Jump to content

Dror.g

  • הודעות

    53
  • כאן מאז:

הנקודות של Dror.g

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. אופל קורסה opc 2013 עלייה לכביש במאי, נרכשה מהחברה על ידי (יד 00) הרכב עבר 52 אלף ק"מ, הרכב מטופל במוסך מורשה אוטו טק (חיפה) ישנו ספר רכב מתועד וחתום, כולל חשבוניות. צמיגים בני שבעה חודשים. הרכב עבר תאונה קלה במהירות נמוכה מאוד (כחמש קמ"ש) כתוצאה מהפגיעה נסדק הטמבון האחורי והוחלף (מקורי חדש ולא משומש), בשל ההחלפה קיימת ירידת ערך של 1.5% קיים דוח שמאי וחשבונית מהמוסך שבצע את התיקון. אין פגיעה בשלדה. טיפול גדול לרכב מתבצע בימים אלו תוספות: מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס גג פנורמי הרכב שימש בכל התקופה לנסיעות יום-יומיות ולא השתתף בימי מסלול. מחיר: מחירון בהפחתה של 1.5%.
  2. שלום חברים, לאחר 4 השנים הוחלט להחליף את הגולף המשפחתית לגי'פון חדש (בהתאם למגמה שהמתרחבת בארצנו...) ההתלבטות כרגע היא בין שני הג'יפונים בנושא, כאשר על המאזדה שמעתי אינספור תשבוחות אך המחיר מופקע לטעמי ביחס לתמורה הדיי מצומצמת יש לומר,גם בזמן הנהיגה לא נפלתי,ביצעתי עלייה גם נסיעת מבחן וגם נהגתי ברכב של חבר. לצערי לא הצלחתי למצוא מספיק מידע ברשת בכדי לגבש את עמדתי לגביי הסובארו אשמח לשמוע דברים רלוונטים על המותג בכללי ועל הדגם בפרט. מה גם שמדובר על הבדל של כ-30 אש"ח בנוסף השירות מכירות במאזדה פשוט מחפיר נראה כאילו לא בא להם למכור,לא מתחבר לגישה. סוגיה נוספת היא שאנחנו למודי אכזבה מהגולף בהיבט הגיר והקשיים במכירה ולכן חשוב לי לוודא כי אני לא רוכש רכב שצפוי שיהיה בעייתי בעתיד,להבנתי המאזדה איננה כזו השאלה מה בדבר הסובארו. הרכב ישמש את אימי וצריך להיות מרווח ככל הניתן עם בגא'ז גדול נוח להטענה. (עגלה ומושב תינוק בספסל האחורי). אשמח לעזרתכם בנושאף המשך ערב נעים
  3. הכוונה היא לקורה כי אין לי אף מקום אחר לשים את זה. תודה בכל מקרה,שבוע טוב!
  4. ראשית כל תודה,אשמח עם מישהו שמבין בעניין האחריות יגיב פה גם. האם יש חברות מומלצות לשעונים ולפוד עצמו? איפה ניתן לבצע הרכבה באזור הצפון (חיפה-קריות) ומה אמור להיות סדר גודל?
  5. אהלן, ברשותי קורסה opc 2013 והייתי מעוניין להתקין בה פוד קורה עם שלושה שעונים. (היא לא מגיעה עם שעון לחום מנוע משום מה) הבנתי מחר שקיים סיכוי שהתקנה של שעונים עלולה להביא לביטול האחריות מצד החברה,האם הדבר נכון? בנוסף אשמח לדעת אילו שעונים הייתם ממליצים להוסיף בנוסף לשעון טמפ' מנוע. שיהיה שבוע טוב! בתודה מראש לעוזרים.
  6. ראשית כל תודה לעונים, גם בסוכנות וגם בספר הרכב צוין 38 מקדימה ו34 מאחורה (על הדלת לא רשום כלום),הבדיקה נעשתה כשהצמיגים היו קרים. כך שלפי תגובותיכם הורדתי את האוויר ללחץ הראוי והכל בסדר. המוזר הוא שכשהייתי בסוכנות הייתי לא מד לחץ אויר ושאלתי את מי שמסר לי את הרכב אולי 50 פעם אם הכל בסדר אם יש מספיק אוויר או שמא יש משהו שעליי לעשות במיידי, הוא כמובן אמר כי הכל נעשה ונבדק.... שבוע טוב ובטוח לכולם!
  7. שבת שלום לכולם, לפני כשבוע קיבלתי סוף סוף את הopc המיוחלת (תמונות בהמשך...) בסוכנות נאמר לי שלחץ אוויר רצוי מקדימה הוא 38 ומאחורה 34 ,בנוסף הדגישו להקפיד על בדיקת הלחץ אחת לשבוע מכיוון שהחתך נמוך. אתמול כשהלכתי לוודא שיש מספיק אוויר המכונה הראתה לי 49 מקדימה ו46 מאחורה! בין 11 ל12 psi מעל מה שנאמר לי בסוכנות וככתוב בספר הרכב,הורדתי את האוויר עד לרמה הרשומה. האם הלחץ תקין כרגע או היה עלי להשאיר כפי שהצמיגים הגיעו? אשמח לתשובתכם בנושא,
  8. Dror.g

