רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
מתוך סקרנות רציתי לדעת מה הוא הסל"ד של רוב המכוניות במהירות מאה. נא לציין דגם האוטו, נפח, וסוג גיר. 306, 1.8 ידני. במהירות מאה הסל"ד שלי 3,000 מה איתכם חברה?
הודעה אחרונה מאת MoshE86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
סוכנות מכוניות לים התיכון, שבבעלות מיכאל לוי, תעביר למחזיקי האג"ח של יפנאוטו כ-115 מיליון שקל, וסכום נוסף של מיליוני דולרים לידיו של גד זאבי או בקיצור: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3600716,00.html
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בירשותינו רכב ישן מיסוג סוזוקי בלנו96,אשר רשום על שם אבי(נכה ,פטור מאגרת רישוי) הבנתי שהעברת בעלות מיתבצעת רק במישרד הרישוי?? האם רק במישרד הרישוי בחולון צריך לבצע את העברה, או שאפשר לבצע במישרד הרישוי במקום מגורי? צריך להביא מסמכים מסויימים?תודה!
הודעה אחרונה מאת OLTURBO, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות חלפים לרכב שלי מחו"ל, אך אני לא מבין איך עובד המכס... רשום את גודל המכס עבור חלפים מעל ל 325$, אך החלפים שאני רוצה להביא עולים פחות מכך, וכתוב שגובה המכס תלוי ברכיב הספציפי שאותו מיבאים... אני רוצה לקנות שסתום אויר משני לסובארו אימפרזה WRX (בארץ עולה 2000 ש"ח לא כולל מע"מ, בחו"ל עולה 980 ש"ח). יש רשימה של מכס על פי הרכיב שאותו מיבאים? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 708 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374195,00.html מה דעתכם בנושא ? בברכה מוטי
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 5 עוקבים
- 40 תגובות
- 16.9 אלף צפיות
אולי משהו נתקל לאחרונה , באתר יד 2 מדור רכב הופיעו פרסומות טיזר למכרז חדש של מכירת רכבים של משטרת ישראל באמצעות מנהל הרכב הממשלתי. מדובר במכרז מקוון מס' 103/2013 למכירת כלי רכב משטרה משומשים ורכבים מחילוט. המועד האחרון להגשת הצעות 30/4/13. מתוך סקרנות (ושעמום) עיינתי - אולי יש "מציאות" - רכב שחוט במחיר פוטנציאלי זעום.. יפה שלרב הרכבים האתר נותן את הפרטים הבאים : 1. צילום רשיון רכב. 2. טופס בדיקת מכון. בדיקות נראות בהחלט אותנטיות - יש חוות דעת ששוחטות , לא כמו מגרשי רכב שנותנים לך בדיקה "מולבנת". 3. ספר טיפולים ממוחשב - "היסטוריית הרכב". מה מופיע במכרז : בכמויות גדולות: הכי הרבה - הניידת הוותיקה -סקודה אוקטביה 1.9 טורבו דיזל מודל 2008, יש קצת 09'. …
הודעה אחרונה מאת aaa906, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מאז ומעולם, סוחרי רכב ניסו לפרסם ביד2 גם בתור פרטיים. שיטת מצליח, שמגדילה עבורם את אחוז ההצלחה לצוד לקוחות. הנה דוגמא אקראית שמצאתי הבוקר. בשני המקרים מדובר בניצני עוז (הכוונה כמובן, לסוחרי נתניה המפורסמים שחוששים להזכיר את המילה נתניה). פעם זה מיטל, בלוח הפרטי, ופעם זה שי, בלוח המסחרי. אותו רכב בדיוק. אגב, מזהים בקלות את סגנון הפרסום הטרחני, העמוס בנקודות: רכב חסכוני...שמור...נהג מבוגר...מטופל... וכו'... מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת אנלוגי, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב שיש טעות גדולה בשילוט הכוונה במחלף יגור, כשנוסעים על כביש מחיפה לכיוון מזרחה לעיר נצרת בכביש 75 כשנוסעים מצומת לב המפרץ מגיעים למחלף יגור לפי שילוט מכוון שלנסוע לכיוון נצרת נוסעים ימינה ולעצור בצומת מרומזר שמעל מחלף יגור ולפנות שמאלה לכיוון כביש 70 לכיוון עיר קרית אתא או לכרמיאל, ממש מוזר לא יכול להיות אפשר להגיע לנצרת אבל זה כמו לשים יד מעל ראש אפשר להגיע בדרך שפרעם עד מחלף המוביל אז לנצרת זה ממש דרך ארוכה. כדי לנסוע לנצרת מחיפה בכביש 75 ממשיכים ישר מבלי לעצור במחלף יגור עד צומת העמקים (ג'למה) פונים שמאלה ומשם ממשיכים עליות של טבעון.. משם עד נצרת. בקיצור אנשי מע"צ מטומטמים שצריכים לתקן את שם עיר אחרת או בכלל להוריד את שלט הכוונה מטעה את נהגים. …
