Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת על המקום ממי שמכיר.

הרכב המיועד הוא ליסינגומטית.

(לא בשבילי) :)

תודה לעונים!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה מעוניין לרכוש משם רכב ליסיניג לשעבר או להשתמש בשירותי הליסינג של המקום?

בשני המקרים הייתי בודק ב 70 עיניים מה אתה הולך לקבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר רוצה לרכוש משם רכב.

יד 1 מליסינג.

להמשיך או לעבור לחברה יותר מוכרת כמו AVIS נניח?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בדרך כלל, למגרשים קטנים מגיעים כל ה"סחל'ה" של חברות הליסינג הגדולות, כלומר רכבים עם קילומטרז' בשמיים, תאונות קשות וכו'.

תחשוב על זה הפוך, למה שרכב יד ראשונה במצב טוב יגיע ויפרנס מגרשים קטנים ולא את הגדולים (כלומר של חברות הההשכרה והליסינג) שיניב להם רווח נאה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אינני מכיר את המקום המדובר אך באופן כללי חברות הליסינג מוכרות את את הרכבים לבד, רכבים שעלולים להסב להם כאב ראש עוברים לסוחרים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

+1 למה שאיתמר אמר

הרכבים הטובים נמכרים ע"י חברות הליסינג עצמן, עם טיפולים בחינם, מימון, אחריות ועוד כל מני קשקושים כאלה.

הפחות טובים מגיעים למגרשים ונמכרים ע"י סוחרים ממולחים (לרוב) כמעט באותו מחיר.

אין שום סיבה בעולם לקנות משהו כמו פוקוס/3/i30/לנסר/קרוז ממגרש קטן כשיש לך (כמעט) באותו מחיר בחברות הליסינג ובתנאים הרבה יותר טובים ו"אימא ואבא" שאפשר לבוא אליהם בטענות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בדרך כלל, למגרשים קטנים מגיעים כל ה"סחל'ה" של חברות הליסינג הגדולות, כלומר רכבים עם קילומטרז' בשמיים, תאונות קשות וכו'.

תחשוב על זה הפוך, למה שרכב יד ראשונה במצב טוב יגיע ויפרנס מגרשים קטנים ולא את הגדולים (כלומר של חברות הההשכרה והליסינג) שיניב להם רווח נאה?

איתמר.

נכון מאוד.

רכבי הליסינג שמגיעים למגרשים קטנים בד"כ אלו הרכבים ליסינג שחברות הליסינג הגדולות לא רוצות למכור דרכן, זה אומר הכל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה לכם!

פורסם

איתמר.

נכון, לא מדוייק.

סוחרי רכב גדולים מקבלים גם מכוניות טובות וגם מכוניות עם עבר "בעייתי".

אף מגרש אינו יכול להיתקיים רק ממכוניות בעייתיות.

לא תמיד יש לחברות הליסינג במגרשים די מקום לכל המכוניות הנפלטות, ובנוסף הם דואגים שהמיגרשים לא יראו עמוסים מידי, ואם תשימו לב תראו שמרביתם די "דלילים", סוד של אפקט פסיכולוגי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נכון, לא מדוייק.

סוחרי רכב גדולים מקבלים גם מכוניות טובות וגם מכוניות עם עבר "בעייתי".

אף מגרש אינו יכול להיתקיים רק ממכוניות בעייתיות.

לא תמיד יש לחברות הליסינג במגרשים די מקום לכל המכוניות הנפלטות, ובנוסף הם דואגים שהמיגרשים לא יראו עמוסים מידי, ואם תשימו לב תראו שמרביתם די "דלילים", סוד של אפקט פסיכולוגי.

המומחיות שלך זה לבלבל :)

תודה!

פורסם

הרכבים אצל הסוחרים נמכרים במקבצים ע"י חברות הליסינג. על כל 10 מכוניות יש אחת מצויינת, שלוש בינוניות ועוד 6 גרועות.

אתה באמת רוצה לחפש את הטובה אצל סוחר?

פורסם
הרכבים אצל הסוחרים נמכרים במקבצים ע"י חברות הליסינג. על כל 10 מכוניות יש אחת מצויינת, שלוש בינוניות ועוד 6 גרועות.

אתה באמת רוצה לחפש את הטובה אצל סוחר?

אני את שלי קניתי כבר לכמה שנים הבאות :)

זה לא בשבילי-תודה לך דוקטור!

• תוכן חדש...