Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב גבר ..

אני רק בגללה התגובה הזאת והתגובות שלך בשרשור הזה נרשמתי לפורום ...

אתה מטעה וטועה בצורה יוצאת דופן שמצליחה איכשהו לעצבן למרות שאני במהותי איש רגוע...

אבל נעזוב את זה רגע .

בוא ניגש לעובדות , אני בעלים גאים של audi A3 1.8t שנת 2008 האוטו בן 5 ואני מבטיח לך ונותן לך את המילה שלי שכל מי שנכנס לרכב חשב שהוצאתי אותו מהחברה אתמול ... הבפנים שמור להפליא ממש חדש!! עוד לא ראיתי כזאת איכות חומרים והרכבה מצןוייד בחבילת שארפ ( מושבי עור חלון בגג דשבורד 2 צבעים לבן שחור ) הכל במצב תצוגה .... אני יכל לספק שפע תמונות שיוכיחו זאת ואני אדיב מספיק בשביל בשביל להזמין אותך לבוא לראות בעניים מזה רכב גרמני בן 5 שנראה כאילו הוא לא חודשיים על

הכביש

שלא נדבר על ה DSG6 ועל ה 1.8T שעובדים פנטסטי ברוך השם

עם זאת יש לי חבר עם I30 שבנסיעה בכביש לא חלק מרגיש כאילו עוד שניה נופלות לו כל החצאיות

באתי לפרסם תמונות של הפנים של הרכב אבל האתר אומר שצריך לפחות 20 הודעות בשביל זה חח אשמח לשלוח לך אותן בדרך אחרת אם תרצה

אז אתה מלקק את האוטו, שאפו, עדיין נפילה, יש לי בבית פורשה קאיימן 2008, רכב שמור ומטופל בחברה.

אבל מה? מתקלפים הכפתורים, יש קרקושים מהדש בורד (מעולם לא פורק ואין התקנה מקומית אחת) והרכב חונה תמיד בחניה מקורה וקרירה, אז אי אפשר להאשים את השמש. אמינות? ככה ככה, אם בפחות מ80K ק"מ הולכת משאבת שמן, משאבת מים ועוד כמה חמוצים... לא יודע.

2012-05-09_08-30-10_HDR.jpg

לגביי הבחור שכתב על הקוראניות שמתפרקות אחרי 4 שנים, הלו, שנת 95 חלפה מזמן.

הייתה ברשותי אלנטרה GT 2003 ב2008, עם 160K ק"מ ושום דבר לא צייץ.

לפני כשנה רכשתי יונדאי ג'נסיס V8 מפוארת, הרכב עבר לאבא שלי שכבר הספיק לגמוע 100K ק"מ ומה? הכל מתקתק כמו שעון שוויצרי, היה ריקול אחד לאיזה חיישן.

עברו אצלי מספיק מכוניות של יונדאי בכמה שנים האחרונות כדי לדעת שהם הרוויחו בכבוד את מיקומם בטבלאות המכירות בעולם.

2012-05-15_08-05-35_HDR.jpg

2012-03-20_18-01-55_HDR.jpg

ואפילו על הוולוסטר כבר עשיתי 2500 ק"מ.

2013-03-21_16-33-58_HDR_Anne_zps0693d35a.jpg

עכשיו אתייחס לכמה נקודות מעניינות.

יונדאי מדביקה פערים בקצב שלא ייאמן, היא מחזיקה מרכז פיתוח מעולה ומפתחת בעצמה את מרבית החלקים, אפילו תיבת ההילוכים של ספינת הדגל היא מפיתוח עצמי.

הם הצליחו איפה שפולקסוואגן נכשלו (פאטון) עם האקווס והג'נסיס.

והם נותנים את האחריות הכי טובה בשוק, 10 שנים ו160K ק"מ (גם אם זה רק באמריקה, זה אומר משהו על אמונה במוצר).

הנה הג'נסיס:

http://www.youtube.com/watch?v=9J4FtMTxdLc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנה האקווס :

http://www.youtube.com/watch?v=XUBquxTlP4w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה מבחן חביב, לפני מתיחת הפנים ולפני שהחליפו את המנוע והגיר :

http://www.youtube.com/watch?v=22O5QnSLdeE דרך יוטיוב

עכשיו אחזור לנושא השרשור ...

הסונטה או I40 בשמה הישראלי אירופאי. או וואטאבר, היא המתחרה הישירה של הפאסאט.

משהו בינה לבין האלנטרה זה נחמד, מעל הסונטה יש את האזארה, AZERA, מכונית הנעה קדמית חביבה שפונה בעיקר לקהל המבוגר שאוהב לקנות ביואיק.

87286.JPG

ואם מדברים על עיצוב של קוראניות... תסלחו לי אבל זאת נראית הרבה יותר טוב מהפאסאט.

http://www.youtube.com/watch?v=9oJCZft4bRE דרך יוטיוב

haters will hate

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארץ אנשים שומעים קוראני הדבר הראשון שקופץ להם לראש זה אקסנט, הקוראנים התקדמו מאוד קדימה .

אבל הסטיגמה בישראל זה דבר שעובד מאוד חזק .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
מאיר אתה באמת קצת באופסייד היום. תקרא את השרשור מהתחלה עד הסוף...

תקרא אותו אתה מהתחלה! :lol:

אני לא הולך להקיא פעם שניה..

