רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום הייתי במוסך היבואן ושילמתי 852 ש"ח על טיפול 30 אלף, מדובר ברכב סיאט SC 2011 ... המחיר לפי פירוט מסנן שמן 110 ש"ח ( מקורי) פקק לאגן 18.20 ש"ח (מקורי) שמן 507005 235 ש"ח ( צ'מפיון ) מסנן אוויר 225 ש"ח ( מקורי ) סה"כ כולל עבודה 852 ש"ח יש לציין שלא שאלו אותי לגבי החלפים ( אם אני רוצה מקורי או חליפי ) ... בכל מקרה נראה לי יקר קצת , כמה אתם שילמתם ?
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 0 תגובות
- 480 צפיות
יש בבעלותי מזדה 323F שקיבלתי מדוד שלי במתנה ידנית כמובן ומצב מכני טוב חוץ ממצבר שצריך ללהחליף אבל לגילי (18) ועצם זה שאני נהג חדש אני מסתפק במה שיש עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרכב לא עבר מעל שנתיים טסט והמצב החיצוני שלו כלומר הצבע די על הפנים.. האם שווה להשקיע ברכב כזה?וכמה יעלה לי כל התענוג חשוב לזכור שהרכב עצמו בחינם ולא שילמתי עליו שקל
הודעה אחרונה מאת ben_knafo, -
הנה ההסבר. הרבה פעמים יוצא לי לראות כל מיני מודעות עם יציאות כמו "למי שמחפש לקנות לפי מחירון לא פה" "לא מכיר את לוי יצחק ולא את יד 2" ושאר פנינים. אני ממשיך לקרוא ומגלה שהק"מ לא ממש נמוך בלשון המעטה . אני רושם לעצמי לשים עין אחרי המכירה ומגלה שכל אותם מודעות כולל פה בפורום משורשרות והמחיר צונח פלאים עם כל שרשור . ואני שואל , לא פשוט יותר לרשום מחיר שפוי ונורמלי ולא להביך את עצמכם ? אותי בתור קונה לא מעניין אם בחרת להוציא על רכב שעולה 15,000 לצורך העניין עוד 20,000 על כל מיני הנמכות,חצאיות ושאר ירקות. מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 847 צפיות
יש בעיה באורות באוטו , בפנסים הקדמיים , אור אחד תקין ואור אחד שלידו יותר חלש , יש בניהם הבדל ,אבל אצל שני הפנסים דולק האור. אני חייב לתקן את זה לפני שאני נוסע על הכביש או שאני יכול לנסוע עם זה ככה? זה עברה על החוק ? תודה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
בוקר טוב, במגאן שלי החגורות בטיחות לעיתים לא חוזרות ולפעמים חוזרות אבל ממש לאט יש איזה שמן לשיים או כל דבר אחר, כדאי לתפעל אותם מהר יותר מהר?
הודעה אחרונה מאת bar800, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכנן לטוס לגרמניה לבקר מספר חברים. זו פעם ראשונה שאני טס לבד ושוכר רכב (טסתי פעמים רבות לבד, מעולם לא שכרתי רכב). הפעם, מאחר ואני צריך לכסות על מגוון גדול של ערים ואפילו ארצות, עלתה בי המחשבה לשכור רכב. הייתי פעמים רבות עם משפחה, אני קצת מכיר את הכבישים- השאלה היא מעמדת הנהג, האם הנהיגה מסובכת? האם יש דברים שחשוב להקפיד עליהם במיוחד? התמצאות נוחה? יש בי איזשהו חשש נוראי ולא כל-כך ברור לי למה, כי דווקא זכורות לי תשתיות טובות, נהגים נחמדים ובסה"כ פחות או יותר אותם חוקי תעבורה כמו בארץ (מלבד המהירות). טיפים ממישהו?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון יוצא לי לראות בהרבה מכוניות יונדאי שבב כלשהו המודבק בדרך כלל בחלונות המשולשים האחוריים ולפעמים גם בחלון של דלת הבגאז מצטער אבל אין לי תמונה. בכל זאת מישהו יודע על מה מדובר?
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למי שמכיר את המיקום לאחר הפנייה ל-431 מכיוון דרום מסתתרים כל בוקר שוטרים בשיחים(כן כן בשיחים), ועצרים רכבים שהשתלבו מאוחר. הנתיב הוא יחיד לפנייה שמאלה (רמזור) ואילו לפניו כ-50 מטרים יש רמזור נוסף וכמובן שהתור עומד הרבה לפני הצומת. שאלתי היא על מה עוצרים נהגים שם? כמובן שאת אלה החותכים שמאלה מהנתיב של נסיעה ישר ברמזור. אבל האם עוצרים גם את אלו שהשתלבו בקטע שבין שני הרמזורים? הרי אין שום שילוט שמודיע על כמות הנתיבים לפנייה שמאלה ולכן מבחינה חוקית אדם שלא מכיר את המקום איננו יכול לדעת שעליו להשתלב כבר 300 מטר לפני בתחילת הטור. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האוטו חזר מטסט. מתוך סקרנות הסתכלתי בדף התוצאות וראיתי את זה. יש מצב שה CO הוא 0.00 ??
