Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האבסורד בכל הסיפור הזה הוא שהמדינה היא זו שיצרה את המצב בו יצרן אחד, יבואן אחד.

כנראה שאז עוד לא התפתח כאן קרטל הליסינג, מזמן צריך היה לעשות שינוי, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. :wink:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נציג היבואן: " היי מה שלומך גבר...צ'מע הגיע הסופרמיני בגרסת הספורט לתקינה"

עיתונאי: "וואלה?..."

נציג היבואן: "כן, אם מתאים לך, אנחנו ניתן לך למבחן כבר מחר..."

עיתונאי: " באמת?"

נציג היבואן: " כן, תגיע מחר למסעדת הגריל החדשה בשעה 13:00... אחרי הארוחה אתה יוצא איתה משם"

עיתונאי: (לעצמו - וואו- שיחקתי אותה בענק...) :" בכיף...ניפגש שם".

נציג היבואן: " אגב, שמת לב לשטויות שכץ חינטרש בפייסבוק?...עוד אחד מחפש פירסום על חשבוננו..."

עיתונאי: (אני כבר מרייר על הספריבס, אמרו לי שהזביונה גם משהו - אח"כ אני "טס" עם החברה לבר בהר...): " אהאה...כן אתה צודק"

נציג היבואן: " אגב תגיד לעורך שאחרי המבחן שתפרסם אנחנו שופכים עליכם תקציב של מליון ש"ח בפרסום וזה בזכותך-רק בזכותך!..."

עיתונאי: (וואו - עכשיו אני באמת מסודר בדיוק רציתי לבקש העלאה של 1,400 ש"ח למשכורת): " תודה...תודה! הכץ הזה באמת אדיוט...ניפגש מחר"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שי, בדיוק באתי לצטט את הכתבה, ולשאול:

למה כתב רכב, שאני די מעריך אותו, שיודע לתת "פייט" שצריך(ע"ע מצלמות מהירות), בוחר עמדה נרפית

ושפופה כל כך, במקום להעלות את הנושא על גל, ולצאת מול יבואני הרכב, במקום לשרת אותם.

תמיד הרי כל אותם כתבים כועסים שאומרים שהם קשורים ליבואנים, ויד רוחצת יד, ושכל הכתבות שלהם

מוטות, אבל שיש משהו עקרוני כ"כ, כמו יצירת תחרות, הם תמיד יבחרו בעמדה הלוזרית, עמדת ה"לא יעזור כלום".

לדעתי זו שטות, כי גם לחברה כמו פורד, מכירות של כמה מאות מליונים, משמעותיות מאוד, בעיקר שמדובר

בשוק עם מכירות יציבות לאורך זמן, כמו בישראל. איך אומרים, אנחנו לקוח טוב, קונה באופן קבוע, משלם בזמן,

וגם לא מתווכח על המחיר.

וכמו שכתבתי בהודעה קודמת, המהלך של כץ נועד להלך אימים על דלק מוטורס, ולא על פורד, כי ברור לא שהלחץ

הגדול יותר, נמצא אצל היבואנית, ולא בחברה העולמית.

אולי כי לכתב הרכב הזה יש שכל וגם הוא מבין שבקשה מהציבור לצאת לחרם זה לא פתרון שיכולה לתת ממשלה. יחימוביץ' יכולה לקרוא לחרם , כל אזרח פשוט יכול לקרוא לחרם גם כן , כי אין לו כלים אחרים להתמודד עם עוולות הממשלה. השר כץ הוא העוולות של הממשלה , תפקידו לפתור אותם ובמקום זה הוא מוריד מעליו את האחריות ומעביר את האחריות בחזרה לציבור. בנוסף הוא הקים ועדה שנתנה לו את הפתרון בדיוק כמו שלכחלון היה פתרון רק שכחלון עשה את מה שהומלץ לו(ואף יותר מכך). אבל כץ יושב על הכסא ורואה איך הציבור המטומטם לא מבין שהוא לא עושה כלום ובעצם הוא עושה קומבינה עם היבואנים על כל הציבור וגם בסוף היום הוא יגיד שבגללנו לא ירדו המחירים, כי הוא היה אחלה הוא קרא לחרם לפני שהוא הלך לאכול בורקסים עם אגמון.

• תוכן חדש...