Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אאל"ט חלקים לרכב אינם כלולים בפטור ממסים עד 1200 ש"ח

כמוכן - חלק מהתשלום אינו מס אלא עמילות מכס, עצלה שאתה משלם לחברת השילוח תמורת שחרור המוצר מהמכס.

הפטור ממכס לפריטים ביבוא אישי של עד 1200 שקל לא כולל חלקי חילוף לרכב, אופנועים, טרקטורים, מכסחות דשא וכיוצא בזה. על חלקי חילוף חל מס רגיל שיכול להגיע לעד ל 50 אחוז מערך הפריט פלוס המשלוח שלו לארץ.

הפטור ממכס הוא בשום פנים ואופן לא פטור ממיסים אלא רק על מכס. עדיין יש את המע"מ ומס קנייה.

הפטור ממכס הוא עח פריטים ביבוא אישי שלא חורגים מ 1200 שקלים כגון נעלים, ביגוד וכיוצא בזה. כל חבילה שמכילה כל פריט שחוקי לייבא אותו ועלות הפריט לא עוברת את הסכום של 75 דולרים תהיה פטורה מכל מס. חוץ מטבק ואלכוהול שלא נכללים בפטור הזה. למרות זאת, מי שיזמין פריט מסוים דרך חברות בלדרות ישלם כל מיני עמלות למינהם שהם גובים. לפיכך, תמיד להזמין דרך דואר רגיל של אותה מדינה ולא דואר אקספרס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אולי די לבלבל את האנשים? USPS זה הדואר האמריקאי הרגיל, הכי רגיל. אין דואר עוד יותר רגיל ממנו באמריקה, והוא במקרה נקרא USPS

סליחה, אתה כמובן צודק!

אכן התבלבלתי בין UPS ל USPS, וכמובן הכוונה בפוסט הקודם שלי היה ל-UPS ודומיהם ולא USPS.

אבקש מנהל למחוק\לערוך את ההודעה קודמת שלי אם אפשר.

• תוכן חדש...