Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון יוצא לי לראות בהרבה מכוניות יונדאי שבב כלשהו המודבק בדרך כלל בחלונות המשולשים האחוריים ולפעמים גם בחלון של דלת הבגאז

מצטער אבל אין לי תמונה.

בכל זאת מישהו יודע על מה מדובר?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

לדעתי סוג של ברקוד זיהוי.דרך אגב מותקן בכל רכבי כלמוביל כולל מרצדס,שים לב.כנראה משמש לזיהוי ממוחשב במוסכי הרשת.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה מתכוון למדבקה מלבנית קטנה עם כיתוב בצבע כסוף ובמרכזה נקודה בגודל של גרגיר חול ממתכת ?

זה שבב שבו מוזנים פרטי זיהוי של הרכב בזמן שהוא עובר תהליכים מסויימים במפעל.

בארץ אין לזה כל חשיבות.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

מודבק בארץ, אני לא זוכר אם זה RFid או פשוט בר קוד אלחוטי שסורקים מקרוב (או שאמרתי שני דברים זהים כי אני לא ממש מבין בזה).

זה חלק ממערכת ניהול המלאי של היבואן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בר קוד זה קידוד חד מימדי של מידע בצורת קווים. מודפס וניתן לקריאה ע"י קורא לייזר או מצלמה

הדור השני שלו הוא דו מימדי ומוכר בשם qr code המוכר והנפוץ בשנים האחרונות

rfid הוא למעשה משדר בהספק קטן מאוד שמקבל השראה חשמלית מהקורא וכך גורם למשדר לשדר את הקוד שלו.

בעולם עתידני בו עלות של תג rfid תהיה כמה אגורות יתאפשר עקרונית להדביק תג כזה לכל מוצר ולעבור עם העגלה שלך בקופה בסופר כשכל המוצרים משדרים על קיומם לקופה. אין צורך להוציא כלום מהעגלה והחשבון מתבצע בפחות משנייה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...