הודעה אחרונה מאת Popeyes, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני כרגע עם פוקוס 2012 טרנד שהתחילה מצויין ואחרי כ-5000 ק"מ הגיר התחיל להתנהג בצורה אגרסיבית ורועשת יחסית. בשבוע הבא אני אצטרך להחזיר את הרכב-ליסינג, ולקחת אחד אחר.... אופציה אחת טובה היא הפוקוס ספורט 1.6 5 דלתות, האופציה השניה והפחות רלוונטית (המלאי יתחדש באוגוסט) היא הולוסטר. לפיכך אני שוקל שוב לקחת פוקוס, אבל הייתי רוצה לדעת האם הדגמים החדשים מגיעים גרסת גיר אמינה יותר? חוץ ממשענת, בקרת שיוט, מערכת סטריאו וקצת קישוטי כרום - האם ישנו איזשהו שינוי בכיול הרכב? מושבים אחרים? לא אהבתי את התא נוסעים הקודר והכיסאות הלא ממש נוחים.. אני יכול לבחור כמעט כל רכב בסכום דומה ואין לי מושג מה לקחת
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
אתמול התקיים מפגש של מועדון VAG's עם מעל ל- 80 וואגיות ועוד כמה עשרות נספחים - היה בהחלט שמח. תמונות של Daniel.K
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש המלצה לGPS עם עברית ותוכנת ניווט , עדיף מאתר בחו"ל מחפש בין 6 ל 7 אינטצ' . לאדם מבוגר (ללא סמארטפון או וויז ) ניסיתי לרשום את ההודעה בפורום אוף טופיק אבל אין לי הרשאה, חוצמזה חיפשתי קצת בפורום אבל קיבלתי תוצאות לא רלוונטיות כ"כ מ2010... אם למישהו יש ניסיון עם קניה מהאתר הנ"ל והמלצה ברורה למכשיר אשמח אם יכתוב כאן יחד עם לינק ! תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת regevizrael, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2635270 נראית מדהים לדעתי! אם היא תהיה טובה כמו שהיא נראית טוב, לדעתי תתן פייט חזק לפאסאט ושות'. באמת שאפו, אחד הרכבים היפים שיצאו בזמן האחרון לדעתי.
הודעה אחרונה מאת elians, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2637012 תיבת DSG עם 10 הילוכים, מנוע דיזל 3.7 ליטר עם 500 כוח סוס משולב עם מנוע חשמלי שמפיק עוד 200 כוח סוס. תתכוננו לאודי R10.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שאלה בנוגע לאוטו הזה , האם זה דגם הזה יש בו מאפיינים ספורטיבים? תודה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
בגלל שהרכב חדש בשוק ועדין אין עליו יותר מדי חוות דעתי החלטתי שאפילו שלא נסעתי עליו יותר מדי (מפאת חוסר הזמן, הרכב נמסר למשפחתנו ב19/4) אני כבר יודע עליו כמעט הכל ויכול לעזור לאנשים שמתלבטים או סתם מעוניינים לשמוע חוות דעת מגוף ראשון. אז נתחיל בפרטים כלליים, הרכב הוזמן ב31/3/13 בצבע שחור מטאלי (פנים הרכב בצבע קרם) ברמת גימור אלגנס + איתורן SAVE, חיישני רוורס ודיבורית בלוטוס בהתקנה מקומית - על הכביש כולל אגרת רישוי - 123 אלף ש"ח. ההבדלים בין Ambition ל Elegance: גלגלי מגנזיום עם צמיגים במידות 215/45/16 4 רמקולים + 2 טוויטרים (2 רמקולים יותר מהפחות מאובזרת) מערכת בקרת שיוט מערכת בקרת אקלים Climatronic חסרונות בולטים של הרכב לדעתי הם: קמצנות של היצרן - לנ…
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 602 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=Y7ojqfYlvGw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת OLTURBO, -
- 1 תגובות
- 582 צפיות
אני רואה שאישרו אותו היום בכנסת.. אך ממתי הוא תקף? תודה.
