Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגד כל המטומטמים שבוחרים לנהוג בכבישי הרי ירושלים (386, 395 ונס הרים) במקום בכביש 1 או 443? אם הם כל כך חוששים מהפניות בכבישים האלה, למה לעבור שם?? סעו בכבישים הראשיים ותנו לנהגים שבינינו ליהנות מהאספלט המשובח ומרדיוסי הסיבובים המגוונים? לא רק שהמטומטמים האלה נוהגים לאט בסיבובים, הם אף חותכים גם את השוליים וגם חוצים את פס ההפרדה הרציף. אני נוהג במהירות כפולה מהם ונשאר בנתיב שלי (הודות לקווים דמיוניים שאני "משרטט" לי בנתיב).

תנו לנהוג במדינה הזו!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד הם בימין ושומרים על הנתיב שלהם זכותם המלאה לנהוג שם לאט בסיבובים.

על אלה שעוברים בין נתיבים חופשי בסיבובים, נתקעים בירידות לאט בנתיב השמאלי וגורמים לכולם להאט ולעקוף מימין אני מסכים אתך שזה מטריף את המח. צריך ללמד אנשים נהיגה מחדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זכותם המלאה, אין לך מה לעשות כנגד זה.

אתה פשוט צריך לדעת מראש, שאתה זה שצריך להזהר, לא הם. זה הכל.

פורסם

אתה מודע לזה שזה כביש ציבורי ולא מסלול מירוץ סגור? רק לשם ידיעתך, אז זה כביש ציבורי, זכותם המלאה של כלל אזרחי המדינה לנהוג שם.

צא מהסרט שאתה חי בו שאם תעשה "הפגנה" אז יגידו - "ואוו הוא צודק, איך לא חשבנו לסגור כבישים שלמים בשביל 20 אנשים משוגעים לדבר, איך לא חשבנו על זה קודם" :screwy::mm_nah::loco:

מי שצריך להיזהר זה אתה ושאר הנהגים שנוהגים בכבישים הנ"ל כמו מסלולי מירוץ, שלא תבין לא נכון, גם אני נהגתי שם ולא פעם, במהירות גבוהות עם רכבים מהנים, היום במחשבה לאחור זו הייתה טעות מוחלטת, זה כביש ציבורי, יש שם אנשים שנוהגים עם ילדים ברכב שבדקה יכולים לעוף לקיבינימט בגלל שלמישהו בא לנהוג שם כמו חוליגן.

יש שם גם רוכבי אופניים שזה כבר טיפשות מוחלטת לרכב שם, אבל כול עוד הם לא עוברים על החוק זו זכותם.

אהה כן - גם אני מ"הנהגים שבנינו" ואני עדיין נוהג בצורה מושכלת והגיונית לתנאי הדרך, אבל עם כול הכיף שבדבר, נהיגה במהירות גבוהות בכבישים האלו תחת התנאים שהם מספקים לא נופלת תחת הקטגוריה הזו.

פורסם
אתה מודע לזה שזה כביש ציבורי ולא מסלול מירוץ סגור? רק לשם ידיעתך, אז זה כביש ציבורי, זכותם המלאה של כלל אזרחי המדינה לנהוג שם.

צא מהסרט שאתה חי בו שאם תעשה "הפגנה" אז יגידו - "ואוו הוא צודק, איך לא חשבנו לסגור כבישים שלמים בשביל 20 אנשים משוגעים לדבר, איך לא חשבנו על זה קודם" :screwy::mm_nah::loco:

מי שצריך להיזהר זה אתה ושאר הנהגים שנוהגים בכבישים הנ"ל כמו מסלולי מירוץ, שלא תבין לא נכון, גם אני נהגתי שם ולא פעם, במהירות גבוהות עם רכבים מהנים, היום במחשבה לאחור זו הייתה טעות מוחלטת, זה כביש ציבורי, יש שם אנשים שנוהגים עם ילדים ברכב שבדקה יכולים לעוף לקיבינימט בגלל שלמישהו בא לנהוג שם כמו חוליגן.

יש שם גם רוכבי אופניים שזה כבר טיפשות מוחלטת לרכב שם, אבל כול עוד הם לא עוברים על החוק זו זכותם.

אהה כן - גם אני מ"הנהגים שבנינו" ואני עדיין נוהג בצורה מושכלת והגיונית לתנאי הדרך, אבל עם כול הכיף שבדבר, נהיגה במהירות גבוהות בכבישים האלו תחת התנאים שהם מספקים לא נופלת תחת הקטגוריה הזו.

אח שלי, עניין ההפגנה זה בציניות. ותאמין לי שאני נוהג בהתאם לתנאי הדרך ובהתאם לכישורים שלי ואני לוקח בחשבון את שאר משתמשי הדרך. אם אתה מתחרט על רגעי "החסד" שלך בכבישים האלה בגלל שזה כביש ציבורי, כנראה שהתפרעת יתר על המידה ואולי סיכנת את שאר משתמשי הדרך. היום במבט לאחור וכאשר אתה מפוכח יותר, אתה מצטער על זה...