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
tmx2e9FN8B4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
Tesla Model S 1 2 3
מאת eyalgrossman- 3 עוקבים
- 31 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
נכנסתי לסוכנות של טסלה בקליפורניה. מכונית מגניבה..... עיצוב מדהים, ופרקטית - תא מטען מקדימה ומאחורה. 7 מקומות, 0-100 בפחות מ 4 שניות. אבל לא זולה בכלל.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
היי יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2002 ואני מחפש את הקוד של הצבע של הרכב שמעתי שזה בדלת שמעתי בבגאז אבל אני לא מוצא איפה הקוד רשום? תודה!
הודעה אחרונה מאת Assaf520, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אינני מעשן, אך תהיתי עד כמה זה יכול לפגוע באדם כזה שמעשן ברכבו, עד כמה באמת יהיה קשה לו למכור את הרכב? כידוע זה משאיר סימנים,אולי הריח גם נדבק - ויש אנשים שמאד מאד רגישים לריח הסיגריות. כמובן יש גם מצבים שנשרפים חלקים פה ושם במכוניות שיש ריפוד בדלתות.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
יום שישי, 21:15. האישה ואני נכנסים לאוטו ויוצאים לבילוי משותף, לקחת הפוגה קלה לשנינו ממירוץ החיים של שאר ימות השבוע. אנחנו מתקרבים לרמזור היציאה מכפר יונה, לצומת של שד' בגין וכביש 57. האור ברמזור שלי אדום ואני מתגלגל באיטיות לקראתו. אין שום רכב לפני, רק מישהו אחד שכבר עומד בנתיב השמאלי וכשלושה הולכי רגל שעומדים במעבר החציה וממתינים לאור ירוק. לפתע צפירה מבוהלת קורעת את אוירת ליל שבת הנינוחה, וכהרף עין אחריה אני מבין שמונית סקודה אוקטביה שהגיעה מכיוון נתניה התנגשה חזיתית לנגד עיניי ביונדאי I20 שהגיעה מכיוון ניצני עוז, בעודה פונה שמאלה כדי להיכנס לשד' בגין. רעש של שתי חתיכות מתכת שמוטחות זו בזו אינו מרגש במיוחד. רעש של שתי מכוניות שמתנגשות זו בזו במהירות שלהערכתי על…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חבר שלי עובד בחברה המבצעת סקרי לקוח סמוי. למי שלא מכיר מדובר בכלי ניהולי אפקטיבי מאוד לבחינת הממשק בין הלקוח לנותן השירות. באמצעות ביצוע בקרות לקוח סמוי החברה המזמינה יכולה לקבל תמונת מצב בכל רגע נתון אחר יישום המדיניות והנהלים הנדרשים בכל אחד מהסניפים והזכיינים ולהתמקד בשיפור ליקויים ברמת ואיכות השירות. הוא סיפר לי שהחברה קיבלה פרויקט חדש בהיקף גדול. יבואן כלי רכב פרטיים, מהגדולים בענף, סגרה עיסקה נרחבת עם חברת סקרי לקוח סמוי במסגרתה יבוצעו סקרים סמויים על מוסכי רשת היבואן. היבואן מעמיד עשרות כלי רכב משומשים מתוצרתו לרשות חברת הסקרים ו"סוכנים סמויים" של החברה מגיעים למוסכי השירות עם תלונות ותקלות יזומות. הסוכנים מונחים להתנהג כלקוח ישראלי טיפוסי ממוצע , והם ממלא…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נגד כל המטומטמים שבוחרים לנהוג בכבישי הרי ירושלים (386, 395 ונס הרים) במקום בכביש 1 או 443? אם הם כל כך חוששים מהפניות בכבישים האלה, למה לעבור שם?? סעו בכבישים הראשיים ותנו לנהגים שבינינו ליהנות מהאספלט המשובח ומרדיוסי הסיבובים המגוונים? לא רק שהמטומטמים האלה נוהגים לאט בסיבובים, הם אף חותכים גם את השוליים וגם חוצים את פס ההפרדה הרציף. אני נוהג במהירות כפולה מהם ונשאר בנתיב שלי (הודות לקווים דמיוניים שאני "משרטט" לי בנתיב). תנו לנהוג במדינה הזו!!
