Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר את המיקום לאחר הפנייה ל-431 מכיוון דרום מסתתרים כל בוקר שוטרים בשיחים(כן כן בשיחים:shock:),

ועצרים רכבים שהשתלבו מאוחר.

הנתיב הוא יחיד לפנייה שמאלה (רמזור) ואילו לפניו כ-50 מטרים יש רמזור נוסף וכמובן שהתור עומד הרבה לפני הצומת.

שאלתי היא על מה עוצרים נהגים שם?

כמובן שאת אלה החותכים שמאלה מהנתיב של נסיעה ישר ברמזור.

אבל האם עוצרים גם את אלו שהשתלבו בקטע שבין שני הרמזורים?

הרי אין שום שילוט שמודיע על כמות הנתיבים לפנייה שמאלה ולכן מבחינה חוקית אדם שלא מכיר את המקום איננו יכול לדעת שעליו להשתלב כבר 300 מטר לפני בתחילת הטור.

תודה לעונים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן, אלה שלא בא להם לחכות 4-5 דקות בפקק אז הם חותכים את כולם. יופי של עבודת משטרה לשם שינוי. כשאני עברתי שם בפעם הראשונה, וראיתי את הפקק בנתיב השמאלי ביותר, ישר הבנתי ממה זה נובע. יש את אלה שלא רוצים להבין, או משחקים אותה ראש קטן. צריך להיות ממש א*דיוט כדי לא להבין למה יש 3 נתיבים פנויים לחלוטין, ועוד אחד, שמאלי ביותר, שמפוצץ בעשרות כלי רכב שמחכים לפנות שמאלה. מה גם שיש מראש שלט שמכוון שמאלה ל431.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אידיוט או לא השאלה היא מבחינה חוקית אם יש על מה לתת דו"ח?

בצומת ישרש יש שלט שמודיע על פנייה שמאלה בצומת השנייה חוץ מזה כלום.

הרי לא רשום כמה נתיבים ילכו שמאלה או שיש להשתלב כבר מעכשיו.

וחוץ מזה בדרך כלל הפקק עומד הרבה לפני שמופיע השלט.

השאלה היא על חוקיות נטו,

הינני חותך נתיבים ומחכה כמו כולם בתור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לדעתי הרוב נדחפים בכוונה,כמו שניקו אמר יש רמזור ואחריו ישר הפנייה ככה שתמיד בכל פנייה יש את ה4-5 רכבים שנדחפים.

דרך אגב עומדים שם מאזדה 6 לבנה ושני אופנועים.

מישהו יודע מה העונש על חוצפה כזו?

פורסם

אני גר ברמלה !

רואה כול יום את השוטרים

דופקים שם עבודה הגיע הזמן .

צריך יותר אכיפה בנושא + הסלולרי

פורסם

הוא מבין על מה הדוח. הבחור שאל עובדתי האם תקף ברגע שאין שילוט מתאים.

ההיגיון הבריא אומר שזה מצב בעייתי שאין שילוט.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לדעתי הרוב נדחפים בכוונה,כמו שניקו אמר יש רמזור ואחריו ישר הפנייה ככה שתמיד בכל פנייה יש את ה4-5 רכבים שנדחפים.

דרך אגב עומדים שם מאזדה 6 לבנה ושני אופנועים.

מישהו יודע מה העונש על חוצפה כזו?

אפתח ואומר שאני לא מכיר את המקום המדובר.

סימון על הכביש(חיצי נתיבים) מספיק ואין צורך בתמרור,כמובן בהנחה וקיימים.

לגבי הענישה אפשרות ראשונה,קיפוח זכות השימוש בדרך500 ללא נק, אפשרות שנייה הפרעה/עכוב תנועה 500 +4 נק.

מחזק את מה שאמרו לפניי,מדובר בבריונות כביש וחוצפה מהמעלה הראשונה והלוואי שיאכפו עבירות כגון אלה יותר..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אידיוט או לא השאלה היא מבחינה חוקית אם יש על מה לתת דו"ח?

בצומת ישרש יש שלט שמודיע על פנייה שמאלה בצומת השנייה חוץ מזה כלום.

הרי לא רשום כמה נתיבים ילכו שמאלה או שיש להשתלב כבר מעכשיו.

