Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ארוע נזק לא גדול לרכב שלי בחניה של הבנין, אני הולך לקנות מצלמת IP ב-DX.com.

אזמין 2 דגמים מומלצים, אעדכן כאן בפורום.

אם יש לכם המלצות על דגמים מסוימים, אשמח לשמוע.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אתה יכול להרחיב איך הדבר הזה עובד? כי גם אני מעוניין.

האם ניתן להיכנס לממשק המצלמה לצורך ראיית תמונה מהטלפון ומהמחשב, ואם כן האם צריך להתקין תוכנה?

איך ניתן לוודא שגורמים לא רצויים (נאמר שכנים/גנבים/סתם עוברי אורח) לא מתחברים למצלמה וצופים בתמונה?

פורסם

רצוי גם לחבר לDVR (מכשיר שמקליט).

אתה מן הסתם לא צופה כל הזמן במה קורה בחנייה, ולכן רצוי גם שתוכל לראות דברים שכבר קרו

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אתה יכול להרחיב איך הדבר הזה עובד? כי גם אני מעוניין.

האם ניתן להיכנס לממשק המצלמה לצורך ראיית תמונה מהטלפון ומהמחשב, ואם כן האם צריך להתקין תוכנה?

איך ניתן לוודא שגורמים לא רצויים (נאמר שכנים/גנבים/סתם עוברי אורח) לא מתחברים למצלמה וצופים בתמונה?

בענייני אבטחת מידע אני לא מומחה.

יש מגוון דגמים עם פיצ'רים שונים, כולל טריגרים וכל מיני ממשקים, חלקם מותאמים לאבטחה.

מצלמת IP מתחברת לרשת הביתית. רובן wifi, אני רוצה אחת על כבל רשת ויש מעט כאלה.

רצוי גם לחבר לDVR (מכשיר שמקליט).

אתה מן הסתם לא צופה כל הזמן במה קורה בחנייה, ולכן רצוי גם שתוכל לראות דברים שכבר קרו

המכשיר המקליט זה המחשב. אני מייעד את המצלמה לעבוד במוד של הקלטה מופעלת ע"י זיהוי תנועה, לא לעבוד בתור מצלמת מעגל סגור פשוטה. להביט מהחלון אני יכול גם בלי חומרה.

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...