Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לזה שאתם חסרי תרבות כלפי מי שאתם חולקים איתו את הכביש, ברור שאתם סתם מגזימים, אנשים שנוהגים 30 בכביש שמותר 80 זו תופעה שאתה פוגש אולי, פעם בשנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי לא 30 במקום 80, אבל בהחלט יש כאלה שנוסעים ב40 קמ"ש במקומות שמותר 70 ועושים את זה בנתיב השמאלי תוך כדי שהם מזגזגים חופשי בסיבובים חדים. אני חווה את זה כל יום בירידה מהטכניון בנשר. רוצה לנסוע לאט? זכותך, אבל למה כ"כ קשה לך להיות בימני ולא לסטות מהנתיב שלך?

כמובן שאני לא מסכים עם האמירה הזו שצריך להוריד מהכבישים המפותלים את הנהגים האיטיים. את ה"שמאלנים הסוטים" צריך לחנך מחדש, אבל כל עוד הם בימני שיסעו לפי החוק במהירות בה הם מרגישים בטוחים. אלה כבישים ציבוריים שהמיסים של כולנו מממנים את תחזוקתם ולכולם יש זכות לנהוג בהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אולי לא 30 במקום 80, אבל בהחלט יש כאלה שנוסעים ב40 קמ"ש במקומות שמותר 70 ועושים את זה בנתיב השמאלי תוך כדי שהם מזגזגים חופשי בסיבובים חדים. אני חווה את זה כל יום בירידה מהטכניון בנשר. רוצה לנסוע לאט? זכותך, אבל למה כ"כ קשה לך להיות בימני ולא לסטות מהנתיב שלך?

כמובן שאני לא מסכים עם האמירה הזו שצריך להוריד מהכבישים המפותלים את הנהגים האיטיים. את ה"שמאלנים הסוטים" צריך לחנך מחדש, אבל כל עוד הם בימני שיסעו לפי החוק במהירות בה הם מרגישים בטוחים. אלה כבישים ציבוריים שהמיסים של כולנו מממנים את תחזוקתם ולכולם יש זכות לנהוג בהם.

1. מהטכניון לנשר _רח' צה"ל\הברוש) אנשים נוסעים לאט ובצדק מוחלט - הכביש אולי כפול נתיבים, אבל מפותל מאוד, הנתיבים צרים ויש הרבה צמתים. מעבר לכך - הנתיבים מתמזגים במפתיע לקראת אחד ממעגלי התנועה בחלקו התחתון של הרחוב. והחשוב ביותר - מדובר באזור בנוי בצפיפות עם הרב הולכי רגל, כולל בית ספר גדול מאד בצידו הצפוני של הכביש.

מובן שאין בכך למנוע מלהתרעם על ה"מנתחלים השמאלנים", אבל נסיעה במהירות של למעלה מ-50 קמ"ש בכביש המדובר מהווה סיכון מיותר.

אם כוונתך לכביש אוניברסיטה נשר מדובר בסיפור אחר - כביש מצויין ורחב, אבל התנועה מתנהלת במהירות גבוהה וכמעט בלי מתנחלים בשמאלי. גם המשטרה יודעת זאת ומציבה מארבי לייזר באזור בית הקברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מותק, אני אוכל אותך בלי מלח, בכל דרך עם כל אוטו.

אני יכול להעיד על כך שהכתוב לעיל הוא אמת לאמיתה.

לא מבין את מטרת השירשור?:shock:

גם אני לא. ההבדל ביננו הוא שאני גם יכול לנעול אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...