Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספריאל, המעגל הארור הזה, כל עוד אתה לא מאותת למי שבא מולך אין שום אינדיקציה שאתה רוצה לפנות, ולכן לרוב לא נותנים זכות קדימה.

ומה לגבי המעגל הבא בתור, מעט אחרי רוטשילד? שם אין לך יותר מדיי אפשרויות: לעולים למעלה יש רק "ימינה" או פרסה, ליורדים למטה יש רק "שמאלה" או פרסה.

שם ספציפית אני הפסקתי לאותת, כי פשוט אין בזה שום טעם. אלא אם כן בכוונתי לעשות פרסה, כמובן- אם כי זה כל כך מיותר, כי רוב הרחוב לפני ואחרי הכיכר הזו הוא דו-נתיבי עם קו מקווקו...

(אני בין הבודדים שיעשו את הפרסה בכיכר כי זה יותר קל מאשר להמתין לשעת כושר באמצע רחוב, באמצע התנועה)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נדמה לי שהמעגל ליד רוטשילד יותר גדול, ולכן יותר ברור - אבל אני מגיע לשם לעתים די רחוקות. במעגל בארלוזורוב\הס יש תנועה ערה מאוד של מפרססים שהגיעו מבלפור ורוצים לנסוע לכיוון הפועל, ואין להם ברירה אחרת אלא לפרסס שם.

בעצם - יש ברירה. לכל אורך ארלוזורוב יש אנשים המתמרנים כדי להסתובב ומפריעים לתנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שאתה נכנס לאוטו, קח נשימה, תרגע ותשאיר את כל המחשבות המטרידות והמציקות בחוץ ותתרכז בנהיגה. מלא תאונות נגרמות מזה שנהגים שקועים במחשבות ולא שמים לב למה שקורה על הכביש.

פורסם

לשרוד בכביש ...

1. אם אתה עומד ראשון בנתיב השמאלי ברמזור אדום, דאג לזנק מהר כי הנהג שאחריך עצבני עלייך מסיבה לא ברורה.

2. כמה מטרים לפני הכניסה לכיכר מכביש דו-נתיבי, סע על קו ההפרדה המקווקו כדי שלא ינסו לחתוך אותך.

3. אל תאותת יותר מדי מוקדם ויותר מדי בכלל, אחרת נהגים אחרים יקשו עלייך להשתלב.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לפני שאתה נכנס לאוטו, קח נשימה, תרגע ותשאיר את כל המחשבות המטרידות והמציקות בחוץ ותתרכז בנהיגה. מלא תאונות נגרמות מזה שנהגים שקועים במחשבות ולא שמים לב למה שקורה על הכביש.

מהסיבות האלו המציאו את מערכות ההתרעה לרכב :)

פורסם

אתה מדבר על "מערכות האל תשים בכלל לב לכביש, לא רק קצת לא לשים לב לכביש"?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מהסיבות האלו המציאו את מערכות ההתרעה לרכב :)

בזבוז כסף והגדלה של מספר הטיפשים על הכביש, שלא נדבר בכלל על הרעש המעצבן שהם מפיקים.

פורסם
בזבוז כסף והגדלה של מספר הטיפשים על הכביש, שלא נדבר בכלל על הרעש המעצבן שהם מפיקים.

אכן הרעש של האיווקס מעצבן והרעש של חיישני הרוורס עוד יותר - אבל כל עוד זה אפקטיבי אני מוכן להתעצבן בשקט :)

• תוכן חדש...