הודעה אחרונה מאת CristianoR, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום ביקרתי בפנצריה וראיתי צמיג של דנלופ עם תאריך ייצור שבוע 53 2012? מי יודע איך זה בכלל יכול להיות? עוד מישהו נתקל בכזה מקרה? (יש לי תשובה שמסבירה את זה מהיבואן)
הודעה אחרונה מאת NoFear, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הזמנתי פריט מסוים מאיביי, לאחר כיומיים מהתשלום נשלח אליי לאימייל מסמך מאיביי ובו מצוין כל פרטיי הפריט שהוזמן,בין ייתר הפרטים שמצוינים במסמך מצוין גם "מספר טראקינג",השאלה שלי היא האם כאשר נשלח מסמך כזה לקונה ויש כרגע ברשותי את המספר הנ"ל זה אומר בוודאות שההזמנה/קניה התקבלה בהצלחה והפריט בוודאות כבר נארז ונשלח לארץ?
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בהסעת נוסעים ברכב פרטי עד 4+נהג. לא מונית אבל בתשלום ( חברת הסעות קטנה) שוב לא מונית. הנוסעים האם בעיקר תיירים שמזמינים הסעות מראש. איזה סוג רישיון אני צריך אם בכלל צריך רשיון מיוחד. אולי רשיון רגיל שיש לי מספיק לעיסוק מסוג זה. תודה מראש לשיטות פעולה ולתשובות.
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
באחד הפוסטים כאן לפני מס' ימים מישהו העלה טופס למילוי פרטים במקרה של תאונה. נראה לי שהיה מוטבע עליו לוגו של קארס פורום והוא היה יחסית מסודר, מישהו יכול לעלות? כמו כן אשמח אם תשתפו מה רצוי להחזיק ברכב כל הזמן, ברמה של הטופס ולא ערכות קפה.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 991 צפיות
האם יש אתר אמין שבו אפשר למצוא service repair manual לרכב? אני רוצה עד כמה שאפשר לטפל ברכב שלי בעצמי, לא דווקא כדי לחסוך כסף. הרכב המדובר הוא kia cerato 2009 1.6 LX
הודעה אחרונה מאת zohar.ma, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 852 צפיות
האם יתכן שלאחר פתיחת כיות אוויר בתונה, אמורות להיות נקודות שחורות ע״ג ריפוד הגג? נציגי החברה טוענים שזה תקין לחלוטין.
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 667 צפיות
האם יש כבר החלטה סופית של האוצר להגדיל את המיסוי על רכבי הליסינג ועל הטבת הדלק? היו הרבה שמועות בשנה האחרונה והשאלה האם יש כבר החלטה קונקרטית או שאנחנו עדיין בשלב הספינים ?
הודעה אחרונה מאת ran, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אני נהג חדש עם מלווה,ויש ברשותי את הרשיון נייר... האם תהיה בעייה בטיולי טרקטורנים?ריינגרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת rupni, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה שבועות אישתי פגעה בחנייה ברכב אחר. השאירה פרטים וכ"ו. יצרו איתנו קשר ודורשים 1000 ש"ח עבור תיקון. נראה לנו מוגזם מאוד. סה"כ לא נגרם כמעט נזק לאוטו מלבד שריטה ופנס ערפל שהשתחרר וחזר למקומו בלחיצה. האם יש מה לעשות? נ.ב הרכב בליסינג וההשתתפות העצמית היא 1800 ש"ח כך שאין לי על מי להפיל את זה תודה
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לצערי לאחרונה מכות החניה של השכנים גרמו לצבע הטמבון להתחיל להתקלף רציתי להתייעץ עם בעלי הניסיון כאן.. מה עדיף מדבקה שקופה של 3m או bumper shox?
הודעה אחרונה מאת richrach, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
ראיתי בשרשור בעבר אבל לא נגע לי למקרה שלי. יש לי סיאט איביזה 1.4 ידני 100 כוחות סוס . טמבונים רגילים לחלוטין אתמול נכנס בי מישהו מאחור וכול הטמבון האחורי (לדעתי) שבק חיים. חשבתי אם כבר אני מחליף אז נביא את הטמבון של הfr או קופרה . השאלה אז זה יהיה אפשרי להחליף מבחינת מידות ,ועד כמה יהיה ההבדל במחיר.
הודעה אחרונה מאת pronella, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למה לדעתכם הפסיקו לעצב את הצמיג כמו פעם, פס לבן לרוב אחרי הג'אנט. לדעתי זה מוסיף יוקרה וייחוד במיוחד בימים אלו שרואים הרבה ליסינג. הנה כמה דוגמאות: Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url] Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url] Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url]
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בימים האחרונים שונה השילוט של נתיב התנ"צ כך שבמקום +3 צריך + 4 עד כאן בסדר בנוסף כתוב בימים א-ה בין השעות 6:00-9:00 -גם זה סביר אבל בסוף כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה אסורה לכל כלי הרכב ישנם שלושה או ארבעה שלטים חדשים באותו נוסח לא נראה שצריך להיות כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה מותרת לכל כלי הרכב? להשבית נתיב ל 21 שעות ביממה + סופ"ש
הודעה אחרונה מאת vday,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r