Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהרכב בתמונה מונמך ומורכבים עליו טמבונים מיוחדים.

לא בטוח שאם תחליף את הג'אנטים תקבל את התוצאה שאתה רוצה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלו ג'אנטים של פורד.

יש בכמה מידות.

לי יש "18 מקוריים דומים מאוד על ה S_MAX

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

דווקא זה נראלי שינוי מינורי ביותר בטמבונים ולא נראלי הוא מונמך במיוחד.בכל מקרה אני רוצה את הג'אנטים האלה בלי שום קשר.

האם ניתן אולי לרכוש אותם דרך דלק מוטורס?

פורסם

ראיתי פה כמה שרשורים שהT1 SPORT לא עמיד במיוחד ולא יחזיק הרבה זמן,כדאי בכל זאת לקחת אותו או לקחת פשוט מישלין וזהו? יש איזה דגם ספציפי מומלץ של מישלין?

פורסם

הT1R הוא זה שלא עמיד, T1 SPORT הרבה יותר עמיד, ויש לי ניסיון עם שניהם, ההבדל גדול.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לדעתי במחיר שלו אין לו הרבה מתחרים, וגם אבסולוטית בלי קשר למחיר הוא צמיג מעולה, אז אני בהחלט ממליץ עליו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לדעתי במחיר שלו אין לו הרבה מתחרים, וגם אבסולוטית בלי קשר למחיר הוא צמיג מעולה, אז אני בהחלט ממליץ עליו.

יש אותו בכל הפנצ'ריות?איפה אתה קנית?

פורסם

אני קניתי בצמיגי פרויד בחיפה. לא כל פנצ'ריה עובדת עם כל היבואנים, צריך לעשות טלפונים ולשאול.

אם אתה במרכז תנסה אצל אנטון ביפו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מתעלק. גם אני מחפש צמיגים למונדיאו. בדקתי בtires4u, ויש כמה סוגים:

Goodyear EFFICIENT GRIP, Goodyear Excellence, ContiPremiumcontact 2, Pirelli 91W P7

שהם יותר זולים מה toyo t1 sport. האם בכל זאת הוא מומלץ? מה הוא נותן?

יכולת ספורטיבית יותר טובה לא כל כך מעניינת במקרה שלי. מה בכל זאת מומלץ? היו לי falken ze912 והם החזיקו מעמד 15K שזה מאוד מאכזב (אחוריים!!).

פורסם

15K על הפאלקן כשהם מורכבים מאחורה ? נשמע מאד מוזר, בכמה זמן זה ? מה פרופיל הנסיעה שלך ?

אם תוכל להעלות תמונה שלהם כרגע זה יהיה טוב.

לגבי הדגמים שרשמת - כולם טובים בהבדלים לא משמעותיים מאד, תבדוק זמינות, טריות ומחיר, ולך על הכי זול מביניהם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השחיקה לא אחידה לכל רוחב הצמיג. הם נשחקו מהצד החיצוני כמעט לגמרי ובפנימי אין שחיקה. האיזון לא היה טוב כשהרכיבו אותם? האם עושים כיוון גם לאחוריים?

הרכב בשימוש אישתי. אופי הנסיעות - בין עירוניות במהירות נמוכה במסלול השמאלי.

אני אעלה תמונה כשאגיע הביתה.

פורסם
הרכב בשימוש אישתי. אופי הנסיעות - בין עירוניות במהירות נמוכה במסלול השמאלי.

תסביר לה שלא נוהגים בשמאלי, בוודאי לא לאט...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...