Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI VII מאיצה ל- 260

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^גם כאן, הגה טוב יתן תוצאה לא פחות טובה...8)

מבחינתי על ההגה יקום ויפול. זאת ההבטחה שהמכונית מביאה איתה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי בסרטון זה היה צריך להגיע ל-260 קמ"ש, מישהו הולך להיות מפוטר. :-)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ג'אנטים- צלבי קרס, מושבים- שמיכה שזקנים שמים על הברכיים, מנוע- נראה ונשמע כמו תוכנת חשבשבת...

מצ'עמם...

יאללה, ברינג איט און! ברינג איט און!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תאוצה מרשימה בהחלט.

מה שכן, אני פשוט לא סובל את הריפודי מושבים האלה, הבנו את הקטע של הרטרו אבל ראבק- זה נראה זוועה.

אני מת על הריפודים האלו. לך תבין...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תאוצה מרשימה בהחלט.

מה שכן, אני פשוט לא סובל את הריפודי מושבים האלה, הבנו את הקטע של הרטרו אבל ראבק- זה נראה זוועה.

אני כמוך, ובדיוק באתי לרשום את זה, הריפודים מזעזעים!

ברצינות שלא מובן לי למה הם עושים את זה, כול אחד וטעמו אבל לדעתי זה מכוער.

פורסם
יש גם אפשרות שלישית , האוטו לא בנסיעה על כביש הוא על דיינו או בכלל על בלוקים....... שימו לב לחשכה המוחלטת ולכך שאפילו לשנייה לא רואים את הדרך.

אאל"ט, כתוב בלוח שעונים 0:38, אז אני מאמין שבגלל זה חשוך (או שזה מייצג משהו אחר, ולא את השעה?)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מילא זה, ולא יודע אם זה בגלל כוחות ההאצה או לא, אבל נראה כאילו בזמן הקצר הזה ירדה לו שנתה אחת במחוג דלק...:shock2:

פורסם

יחסית לרכב מקורי היא מאיצה מצוין.

כשהיא תשופר אז בכלל התאוצה תהיה מרשימה.

GTI MK5 מקורית הייתה סוגרת (עפ"י פרסומים זרים כמובן) 245 קמ"ש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק לי זה נראה טיפה מוזר שכשהוא מעביר הילוכים המצלמה לא זזה אפילו ברמה הכי מינימלית ולא רועדת בשום סל"ד אפילו קצת?

קצת נראה כאילו שהרכב עומד במקום על דיינו או משהו כזה.

גם הפתיחה די מוזרה, עם האצה של פחות משניה ל80.

פורסם
נראה לי לפי המהירות בסוף הסקאלה דווקא. אלא אם הם עשו איזה שיפור אווירודינמי יוצא דופן לעומת הMK6, נראה קצת מהיר מדי ל230 כ"ס.

גם לי נתון המהירות הסופית נראה גבוהה מידי לנתון ההספק, שכאמור לא כזה רחוק מהדגם היוצא.

מה שכן, mk6 עם סטייג' 1 מתאמץ מאוד להגיע למהירות כזו, אם בכלל.

Got To love It

פורסם

רק ההילוך הראשון נראה שמאיץ חזק יחסית למקור.

כבר בהילוך השני הוא נראה דיי "עייף" כמו בmk6, אחרי שמתקינים את המשחק מחשב המשודרג גם ההילוך השני והשלישי נראים כמו הראשון :wink:

Got To love It

פורסם
רק לי זה נראה טיפה מוזר שכשהוא מעביר הילוכים המצלמה לא זזה אפילו ברמה הכי מינימלית ולא רועדת בשום סל"ד אפילו קצת?

קצת נראה כאילו שהרכב עומד במקום על דיינו או משהו כזה.

גם הפתיחה די מוזרה, עם האצה של פחות משניה ל80.

המצלמה מקובעת טוב, זה הכל. ואם היית קורא את מה שכתבתי היית מבין שהמהירות קופצת ל-60 על ההתחלה פשוט בגלל הפרפור של הגלגלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...