלין.

המידה היא 215/55/16,האם כדאי להגדיל למידה של הגרסה המאובזרת?215/50/17?בכמה המחיר יעלה?

וכמה יעלו ג'אנטים של פורד 16 ו17 אינץ?כרגע אין.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה חברת צמיגים אבל מומלצת?וכמה התוספת בין 16 ל17 אינץ?

וכמה עולים בערך ג'אנטים 17?ישלכם של פורד מקוריים?

פורסם

תברר אם זה מידה מאושרת ברשיון שלא יפילו אותך על טסט.

כמו כן הגדלת מידה עלולה לפגוע בנוחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש מונדיאו מאובזרת עם המידה 215/50/17 אז אני לא חושב שתהיה בעיה,אין צורך בשינויים נוספים נכון?נגיד הבלמים וכל זה יהיו בסדר גם ב17 אינץ?

פורסם

אני יכול להמליץ על TOYO T1 SPORT שיש לי כרגע על הפוקוס 215/50/17. 2200 לרביעיה, מעולים מכל הבחינות,

ולא יקרים. לא קל להשיג אותם, לא להתפתות לT1R שהם הרבה פחות טובים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נראה לי שכדאי שתברר מחיר.. יש מצב שתיבהל קצת :)

הטויו לא נופלים מהמישלין ועולים הרבה פחות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני סקרן מדוע יש צורך להחליף צמיגים כל כך מהר, במיוחד שלא מדובר ברכב ספורט?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תלוי בנהיגה ובקילומטרז׳. לי יש פוקוס 2012, מינואר,

עברה 50k, החלפתי כבר סט מלא, ועוד זוג, והזוג הבא עוד לא הרבה.. נוהג חזק בכבישים מפותלים רוב הזמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרכב עבר כבר כ60 אלף קילומטר,אז הצמיגים המומלצים ביותר הם הTOYO?כי אין לי בעיה להוסיף עוד קצת כסף.

פורסם

לא צריך לבזבז כסף בלי סיבה, גם אם יש.

הTOYO מעולים ונותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף במידה הזאת לדעתי.

אני לא בטוח שתצליח להשיג אותם בקלות, היבואן מטפטף אותם בכמויות קטנות, והם נחטפים מיד.

תעשה סבב טלפונים לפנצ'ריות ותקבל מושג גם לגבי מחירים של דגמים אחרים שיציעו לך, במידה ואין טויו.

תמיד תבקש לדעת מה הדגם המדוייק (לא סתם שם של החברה), ואל תקשיב להמלצות שלהם כי אין להם מושג.

תביא את המידע שקיבלת לפה ותקבל ייעוץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...