Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI VII מאיצה ל- 260

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת גרסת הביצועים.

ניתן לזהות עפ"י הקליפרים האדומים.

מחוזקת בעוד כ 10 כ"ס לעומת הבסיס. 227-230 כ"ס אאל"ט.

הרעש המשולב, כנראה של מנתק ההצתה והחלפת ההילוך, תקין? (חייב להגיד שאני מפתח פוביות בעניין...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ככה לא מאיץ אוטו עם 230 כ"ס. יש לי הרגשה שיש שם קצת יותר מזה. נחכה לדיינו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למה לא? לפי המדידה שלי זה בערך 6.6 שניות למאה, נשמע הגיוני. כמובן שמד המהירות קופץ מיידית ל-60 בערך בגלל סחרור הגלגלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי לפי המהירות בסוף הסקאלה דווקא. אלא אם הם עשו איזה שיפור אווירודינמי יוצא דופן לעומת הMK6, נראה קצת מהיר מדי ל230 כ"ס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מישהו מבטיח לך שהספידו לא מזייף?

נתוני היצרן הם 155mph כך שזה גם לא זיוף חריג.

פורסם

הספידו מזייף תמיד, אבל עדיין זה די מהיר. הנה GTI ED35 לשם השוואה, שאמורה להיות עם 231 כ"ס.

פורסם

לו הייתה לי כזו, גם אני הייתי נוהג מהר, העיקר להגיע כבר הביתה.

בבית הייתי מפעיל משחק מחשב ומגיע לאותה תחושה כמו בסרט, ביתר נוחות.

הסרט לעומת זאת- מלא השראה. מה שמעיד על מימשק מכונה- לקוח מושלם.

פורסם
הרעש המשולב, כנראה של מנתק ההצתה והחלפת ההילוך, תקין? (חייב להגיד שאני מפתח פוביות בעניין...)

עונה לעצמי:

הדגם הזה עם גיר ידני!

פורסם

יש גם אפשרות שלישית , האוטו לא בנסיעה על כביש הוא על דיינו או בכלל על בלוקים....... שימו לב לחשכה המוחלטת ולכך שאפילו לשנייה לא רואים את הדרך.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...