ההודעה שלי באה מתוך כוונה ליצור הזדהות בקרב משתתפי הפורום שנוהגים מדי פעם לפקוד את הכבישים האלה כדי להתפרק וליהנות קצת ומתבאסים על תנאי הדרך שלא מאפשרים זאת (עקב תנועה לא ממש דלילה כמצופה מכבישים כאלה).

פורסם

תאמין לי שלא נהגתי פרוע, הרכבים לא היו שלי, ואני מתנהג במקסימום כבוד לרכוש שלא שלי, למעשה יותר טוב משאני מתייחס לרכושי האישי, דווקא כי זה לא שלי.

אם באת רק על מנת לקבל הזדהות תאמין לי שאני איתך :mm_yeah: הלוואי והכבישים היו פתוחים, כול פעם שהייתי שם בשבת בבוקר תקועים לך מאה רוכבי אופניים בנתיב, ותמיד איכשהו יש איזו סבתא שנוסעת על 20, אבל לצערנו זה כביש ציבורי ואין מה לעשות, צריך להתמודד עם זה.

או כמו שהמ"פ שלי היה אומר תמיד (וגם חפר לנו על זה במילואים האחרונים) - "זה מה יש ועם זה ננצח"

פורסם
נגד כל המטומטמים שבוחרים לנהוג בכבישי הרי ירושלים (386, 395 ונס הרים) במקום בכביש 1 או 443? אם הם כל כך חוששים מהפניות בכבישים האלה, למה לעבור שם?? סעו בכבישים הראשיים ותנו לנהגים שבינינו ליהנות מהאספלט המשובח ומרדיוסי הסיבובים המגוונים? לא רק שהמטומטמים האלה נוהגים לאט בסיבובים, הם אף חותכים גם את השוליים וגם חוצים את פס ההפרדה הרציף. אני נוהג במהירות כפולה מהם ונשאר בנתיב שלי (הודות לקווים דמיוניים שאני "משרטט" לי בנתיב).

תנו לנהוג במדינה הזו!!

הכביש לא של אבא שלך ואין לך זכויות יתר בכביש.

אני גם לא ממש מבין מה עושה ממך "נהג"...

אתה צריך סיכה ולהוציא ממך קצת אוויר נפוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הכביש לא של אבא שלך ואין לך זכויות יתר בכביש.

אני גם לא ממש מבין מה עושה ממך "נהג"...

אתה צריך סיכה ולהוציא ממך קצת אוויר נפוח.

אמנם הכביש לא של אבא שלי אבל לפי תגובתך, כנראה שגם אתה מאותם "גורמים מעכבים" בכבישים האלה.

לא נורא, צריך לחיות אתכם...:-)

פורסם

יש אשים שגרים שם. יש איזה 3-4 ישובים שנמצאים שם בצידי הדרך. יש אנשים שעובדים שם או באים לטייל בסטף או בכל מקום אחר באיזור.

נראה לי יותר כדאי להפגין על זה שאין מסלול נורמלי בארץ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נגד כל המטומטמים שבוחרים לנהוג בכבישי הרי ירושלים (386, 395 ונס הרים)

גם בימי מסלול במסלולי נהיגה סגורים ייעודיים בחו"ל, יש עוד משתמשים על המסלול.

הכביש הציבורי לא יועד עבורך בלבד. הוא דרך ציבורית ולא מסלול סגור.

לא ממש ברור לי על מה אתה "מתאגד ומפגין".

ואם כבר אתה מארגן התאגדות והפגנה, תתחילו מלפנות את נתיבי איילון בבוקר. נמאס לי מהפקקים של "כל המטומטמים שבוחרים לנהוג בכביש 20".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא צריך הפגנה, צריך שילוט טוב.

אנשים מחפשים את הבוסתן של שמחה.

מי שמצא ויודע...אכל גם חריף ואז הקצב שלו בסדר...:-D

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אמנם הכביש לא של אבא שלי אבל לפי תגובתך, כנראה שגם אתה מאותם "גורמים מעכבים" בכבישים האלה.

לא נורא, צריך לחיות אתכם...:-)

לא מותק, אני אוכל אותך בלי מלח, בכל דרך עם כל אוטו.

אני את קורס הנהיגה הראשון שלי עשיתי כשלך עוד לא היה אישור מההורים לעלות על קורקינט.

רק שאני, בניגוד לבהמתן הישראלי המצוי, לא חושב שכל העולם צריך להתחשב בי ובתחביבים שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא מותק, אני אוכל אותך בלי מלח, בכל דרך עם כל אוטו.

אני את קורס הנהיגה הראשון שלי עשיתי כשלך עוד לא היה אישור מההורים לעלות על קורקינט.

רק שאני, בניגוד לבהמתן הישראלי המצוי, לא חושב שכל העולם צריך להתחשב בי ובתחביבים שלי.

+1

הלוואי והתרבות בארץ בכלל ובכביש בפרט תהיה יותר נעימה ומכבדת כלפי האחר.

אולי אז יהיה לנהגים שרוצים לנהוג כתחביב וכספורט מסלול לעשות זאת בסביבה מבוקרת ומסודרת.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...