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
שלום אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למגרש שקונה רכבים לפירוק. באזור הצפון (טבריה,נצרת) תודה
הודעה אחרונה מאת rky, -
- 3 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מעוניין לעשות ביטוח לרכב רק לסופ"ש. דיברתי עם המון חברות ביטוח והן לא מוכנות לבטח. אני מעוניין לקבל המלצה על חברות שכן עושות זאת. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Danix60, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן! אני צריך פיתרון יעיל נגד שיערות כלבים. האם ישנן גופיות איכותיות מחומר דמוי עור?או חומר אחר שאליו השיערות לא נדבקות? אני צריך כיסוי מלא לכל המושב. יש לציין שניסיתי סדינים פשוטים וכן ניסיתי כיסוי מיוחד לרכב. כניראה שריפוד קבוע ודמוי עור יעזור הכי הרבה,היכן אני עושה כזה דבר באיזור המרכז?תודה
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 33.8 אלף צפיות
שלום רב. יש לי שאלה עקרונית. ברכב בו אין אופציה לביטול כרית אויר נוסע על מנת להושיב תינוק, מה ניתן לעשות בעניין ? והאם האפשרות קיימת בהונדה סיויק האצ׳בק 2012 ?
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 3 תגובות
- 935 צפיות
בעקבות ארוע נזק לא גדול לרכב שלי בחניה של הבנין, אני הולך לקנות מצלמת IP ב-DX.com. אזמין 2 דגמים מומלצים, אעדכן כאן בפורום. אם יש לכם המלצות על דגמים מסוימים, אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת wwave, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתקלתי בסרטון הגאוני הזה ורציתי לשתף אותו איתכם ! (נראה לי שזה המקום המתאים לשים את זה) כידוע, או למי שלא יודע, להרבה אנשים פולקסווגן ואופל נחשבות יריבות אחת לשנייה באירופה ובמיוחד גרמניה, וניתן לראות בסרטון מפגש של מועדון פולקסווגן ותראו את ההפתעה של אופל בשבילם :lol: (שחברי המועדון לא ידעו עליה בכלל!) . זה מה שנקרא Trolling בשפה של הרשת
הודעה אחרונה מאת O92, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. יש לי רשיון B ישראלי, ובנוסף רשיון Class D מארה"ב (זה הבסיסי שלהם). הרשיון הישראלי תקף עד ל 3,500 ק"ג, אבל הרשיון האמריקני תקף עד 26,000 ליברות, כלומר, כמעט 11.8 טון. השאלה שלי היא, האם ישנה הסבה כלשהי שתאשר לי לנהוג על כאלה משקלים גם בארץ? או שקיימת חובה להוציא רשיון C1?
הודעה אחרונה מאת Notepad, -
- 3 תגובות
- 900 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-magazine/world/Article-4a5ce34cc68ce31006.htm?partner=obnetwork אחרי בירור קל התברר שזה פוטושופ בינתיים..
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 528 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_313.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מ-2010 ומעלה.. קיימת
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 1 תגובות
- 920 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4383285,00.html
הודעה אחרונה מאת Nightstalker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 25.6 אלף צפיות
אני גר בפתח תקווה, יש לי רישיון לאוטו שנתיים פלוס, כמה זמן וכמה כסף נחשבים סבירים בשביל הרישיון הזה? יש קבלנות?
הודעה אחרונה מאת angerf1st, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בזמן האחרון שמתי לב שסדר העדיפויות שלי מעוות לגמרי. אני מתלבט בין להשלים את הקעקוע על הזרוע ללקחת את הרכב לטיפול דייטלינג ונוטה לכיוון הטיפול. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד ואז נזכר שאני מעדיף לשדרג את תוכנת ניהול המנוע. אני שם לב שיש כתם על הספה בבית ורץ עם חומרי ניקוי לרכב כי זה הזכיר לי שיש כתם פיצפון על המושב שמציק לי ומזמן רציתי לטפל בו. אני יושב על איביי ומחפש חולצות של Hollister by Abercrombie אבל אחרי 5 דקות מוצא את עצמי שוב מחפש דברים לרכב ובסוף קונה כפפה לשטיפה במעל מאה שקל. יש למישהו חיסון לחיידק?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, עברתי מסיריון '99 ידנית לפיקנטו אוט' חדשה. שמתי לב שכשאני נכנס לכיכר ומסובב את ההגה, ביציאה מהכיכר ובמידה ואני לא לוחץ על הגז יותר מדי - ההגה פשוט נשאר בכיוון הסיבוב וממשיך להפנות את הרכב. בסיריון עד כמה שאני זוכר הוא היה מייד קופץ ומתיישר חזרה. האם זה נורמלי ואני רק צריך להתרגל? תודה.
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia