Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים שונה השילוט של נתיב התנ"צ כך שבמקום +3 צריך + 4

עד כאן בסדר

בנוסף כתוב בימים א-ה בין השעות 6:00-9:00 -גם זה סביר

אבל בסוף כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה אסורה לכל כלי הרכב

ישנם שלושה או ארבעה שלטים חדשים באותו נוסח

לא נראה שצריך להיות כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה מותרת לכל כלי הרכב?

להשבית נתיב ל 21 שעות ביממה + סופ"ש

:shock::-o

פורסם
בימים האחרונים שונה השילוט של נתיב התנ"צ כך שבמקום +3 צריך + 4

עד כאן בסדר

בנוסף כתוב בימים א-ה בין השעות 6:00-9:00 -גם זה סביר

אבל בסוף כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה אסורה לכל כלי הרכב

ישנם שלושה או ארבעה שלטים חדשים באותו נוסח

לא נראה שצריך להיות כתוב שבשאר שעות היממה הכניסה מותרת לכל כלי הרכב?

להשבית נתיב ל 21 שעות ביממה + סופ"ש

:shock::-o

לא מכיר את הנתיב הספציפי, אבל מאוד יכול להיות שהסיפור שלו דומה לסיפור של הנת"צ בכביש החוף, ששם מוצב אותו השלט.

הסיפור הוא שמסיבות טכניות לא ניתן היה להרחיב את הכביש, והפתרון שניתן היה להקריב את השוליים לטובת הנת"צ.

לכן בעת פעילות הנת"צ המהירות שם מוגבלת, וכאשר הנת"צ אינו בשימוש הנתיב מתפקד כשוליים ולא כנתיב נסיעה.

לפחות בכביש החוף, נתיב הנת"צ (שהוא בעצם שוליים) הוא צר יותר מנתיב רגיל.

פורסם

מתי עשו שם נתיב לנת"צ?

אני זוכר ששירתי שם אז היתה הנחייה של 3 נתיבים פתוחים כל היום.

הנתיב הכי ימני שימש לכולם, אבל בעיקר למשאיות (כי היה אפשר לבדוק אותם יותר לעומק בחניון), לקווי שירות שמגיעים מאבו-דיס ולרכבים שיוצאים מהכפר א-זעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מתי עשו שם נתיב לנת"צ?

אני זוכר ששירתי שם אז היתה הנחייה של 3 נתיבים פתוחים כל היום.

הנתיב הכי ימני שימש לכולם, אבל בעיקר למשאיות (כי היה אפשר לבדוק אותם יותר לעומק בחניון), לקווי שירות שמגיעים מאבו-דיס ולרכבים שיוצאים מהכפר א-זעים.

אני חושב שאתה מדבר על המחסום והוא מדבר על כל קטע הכביש

פורסם
אני חושב שאתה מדבר על המחסום והוא מדבר על כל קטע הכביש

נכון ועשו את הנת"צ לפני שנתיים להערכתי

פורסם

ומשמרת אחרונה שלי במחסום הזה היתה בנובמבר 2008 :-).

לא היה קל, לצערי תושבי מעלה אדומים היו אוכלוסיה מאוד קשה.

פורסם

מה שנאמר זה נכון אכן הנתיב נסלל במקום שוליים. ברוב שעות היום אין הצדקה לפתיחת הנתיב ושני נתיבים מספיקים בהחלט לנפח התנועה. לכן השלט

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתור תושב המקום, הקטע הכביש נועד בעיקר לתחבורה הציבורית.

בשעות הבוקר, משעה שבע ועד שעה 9, כמעט כל העלייה פקוקה, לכן עשו נתיב מהיר לתחבורה הציבורית

ולמכונית שלוקחות איתן מס' אנשים (כדי לעודד תחבורה יעילה יותר).

מה שלמעשה הנתיב הזה גרם ליותר פקקים ויותר עצבים, ולכן הרבה נהגים היו פשוט נוסעים בנתיב הזה

וכל התועלת לתחבורה הציבורית נהרסה. הצבת ניידת משטרה לא עזרה, כי התושבים כבר די נמאס להם ופשוט נסעו,

הרי כמה ניידת יכולה לעצור מכוניות לבידוק וספירת כמה אנשים באוטו (פעם אחד עצרו סמארט עם שני מושבים באוטו:lol: ).

עכשיו כדי להתעלל בתושבים, לעזור לתחבורה הציבורית או לתת יותר דוחות פשוט שמו את השילוט החדש הנ"ל.

אלירן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
ומשמרת אחרונה שלי במחסום הזה היתה בנובמבר 2008 :-).

לא היה קל, לצערי תושבי מעלה אדומים היו אוכלוסיה מאוד קשה.

תחשוב שאנחנו מתמודדים גם עם הפקק של א-זעיים, וממתין לנו עוד הפקק של המנהרה שנוצר בגלל צומת ואדי ג'וז. איך לא נתעצבן? אני מקפיד לנסוע בתח"צ ולא ברכב פרטי.

אבל כל אלה שנוסעים בפרטי שלהם מתמרמרים בלי סוף. אני לא יודע אם בצדק, אבל אפשר להבין.

בכל מקרה, הנת"צ משמש כשול כאשר אין תח"צ. כלומר, הנתיב מושבת משעה 01:00 עד 05:00. קרי ארבע שעות סה"ע. אני לא יודע איך הגיעו פה ל-21 שעות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

המחסום היה מדלל את התנועה לפני ואדי ג'וז, בלי המחסום היה פשוט פקק יותר ארוק.

שאני אומר תושבים בעיתיים, אני מתכוון לתושבים שמקללים כולל אחד ש"בירך" אותנו שיעשו לנו פיגוע במחסום, טענות מטופשות על זה שאנחנו מבקשים מהם להאט שהם ליד המחסום (כי זה מחסום ולא אוטוסטרדה ואני עדין צריך לזהות מי יושב ברכב), טענות על זה שאנחנו עושים להם סריקה באוטובוסים לירושלים למרות שאין בוקר שלא היינו מורידים שב"חים שעלו בתחנות של מעלה אדומים (ולמרות שב-2006 תפסו מחבל מתאבד על האוטובוס), טענות שאנחנו לא מתיחסים לתג תושב שלהם (כי היו מקרים שהם מכרו רכב לערבים עם המדבקה).

במקרה הפלוגה שלי תפסה את מחסום חיזמא וגם שם היו את הפקקים, כולל את הפקקים אחרי של פסגת זאב והגבעה הצרפתית, גם שם היה מרמור על הפקק במחסום, אבל מהם לא זכינו ל"ברכות" כמו של תושבי מעלה אדומים.

פורסם

חלק נכבד מתושבי מעלה אדומים הם תושבי עיר גנים לשעבר, שחשבו שאם יש להם בית שלהם ולא של עמיגור ורכב, הם תפסו את אלוהים מהביצים. לא פעם שמעתי במהלך משמרות במשטרה כל מיני "ברכות" ואיחולים לי, להורי ולילדיי העתידיים. עצוב, אבל לא מתייחסים. מי שהיה מגזים היה מבלה את שארית הלילה בתא המצער הקטן. יש גם גדול, אבל הקטן יותר מסריח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תחשוב שאנחנו מתמודדים גם עם הפקק של א-זעיים, וממתין לנו עוד הפקק של המנהרה שנוצר בגלל צומת ואדי ג'וז. איך לא נתעצבן? אני מקפיד לנסוע בתח"צ ולא ברכב פרטי.

אבל כל אלה שנוסעים בפרטי שלהם מתמרמרים בלי סוף. אני לא יודע אם בצדק, אבל אפשר להבין.

בכל מקרה, הנת"צ משמש כשול כאשר אין תח"צ. כלומר, הנתיב מושבת משעה 01:00 עד 05:00. קרי ארבע שעות סה"ע. אני לא יודע איך הגיעו פה ל-21 שעות.

לפי השילוט החדש הנתיב בשימוש שלוש שעות ביממה בלבד

מאחר ויש 24 שעות אזי 21 שעות הנתיב מושבת - וגם בסופ"ש כולו

• תוכן חדש...