Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נשמע כמו בעייה של כיוון 'פרונט' במתלים האחוריים. הכוונה שהגלגלים לא יושבים בצורה אנכית לכביש,

ואז רוב השחיקה היא בצד. אם תוכל תעלה תמונה גם של הרכב מרחוק יחסית במבט מאחור (שיראו את הזוית של הגלגלים האחוריים ביחס לכביש).

הפתרון של זה הוא לא באיזון לצמיגים עצמם, אלא במכון לכיוון פרונט, צריך לכוון את המתלים.

או זה או שאשתך דופקת צלחות עם ההנדברקס בלי שאתה יודע ;)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה טעות שלי בחישוב. הצמיגים עברו 30K ולא 15 (מאחורה) בשנה וחצי. תמונה מצורפת.

השחיקה אינה אחידה, האם צריך לעשות כיוון 'פרונט' גם מאחורה?

תודה.

1.jpg

2.jpg

פורסם

אוקיי, גם 30K זה עדיין מעט מדי לסוג הנהיגה שאתה מתאר. השחיקה אכן לא אחידה ומצביעה על בעיה בכיוון

המתלים. ממליץ לך ללכת לכיוון פרונט עוד לפני שאתה מחליף צמיגים (שיראו את השחיקה הלא אחידה).

צריך לעלות סדר גודל של 250 ש"ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עשיתי כיוון פרונט (הנטר חיפה - שירות מצוין) ואכן אמרו לי שהיה צריך כיוון מאחורה. מקווה שהרביעיה החדשה תחזיק מעמד יותר.

פורסם
עשיתי כיוון פרונט (הנטר חיפה - שירות מצוין) ואכן אמרו לי שהיה צריך כיוון מאחורה. מקווה שהרביעיה החדשה תחזיק מעמד יותר.

איזה רביעייה קנית בסוף?

פורסם

לפי האתר http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ הטויו יותר טובים מהצמיגים האחרים שהוא הציע לא?והם בערך באותו רמת מחיר.אז לא עדיף פשוט את הטויו?

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

וראיתי את אלה,יש להם נתונים ממש טובים,בכמה הם עדיפים על הטויו?

פורסם

הטויו עדיפים כנראה, אבל כמו שאמרתי - די קשה להשיג אותם. כל משלוח שמגיע אוזל מהר, היבואן לא מצליח לקבל

את הכמויות המבוקשות.

ה - Eagle F1 Asymmetric 2 אמור להיות צמיג מעולה, לא יצא לי לנהוג עליו, לא קיים במידות שלך למיטב ידיעתי

(215/55/16 או 215/50/17). אמור להיות גם יקר יותר מהטויו באותה מידה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הכי טוב שתעשה טלפונים לכמה פנצ'ריות, תגדיר טווח מחירים, וייתנו לך כמה הצעות.

אל תבקש רק ממה שיש במלאי, אלא מה שאפשר להזמין ולקבל בטווח של כמה ימים.

תוודא שיגידו לך איזה דגם בדיוק, עם קוד מהירות ועומס, ותחזור עם רשימה, מתוך זה יהיה יותר קל לבחור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...