Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד ליבואן אלמוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאש רהיתה לי טויוטה כל יקור במוסך גרר פניה טלםפונית של סקרי שירות.

היום אני אפילו לא יודע אם מישהו פונה אלי - אני מסרב להשתתף בסקרים. אם אני במצב רוח טוב אני אומר "לא תודה", אםן אני מעוצבן הטלפון נטרק בגרגע שהסוקר מזדהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
....

מובן שעקב סודיות מקצועית נאסר על ידידי לחשוף במי מדובר.

חבל מאוד, צעד כזה יכול לחזק את המכירות לאותו מותג ויגרום למותגים אחרים להעתיק ממנו :(

אגב בטיפולים שאני מבצע בצ'מפיון הם תמיד מתקשרים אחרי יום או יומיים לבדוק שהכל בסדר ואני מרוצה מהטיפול, יכול להיות שזה צ'מפיון :shock:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יוזמה יפה, אך את הכסף כידוע סופרים במדרגות.

אם למשל היית אומר עכשיו שהיבואן הוא צ'מפיון או קרסו - האם זה היה מוזיל את מחירי החלפים השערורייתיים או משפר את האמינות של המכוניות? בוודאי שלא, רק מייצר מצג שווא לבעלי המניות וללקוחות פוטנציאליים כאילו להנהלה אכפת מהתדמית הציבורית ושביעות הרצון של הציבור.

אולי במקרה הנ"ל הכוונות באמת טובות והתוצאות לא תאחרנה לבוא, אבל עד שזה יקרה אני בוחר לדבוק בגישה הספקנית ולהמתין להן.

• תוכן חדש...