Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאופל קורסה opc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

השבוע התבשרתי כי הקורסה opc שהזמנתי הגיעה לארץ הקודש וככל הנראה שבוע הבא אקבל אותה.

עם ההודעה התחלתי בחיפושים היכן לבטח את הרכב?

אשמח להמלצות על סוכני ביטוח/חברות ביטוח אמינות וזולות (אני נהג צעיר ואני יודע שזה לא יהיה ממש זול,אך ככל הניתן).

עד כה ההצעה הזולה ביותר עומדת על 7,266 מקיף+חובה (השתתפות עצמית 1,425)-סוכנות ביטוח שעובדת עם אופל.

מבירורים נוספים שעשיתי הבנתי שיש הבדל ניקר בין הפוליסות ושלא תמיד המחיר נטו של המקיף והחובה צריך לקבוע.

לדוגמא: גובה כיסוי צד ג',השתתפות עצמית וכדו'..

אשמח לייעוץ מהוותיקים בדבר (ומבעלי ספורטיביות במיוחד).

תודה מראש לעונים והמשך יום נעים!

פורסם

לנהג צעיר המחיר שהציעו לך נראה לי הגיוני יחסית. לי בזמנו הציעו 7K על בורה 1.6, כך שעל רכב ספורטיבי לשלם סכום כזה לא נראה לי מופקע.

אתה צריך לראות את גובה הצד ג' כמו שאמרת, אילו תנאים מציעים(כגון רכב חלופי ולכמה זמן, גרירה, שמשות וכו'). עוד דבר שחשוב מאוד לבדוק - בדוק האם לחברת הביטוח יש הסדר עם המוסך המורשה של אופל בעירך. אחרת אתה עלול להגיע למוסך סוג ז' במידה ותעשה תאונה.

פורסם

ראשית כל תודה

שנית עכשיו חזרו אליי מסוכנות הביטוח רוזן ..(הסדרים של של עובדי רפא"ל) נתנו לי ב6000 מקיף וחובה השתתפות עצמית 700.

נראה לי שאני אלך על זה.

אבל אשמח לשמוע טיפים נוספים ממה צריך להיזהר ומה צריך לבדוק.

פורסם
ביטוח ישיר לא מתעסקים עם מכוניות כאלה.

מעניין - האם זה החלטה גורפת שלהם?

אם לדוגמא אני חטיאר מזדקן שמבוטח אצלם 15 שנה ללא תביעות תמיד עם מכוניות "מיושבות" אחליט פתאום שאני רוכש BRZ בגלל צורך לחיזוק האגו (משבר גיל הX), ולא בגלל שאני מחפש הרפתקאות בכבישים - האם גם אז ידחו אותי?

האם זה בגלל חשש מגניבות או חשש מתאונות. הרי הדוגמא למעלה מעידה על אופיי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אבא שלי עם היסטוריה ביטוחית נקיה של 12 שנה רצה לבטח את ה-GTI על שמו לפני 4 שנים בביטוח ישיר.

הם היו בהלם שיש כזה דגם. אמרו שלא מתעסקים וניתקו.

לדעתי 6000 מקיף + חובה זה בסדר גמור על OPC חדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שי, לא משנה כמה זמן תהיה מבוטח שם (וגם לא יעזור שיש לך ביטוח דירה\עסק\מה לא), הם לא יבטחו לך רכב ספורט או אפילו רכב שנושא תת דגם שנקרא "ספורט" (כגון סיאט איביזה "ספורט" בזמנו, שהיה בסך הכל איבזור).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ומה קורה אם זה BMW?

הם יודעים מה ההבדל בין 116 ל 135? למשל...

פורסם

כן.

מרצדס E200 הם כן הסכימו לבטח, E320 לא (עד שכבר הייתה איזה 4 שנים על הכביש ואז הם הסכימו).

גם וולבו S60 לא מצאה חן בעינהם.

אם תסתכל עכשיו באתר שלהם לגבי ביטוח סדרה 1 יש רק 116 ו 118.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

:shock:

מעניין. מילא רכב ספורט/ספורטיבי, אבל רכב מנהלים/יוקרה/קופקמטי מיצרן יוקרה עם מנוע חזק לא? מה לעזאזל? שיבטחו קורקינטים ויחייבו נסיעה עם קסדה.

בכל אופן - ברוב המקרים, ברוב המקומות(כגון ביטוח, סלולר וכו') להשיג דיל יותר טוב מכזה הנעשה כהטבה עבור עובדי חברות מסויימות(כגון רפאל/אלתא וכו') לא תצליח.

פורסם

מעניין אם יושב שם מומחה למכוניות או שיש חיתוך של נתונים מסויימים או אולי אותיות (GT בשם הדגם...:shock:)

למשל אם היו מביאים פוקוס ST סטיישן... מה היה גובר על מה?

איזה נתון מבחינתם פוסל?

אני יודע שלטענתם יש להם מערכת חיתום טובה - אבל המעניין, שוב, מה הנתון/ים שיוצרים פסילה.

מישהו יודע?

פורסם
מעניין אם יושב שם מומחה למכוניות או שיש חיתוך של נתונים מסויימים או אולי אותיות (GT בשם הדגם...:shock:)

למשל אם היו מביאים פוקוס ST סטיישן... מה היה גובר על מה?

איזה נתון מבחינתם פוסל?

אני יודע שלטענתם יש להם מערכת חיתום טובה - אבל המעניין, שוב, מה הנתון/ים שיוצרים פסילה.

מישהו יודע?

משהו הסביר לי כי מדובר בשילוב גורמים של שכיחות הדגם ביחידות וצפי הסיכון.

מבחינת חברת הביטוח הזו לרכבי ספוט ישנם מעט יחידות ובאחוז סיכון גבוה יחסית.

המחיר הזול ניתן בשל פיזור הסיכון על מספר רחב של מבוטחים וכן הסכמים היוצאים בזאת.

ללא קשר, התקשר לאריק יעקב מאלמוג סוכנות לביטוח (תמצא את הטלפון בגוגל),

תמיד הוא נתן לי וללקוחות שלי מחירים אטרקטיביים מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...