Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגלובס

קורה משהו בישראל:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841209#fromelement=hp_morearticles

האם בקרוב רכבי פורד לא ייובאו יותר לישראל? שר התחבורה ישראל כץ הורה למנכ"ל משרדו להודיע לחברת פורד על פתיחת הליך בדיקה ושימוע, שבתומו תיתכן החלטה על הפסקת ייבוא כלי רכב מתוצרת החברה לארץ.

לדברי השר כץ, החברה פוגעת בתחרותיות ובמדיניות עליה החליטה ממשלת ישראל. בעמוד הפייסבוק שלו גולל השר כץ את המניעים למהלך והביא לידיעת הציבור מקרה בו יבואנים שניסו למכור מכוניות פורד בסכום מוזל יותר, נבלמו על ידי החברה המייצרת.

"זאת התחרות שעליה מדברות 15 המשפחות השולטות בשוק של 30 מיליארד שקלים בשנה. חברות הליסינג מקבלות הנחות של עשרות אחוזים והצרכן הפרטי משלם", הוא הדגיש.

"מתפקידי לשמש לכם כפה ואני מבטיח לא להרפות עד ששוק הרכב כולו יפתח לתחרות מלאה ולהוזלת העלויות ויוקר המחיה", הוסיף כץ. הוא גם קרא לציבור שלא לרכוש כלי רכב חדשים מיבואני הרכב עד שיורידו מחירים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד מנסה לעשות רושם שהוא יכול משהו...

אין לו ביסוס אפילו,או שאני לא הבנתי אותו לפחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רגע, אז שר התחבורה בעצם אומר "גם קרא לציבור שלא לרכוש כלי רכב חדשים מיבואני הרכב עד שיורידו מחירים"?

לא הוא אחראי על זה? :shock:

זה בדיוק מה שאני לא מבין. הרי המחירים הם תוצאה של המיסוי הגבוה (בעיקר). מעבר לזאת, איזה יבואן בדיוק הם חסמו (חוץ מאיילון, שהתחילו לפעול לאחרונה)? בקיצור, מה חדש מימים ימימה?

וגם: זה נראה כאילו השימוע הוא לחברה עצמה. למה נראה לו שפורד בכלל תתייחס אליו? השוק פה פצפון, מבחינתם זה אומר קראסון אחד פחות עם הקפה של הבוקר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למישהו יש פייסבוק?:roll:

תביאו את תאור המקרה לכאן...

בעמוד הפייסבוק שלו גולל השר כץ את המניעים למהלך והביא לידיעת הציבור מקרה בו יבואנים שניסו למכור מכוניות פורד בסכום מוזל יותר, נבלמו על ידי החברה המייצרת.

פורסם

כה אמר השר:

"שבת שלום לכם.

בפנייתי הקודמת קראתי לכם להמתין ולא לרכוש כלי רכב חדשים מיבואני הרכב עד שיורידו מחירים. היבואנים כמובן הגיבו בהכפשות ובאיומים. היום אני רוצה לספר לכם איך פועל מונופול יבואני הרכב כדי לדכא ולבלום כל תחרות שתאפשר הוזלת מחירים.

מדובר בתלונה רשמית שהתקבלה במשרד התחבורה מחברה בשם "עמק איילון בעם", שקיבלה אישור ממשרד התחבורה לייבא רכב בייבוא מקביל (בתחרות עם היבואן הקיים). החברה השקיע...ה כספים רבים והשיגה הסכם עם סוכן מורשה של יצרנית הרכב פורד בחו"ל, שמאפשר לה לייבא רכבי פורד (כולל דגמים משפחתיים) ולמכור אותם במחירים זולים יותר מאלה המשווקים כיום בישראל.

חלק מכלי הרכב כבר ייבואו לישראל ואז "בדרך מסתורית" (שעוד תיחקר) הועבר המידע ליצרן פורד בחו"ל והוא הורה לסוכן המורשה לבטל את ההנחה המיוחדת שמאפשרת הוזלה ותחרות.

הורתי למנכ"ל משרד התחבורה להודיע לחברת פורד שאנחנו פותחים בהליך בדיקה ושימוע שבסיומו תיתכן החלטה על הפסקת ייבוא כלי רכב מתוצרת פורד לישראל וזאת בשל פגיעה בתחרותיות ובמדיניות עליה החליטה ממשלת ישראל. המכתב כבר נשלח לחברה.

זאת התחרות עליה מדברות 15 המשפחות השולטות בשוק של 30 מיליארד שקלים בשנה. חברות הליסינג מקבלות הנחות של עשרות אחוזים והצרכן הפרטי משלם.

מתפקידי לשמש לכם כפה ואני מבטיח לא להרפות עד ששוק הרכב כולו יפתח לתחרות מלאה ולהוזלת העלויות ויוקר המחיה"

פורסם
ראיתי שם אקספלורר ומוסטנג.

ניתן לשער שלא אלו הדגמים שהטרידו את דלק מוטורס...

פורסם
זה בדיוק מה שאני לא מבין. הרי המחירים הם תוצאה של המיסוי הגבוה (בעיקר).

אם ליסינג מציע לך פורד חדשה בהנחה של 20k, למשל, ולא מפסיד מזה, אז כנראה המחיר מנופח עוד הרבה מעבר למיסוי. הערכה אופטימית תהיה של 30k. סתם לדעתך כל המכוניות נמכרות באותו מחיר? זהו קרטל מסריח שפועל להטבת הליסינג המבאיש. כמו שסלקום לא קרסו, גם יבואני הרכב לא יקרסו אם תהיה תחרות שתוריד את מחירי הרכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא רואה שקרה להם משהו. כבר יש מכוניות בסוכנות. ראיתי שם אקספלורר ומוסטנג.

חטיבת הרכב של קבוצת עמק איילון, שתיקרא 'איילון מוטורס', תצא לדרך כנראה כבר בחודש פברואר כאשר תחנוך את אולם התצוגה שלה בהרצליה פיתוח בבית אמפא (רחוב ספיר 1).

http://www.auto.co.il/כתבה-29632-איילון-מוטורס-היבואנית-המקבילה-ש.aspx

ולפני חודש בערך:

יצא לי להתקל באולם תצוגה, עוד בשלבי בנייה.

משכנתא זה קל

פורסם

מישהו מכיר את ההסכם בין פורד לבין דלק? יתכן שיש בו סעיף בלעדיות.

מעיין איזה סנקציות רוצה כץ להטיל על פורד העולמית. סביר שמבחינתה מדובר בפסיק לא משמעותי למחזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...