וחוץ מזה בדרך כלל הפקק עומד הרבה לפני שמופיע השלט.

השאלה היא על חוקיות נטו,

הינני חותך נתיבים ומחכה כמו כולם בתור.

חלילה לא התכוונתי אליך.

בכביש הזה מאוד ברור מה קורה, זה הכל.

יכול להיות שיש שם כאלה שטועים, הרוב המוחלט לא. כלומר, לא טועה, אלא פשוט מקצר זמני המתנה.

מבחינה משפטית, גם אם הפקק לפני השלט, אפשר לעצור כשמזהים את השלט, לאותת, ואף לסמן עם היד. אין שום הצדקה חוקית ללנסוע עד קצה הטור, ולהשתלב שם. מה גם שההשתלבות הנ"ל היא מעבר נתיב בתוך צומת, שגם זו עבירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

עכשיו נפל האסימון:

מדובר בכביש 40. כביש 44 מצטלב עם 431 כשני ק"מ משם.

ואני שואל: יש עומס ויש 2 שוטרים. למה לא לכוון את התנועה ולהקל על העומס או להקצות נתיב מתחלף במקום לתקוע רפורטים?

פורסם
עכשיו נפל האסימון:

ואני שואל: יש עומס ויש 2 שוטרים. למה לא לכוון את התנועה ולהקל על העומס או להקצות נתיב מתחלף במקום לתקוע רפורטים?

מניסיון עם עומסים בשעות מסויימות,הכוונת תנועה תעביר את העומס למקום אחר ברדיוס קרוב.מה שמגביר את העומס הם החוצפנים שמקצרים את העומס וגורמים למי שממתין בצורה תרבותית בתוך העומס להתעכב עד שהאדון יחתוך וישתלב.

גם כשהמשטרה עושה טוב יש תלונות..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
עכשיו נפל האסימון:

נכון. כביש 40. אני לא חושב ש44 מתחבר ל431 ישירות. או שכן ושכחתי.

אין מה לכוון, כי כמו שיניב כתב, הפקק הוא עמידה של 2-3, אלא אם מגיעים הנדחפים.

אי אפשר ליצור נתיב נוסף, כי נתיב ההשתלבות ל431 שאליו נכנסים לא מספיק רחב לשני רכבים.

פורסם

44 מצטלב עם 431 ליד מפעלי נשר (יחד עם מחלף נשרים של כביש 6)

לי ידוע שיש שם עומס גם למבקשים לצאת מכביש 431 לכוון רמלה. יתר הכוונים לא עמוסים לדעתי (יוצאים מ431 מערבה לכוון דרום, נוסעים דרומה על 40)

הרמזורים של נבנו מאפס לפני שלוש שנים בערך, אמורים להיות חכמים. למה לא תכננו נתיב נוסף לכניסה לכביש כל כך ראשי?

אני חושב שאם עומד שוטר כל בוקר באותו מקום, זה מעיד על כשל עמוק יותר בתכנון!

פורסם

שוב מבחינה חוקית,

אסור לעבור נתיב 12 מטר לפני ואחרי הצומת,

המרחק שם בין הרמזורים גדול יותר מ-24 מטר.

שוב אני לא מתחכם פשוט מתעניין.:-)

פורסם

אתה כן מתחכם.

כולם עומדים בסבלנות חוץ מהחראות שהזמן שלהם חשוב יותר והם חותכים בשנייה האחרונה לעיתים אפילו מהנתיב הימני ביותר.

מצידי שיתנו להם דוח שיהיה רשום בו שהם זבלים, כל עוד זה ימגר את התופעה זה מבורך.

רוב העומס שם נגרם בגלל החותכים ואנשים שחולמים ולא בגלל תכנון לקוי של הרמזורים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

חברים, מדובר בפניה מכביש 40 ל- 431.

האכיפה מתבצעת על מספר עבירות במקביל: קיפוח זכות, נסיעה שלא בכיוון החץ ומעבר נתיבים באמצע הצומת.

לא חסר נהגים שחושבים שהכביש של אבא שלהם ומתנהגים בהתאם, פונים שמאלה מנתיב האמצעי, חותכים רכבים תוך כדי סיכון ועוד.

• תוכן חדש...