Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אראה את הסרטון הזה לחבר שלי שוטר, יעצור אותך על פשעים מוזיקליים!

:-P

:mm_yeah:

בכיף, תעדכן אותי אם יש ביקוש לזה בthe voice, כוכב נולד, אייל גולן - קורא לך, X-FATOR וכיוב'.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקומך, הייתי מתחיל לעבוד על אליבי שפרצו לך לחשבון כאן בפורום והעלו בשמך סרטונים - שיהיה לך מה לספר לחוקרים במשטרה. נו, באמת.

תשמע, אני לא רואה לפתוח נגדך חזית, אבל נראה שהוצאת קצת דברים מפרופורציות, במדינה בה אנסים לא יושבים בכלא (ואני לא מדבר על משפטי ראווה דוגמת הנשיא קצב) אף אחד לא ממהר לחקור רק על סמך סרטונים בייחוד לאור העובדה שאין בהם משהו מיוחד (כמו הסרטון של אלה שנסעו בכביש החוף הרבה מעבר למהירות המותרת) ובייחוד שיהיה קשה להוכיח מי צילם את הסרטון. (למרות ה"הודאה" לעיל)

הייתי ממליץ לך לרכז את המאמץ על בריונים אמיתיים בכביש לדוגמא נהג המונית בשרשור המקביל. אגב, מה עשית במקרה שלו? אה רגע, אתה לא יכול לספר לנו, "משפט שקשור למוות ולעיוורון" :roll:

פותח השרשור לא השאיר את הולך הרגל מופתע, הולך הרגל הוא אדם בוגר שהחליט לרדת לכביש עם ילדו הקטן, במקום בלי מעבר חצייה ולהתעצבן על זה שלפני שהוא ירד לכביש הוא לא הסתכל ימינה או שמאלה. כל הורה חושב שאם הוא עם ילד קטן מותר לו הכל. (כמו שבדואר אמהות עם עגלות מרשות לעצמן לעקוף את התור - גברת אני לא אמרתי לך להביא ילד לעולם! ובמילא את לא ממהרת לעבודה אז תיקחי מספר!!)

אגב, מה דעתך על הסרטון הבא (החל מדקה 2:18 ) :

אין לך מה לדאוג, או לשמור אותו כגיבוי קטן (סמיליי?!) אני לא אמחק אותו, ובשביל הפרוטוקול מי שצילם אותו זה "חבר" שלי. שם פרטי די.וי משפחה: אר. מוזמן לשלוח את החוקרים לסין.

ועכשיו ברצינות, ומראש אני מצטער על הסרקזם שמלווה את התגובה, אבל כל יום בכביש יש אין ספור מצבים בהם אתה מופתע ומתמודד עם מצבים שלא חזית אותם, גם אם הוא נסע מהר (לא שאני חושב) אבל גם אם, הוא הגיב יפה והוריד מהירות ולא היה אפילו קרוב לתאונה, מפגש, ליטוף (למעט הבובה שבשמשה הקדמית)

בכל מקרה,

חג שמח!!

הארוכב אופניים בסרטון עבר באדום? צפרת לו או ששמעתי לא נכון?

פורסם
הארוכב אופניים בסרטון עבר באדום? צפרת לו או ששמעתי לא נכון?

שמעת מעולה, רוכב האופניים אכן עבר באדום הרי הרכב התחיל נסיעה באור ירוק.

פורסם
משעמם שם איפה שאתה נמצא, אה?

אולי שם לסרטים שאנשים חיים בהם יש תקציב נמוך יותר :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שמעת מעולה, רוכב האופניים אכן עבר באדום הרי הרכב התחיל נסיעה באור ירוק.

ממש מסכן את עצמו,מקווה שהצפירה העירה אותו לפחות.

זה נראה שהוא היה ממש אבל ממש קרוב אלייך.

פורסם

הייתי שובר לו את העצמות ליד הבן שלו.

כדי שהבן יגדל הוא יבין שלא עושים שטויות כאלו ועל טעויות משלמים

ועוד עם ריבית.:evil:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הסרטון עובד? לא ראיתי תסירטון ולא יודע באיזה מידה הנהג אשם אבל מה זה האבא האהבל הזה שעובר אם התינוק לא במעבר חצייה זה פשוט הורג אותי. כמה פעמים ראיתי איזה מישהי פתאום עוברת בכביש רחב אם עגלה של תינוק ועוד לא במעבר חצייה. פשוט אנשים בלי שכל.

פורסם
ממש מסכן את עצמו,מקווה שהצפירה העירה אותו לפחות.

זה נראה שהוא היה ממש אבל ממש קרוב אלייך.

אכן הוא היה קרוב לרכב אבל בשום שלב לא היה סיכון שהרכב יפגע בו.

• תוכן חדש...