Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לרהט

rsm130d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנסוע לרהט אבל מצד שני אני חושש כי אני פוחד מזריקת אבנים ( הפחד נותר מהשירות הצבאי ).

רציתי להתייעץ איתכם , האם זה בטוח לנסוע לשם ?

מה אתם אומרים?

פורסם

מה איבדת שם?? :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין לך בכלל ממה לדאוג אתה יכול להסתובב שם חופשי, האנשים שם נחמדים לא כמו שאתה חושב כאחד שהיה קונה משם הרבה חומרי בניין וח"ח לרכב.

פורסם

נו, אז אתה צריך הצעת מחיר לפחחות, מה אכפת לך אם יזרקו אבן? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שום בעיה להסתובב ברהט.

לגבי הצעת מחיר - יותר יעיל/זול יהיה לקבל המלצה ממישהו שמכיר פחח טוב ויזרוק עליך איזו מילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
זה לא כפר "אוהד ישראל" ואתם יודעים את זה טוב מאוד.

אני אישית לא הייתי נכנס לשם.

רהט איננו כפר, היא כבר מזמן עיר לכל דבר.

לעצם העניין - המצב מורכב. יש שם אנטי ישראליים יחד עם חיילי צה"ל נאמנים.

בעיקרון ביומיום אין בעיה, אנשים מהקיבוצים הישראליים בסביבה עוברים שם כל יום למטרות שונות.

הבעיה שעניינים שם יכולים להתלקח בקלות, ואז כל מיני מחרחרי ריב עושים בלאגן - אם כי זה יכול להיות קרב חמולות, ואתה לא רוצה להיות שם בין אם אתה יהודי ובין אם אתה בדואי :cry:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...