Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה מעצבנת בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי קרה בסונול שהתחלתי לתדלק והמונה התחיל לספור מ-0.04 (ולא מ-0.00). לקחתי את האשראי והלכתי לתחנה אחרת. רמאויות כאלה משגעות אותי.

איפה זה קרה?

בכל מקרה ממליץ לך על סונול כביש 4 בין רעננה לכפרסבא.

98 איכותי, כל סוף יום שואבים ממנו קצת שהולך לבדיקות, ושואבים אוויר.

אם תרצה אפשר אפילו להוציא כרטיס בהנחה לא רעה.

פורסם

דרך אגב, כאשר אתה מתדלק במזומון, האגורה הזאת הולכת מהמשכורת של המתדלק, כי הוא צריך להפקיד 200.01 ש"ח ואתה נתת לו רק 200 ש"ח, בסוף היום זה מצטער לכמה עשרות אגורות והמעסיק מוריד את זה כחוסר..

אז תמיד מישהוא ישלם את זה, או המתדלק שעובד שם או בעל הרכב שמתדלק, המעסיק תמיד ירוויח

פורסם

מעצבן יותר שאתה כבר משלם כמה אגורות עוד לפני שטיפה אחת נחתה בטנק הדלק.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זה מעצבן? בוא אני יגיד לך מה יותר מעצבן.

לי אין כרטיס אשראי, משמע אני חייב קודם כל להכנס ל-ילו, לשלם מזומן ורק אז ללכת לאוטו ולתדלק, אז כל פעם מגיע מישהו מאחורי ומתחיל לצפור כמו משוגע ולצרוח "מה אתה משאיר כאן את האוטו והולך?!"

רק שעכשיו המצב הרבה יותר מעצבן, כי עכשיו אני עם אופנוע, ובזמן שאני הולך לשלם, אנשים רואים את האופנוע, מחנים לידו וכמעט נכנסים בו, ותוך כדי שאני משלם, הם מנסים להכניס את הכרטיס אשראי ולתדלק מעל האופנוע שלי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
לצערי רק במשאבה האמצעית בתחנת הדלק שבה אני מתדלק יש דלק 98, לכן לפעמים קורה שאני זה שתוקע את התנועה ולא ממשיך למשאבה הפנויה הראשונה. מצטער :wave2:

אתה מתדלק בוולוסטר 98???

פורסם

זה מעצבן, אבל אני חותם עכשיו על כך שבכל שירות שאני מקבל גונבים אותי באגורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אני חשבתי על זה. זה לא כ"כ מטריד אותי עד כדי כך שהייתי כותב על זה בפורום אבל נו, מילא.

לגבי דמי השירות של ה2.90 אני מעולם לא מתדלק בשירות מלא כך שאין לי את הבעיה הזו.

לגבי האגורה... נסה לפנות לגוף המטפל בנושא. ספק אם יעשו משהו (בכל זאת, גוף ממשלתי) אבל נסה. אולי יצא מזה משהו.

פורסם

אם אותה טיפת דלק שהוסיפה אגורה הגיעה למיכל - אז לא מרמים אותך. להבדיל מתופעה של הונאה כאשר המונה שאינו מתחייל באפס ש"ח לפני התדלוק.

לדעתי ההסבר לאותה אגורה הוא קוטר הצינור ומהירות הזרימה. אם תשים לב - הגבלת הסכום היא בש"ח מלאים בלי אגורות - וזה בסדר ונוח לכולם - כי במילוי דלק אף אחד לא מתעסק עם אגורות.

לפני סיום המשאבה מאיטה את פעולתה. אבל בגלל הקוטר יתכן ועברו עוד כמה טיפות.

בוא נניח שמחיר ליטר 8 ש"ח, ונקבל ש- 1CC עולה 0.08 אגורה. קח מזרק ותראה ש- CC אחד או שניים הם משהו פצפון ביחס לקוטר צינור התדלוק ואולי הם גרמו לתוספת של אותה אגורה.

תשמע - נכון שהעולם יפה, השמיים תכולים (היום לא כל כך...) וכולם נוהגים נהדר - אבל יש עוד הרבה תופעות רעות ובעיות צרכנות לתקן ולשפר לפני מאבק לשיפור השליטה באותה טיפ-טיפה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...