Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיריות יפעילו מצלמות רמזור - ויכניסו הכסף לקופתן

shlomi171
שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841977#fromelement=hp_morearticles

מצד אחד מצלמות רמזור כל עוד הן לא מוכוונות גם מהירות זה משהו יעיל בתוך העיר, מצד שני כל העסק הזה של להציב אותם רק בתור מקור הכנסה לכיסוי גירעונות הערייה מעצבן ונותן פתח לראשי העיר להתשתולל ולהוציא את המצב מכלל פרופורציה, אני כבר מדמיין בכל צומת שנייה בעיר מצלמה...:cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האגודה לתרבות הדיור ממליצה לועדי בתים להתקין מצלמות בכל קומה לניטור דיירים שרצים בחדרי המדרגות.

להערכתם הסיכון לתאונה כתוצאה מנפילה מייקר את פוליסת הביטוח לכלל הדיירים...

כמובן שההכנסות יסייעו לכיסוי גרעונות בחשבונות הועד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יתנו קנס למי שעושה יותר מדי רעש במדרגות (למשל פוסטמות על עקבים שלא אכפת להן להעיר חצי בניין ב2 בבוקר כשהן רצות למטה), סבבה.

והכסף יגיע לעירייה, לא לועד.

ברור שלא צריך שנגיע למצב שבו העיריות חולבות את התושבים עוד יותר ממה שעושות כיום אבל מצלמות בצמתים הן לא ממש בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוזמה מבורכת !

אולי סוף סוף יורידו קצת מהארנונה :)

אני חושב שבכל צומת בישראל צריך שתהיה מצלמה. כל מי שעובר באדום שיקבל על הראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תופס גם שעוברים ברמזור כתום ??

אני גר בנהריה ואצלנו הרמזור מתחלף מירוק לכתום בשנייה ללא היבהובים של הירוק... ולכן הרבה פעמים יוצא לי לעבור בכתום :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שישימו גם 2 בכל צומת.

יוזמה מצויינת. וכל עוד הכסף הזה לא הולך לכיסם הפרטי של אי אלו בעליי עניין אלא חוזר לתושבי העיר, אני רק בעד.

טסט הנהרייני: בצמתים בקטע דרך שהמהירות המותרת בו היא פחות מ70 קמ"ש (כלומר דרכים עם מהירות מירבית של 50, או 60 קמ"ש, או פחות כמובן) הרמזורים יהיו ללא אור ירוק מהבהב אלא ישר יעברו לאור צהוב שדולק 3 שניות.

*בקנדה, בפוריבנציה בה אני גרתי לפחות, אין בכלל ירוק מהבהב, גם בכביש של 80, מה שמשתנה בהתאם למהירות זה כמה זמן דולק הצהוב (שנייה נוספת (מעל 3) על כל 10 קמ"ש מותרים מעל 50). מה שהופך את כל העניין לדיי אקסטרימי

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוזמה מבורכת !

אולי סוף סוף יורידו קצת מהארנונה :)

אני חושב שבכל צומת בישראל צריך שתהיה מצלמה. כל מי שעובר באדום שיקבל על הראש.

אתה מתכוון שיעלו את הארנונה, כי צריך מימון למצלמות מאיפה שהוא. :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...