    ביטוח לאופל קורסה opc

    עידן, דיברתי עם הסוכנות של אריק יעקב והוא הציע לי 7,100. אבל תודה בכל מקרה,נראה לי שלא אמצא יותר נמוך מ6 מה גם שיש לנו עוד שתי מכוניות שמובטחות ברוזן כבר כמה שנים,ככה שכרגע אני מעדיף להמשיך את המסורת. תודה רבה ושבת שלום.
  9. Dror.g

    ביטוח לאופל קורסה opc

    ראשית כל תודה שנית עכשיו חזרו אליי מסוכנות הביטוח רוזן ..(הסדרים של של עובדי רפא"ל) נתנו לי ב6000 מקיף וחובה השתתפות עצמית 700. נראה לי שאני אלך על זה. אבל אשמח לשמוע טיפים נוספים ממה צריך להיזהר ומה צריך לבדוק.
  10. חברים שלום, השבוע התבשרתי כי הקורסה opc שהזמנתי הגיעה לארץ הקודש וככל הנראה שבוע הבא אקבל אותה. עם ההודעה התחלתי בחיפושים היכן לבטח את הרכב? אשמח להמלצות על סוכני ביטוח/חברות ביטוח אמינות וזולות (אני נהג צעיר ואני יודע שזה לא יהיה ממש זול,אך ככל הניתן). עד כה ההצעה הזולה ביותר עומדת על 7,266 מקיף+חובה (השתתפות עצמית 1,425)-סוכנות ביטוח שעובדת עם אופל. מבירורים נוספים שעשיתי הבנתי שיש הבדל ניקר בין הפוליסות ושלא תמיד המחיר נטו של המקיף והחובה צריך לקבוע. לדוגמא: גובה כיסוי צד ג',השתתפות עצמית וכדו'.. אשמח לייעוץ מהוותיקים בדבר (ומבעלי ספורטיביות במיוחד). תודה מראש לעונים והמשך יום נעים!
  11. דורש 7,800. איך מומלץ להתקדם? ואם בכלל?
  12. חברים אשמח לעזרתכם, חבר טוב ממש מתלבט האם לקנות את הרכב שבכותרת,אנחנו צריכים תשובה מהירה,ההחלטה צריכה להיות היום. המוסכניק במקום הבדיקה המליץ לקחת את האוטו (איש יחסית אמין,שכן בבדיקה שבצענו שם לפני כמה ימים הוא לא המליץ על הקנייה). שימו לב שצוין שיש "בעיה" בהעברת הילוכים לפי הבדיקה? האם זה כסת"ח ואפשר להמשיך הלאה או משהו שצריך להיזהר מפניו??
  13. תראה אני לא יודע בדיוק איך עובדת הנוסחה שלפיה פועל המחירון,אך במידה והמחירון לא משקף אכן צריך לפעול לשינויו. ולכן אני מאמין שעל מכוניות שמורה מאוד ראוי לשלם מעל המחירון אבל לא 20K-40K סורי זה פשוט לא נתפס,המחירון עד כדי כך מעוות??
  14. אני אשמח מאוד אם תוכל להגיד לי איך אפשר לדעת באמת בכמה נמכרים הרכבים? איפה ניתן לקבל נתון שכזה? לפי הבנתי יד 2 זה בולשיט כי ניתן לפרסם לדוגמה: 100 פ'גו 307 ולדרוש מיליון שקל ואחרי זה לסמן שהם נמכרו זה אומר שזה נכון?
  15. איך אני אוהב הגזמות במידה והרכב יספוג ירידת ערך של 35% בשנה אז זה בסדר נו באמת. מעבר לכך אני מסכים שכדאי ושווה לשלם מעט מעל המחירון עבור רכב שטופל כראוי (מציאות מעוותת אבל ככה זה בארצנו הקטנטונת) ולו למען ראש שקט ובכדי לא לקנות בטעות רכב שחוק,שעבר התעללות קשה במחירון-אך זה לא העניין,מדובר על מחירים שהם לא פחות מ"מופקעים" צר לי,אך זאת נק' המבט שלי. אגב אני חיפשתי במשך כמה חודשים רכבים ספורטיביים יד 2 שמורים,השקעתי המון זמן ואלו ששמורים כראוי ואני מדגיש כראוי ולא משופרים רוצים מחירים פשוט מגוחכים כך שלבסוף קניתי רכב חדש רק כי לא הייתי מוכן לשלם מחירים שכאלו.
×
×
  • תוכן חדש...