(אתה בסדר אגב, זה לא היה מכוון אליך)

פורסם

קודם כל בקשר לכותרת של השרשור. זה שבוואלה החליטו שהיא מתחרה לפאסאט זה נחמד, אבל השאלה בכלל לאיזו פאסאט שכן בסין ניתן למצוא לפחות 3 דורות של הפאסאט המשווקים במקביל. מה גם שיונדאי מכוונת את המיסטרה לפלח שוק נמוך יותר.

יונדאי פולקסווגן? לקוריאנים יש להם עוד לאן להתקדם בעיקר בכל מה שקשור בצד הדינמי/איכות נסיעה כלומר שלדה, היגוי ומתלים. אלו תחומים שהקוריאנים עדיין לא שם או עדיין לא גיבשו אופי - מי שקונה גולף יודע בדיוק מה הוא מקבל, מי שקונה יונדאי i30 לא. בכל שאר התחומים, הם לא בטופ אולי אבל כבר במקום טוב באמצע והכיוון הוא למעלה. הם עושים עבודה טובה יותר מרוב היצרנים האירופאים בכל הקשור לשיפור תמידי. בכל דגם חדש אתה רואה לוח מחוונים שונה, מערכת שמע שונה, כפתורים חדשים וכו', מה שליצרנים אחרים לוקח לפעמים עשור לשנות, אצל הקוריאנים זה ישתנה לאחר 2-3 שנים.

קשה לקחת את השוק הישראלי כמדד, אבל בשווקים אחרים נקודת החוזק של הקוריאנים היא בעיקר בתחום האחריות, אמינות והשירות. כאשר לקוח אמריקאי או אירופאי מקבל 5 שנות אחריות מלאה (לפעמים גם יותר) לעומת 2-3 שנים אצל יצרנים אחרים, יש לכך משמעות גדולה בבחירת הרכב.

פורסם

מזל שאני מגבה כל דבר עם עובדות :)

לא כמו חצי מהג'וקרים פה שנהגו על פולו מאז שהוציאו רישיון ומדברים על VW כמו על פרה קדושה ומלכלכים על כל דבר שאינו נופל תחת המטרייה של הקונצרן.

זה לא שאני שונא וואגיות, להפך, המלצתי לחבר לרכוש A8 חדשה לא מזמן, אפילו בחנתי כמה בשביל עצמי.

אני פשוט לא רואה רק שחור ולבן, ופולקסוואגן נראית הכי טוב ככה:

DSC_1240.jpg

haters will hate

פורסם
תתעצבן אין בעיה,זה לא משנה את העובדות.

כל עבודה שעבדתי בה,וגם בעבודה הנוכחית שלי אני מתעסק ברכבים,ובעבודה האחרונה בעיקר ברכבי VAG,אני רואה את העובדות בעיינים,אתה ראיתי רכב אחד אני ראיתי מאות.

רק לפני כמה ימים נכנסתי לגולף MK6 ואמרתי לעצמי איך רכב יחסית חדש נראה כמו חרא מבפנים זה פשוט לא יאמן.

אז שלך שמורה,הרבה ניראות כמו פח אשפה.

באיביזה החדשה הציר של המשענת יד נשברת וזו תקלה ידועה ברכב,זה גורם לי להגיד לעצמי,מה לעזאזל הם חשבו?

גם יש בחור בפורום עם S3 שכל פעם מחדש חתיכת עור בדיפון של הדלת נקרעת ותאמין לי שיש לי בשליפה עוד 10 דוגמאות כאלה.

מה זה שווה שהרכב בנוי בצורה טובה עם חומרים טובים אבל זה לא מחזיק?

אף אחד לא אמר שהקוראניות הן פאר היצירה,הן לא אבל לפחות הרכבים נשמרים בצורה די טובה,ועזוב את העובדה שאת הרכבים הבאמת יוקרתיים שלהם בכלל לא מביאים לארץ אז אין למה להשוות.

ולמזלך הDSG שלך פועל תקין וגם הדגם שלך הוא לא הבעייתי,יש הרבה אנשים שאין להם מזל,ברכבים חדשים הוחלפו מנועים וגירים.

ומה יקרה אם הגיר יתקלקל אחרי גמר אחריות? תשלם 20K על אחד חדש?

בנימה זו אני מסיים את הדיון הזה אני לא יכנס לוויכוחים עם בעלי אינטרסים,לי אין אינטרס שתקנו יונדאי או קיה אני לא עובד אצלם וגם לא מחזיק רכב שלהם ממש לא איכפת לי על מה אתם נוהגים,אבל אנשים שכן יש להם את הרכב מגוננים עליו בתוקף.

אני רק יודע שהVAG היחידי שאני יקנה תיהיה חיפושית אספנות.

הגרמניות העממיות היחידות שבאמת אני יכול להגיד שהן איכותיות הן BMW ומרצדס,האיכות חומרים שם באמת הרבה מעל הממוצע.

ואלון,מה אתה משווה I35 לטוראן?

לא השוויתי. מזמין אותך לקרוא שוב את תגובתי. דיברת על אובייקטיביות התגובה שלו: הנה, אני בעלים של רכבים משני צידי המתרס.

אני "אובייקטיבי" כהגדרתך היבשה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קיה אופטימה נראית לא רע, כך גם שאר הרכבים שלהם, אשר לא משווקים בארץ.

אציין שלפי מה שראיתי באינטרנט, הפנים של הK9 וגם הK7, נראה הרבה יותר טוב מפנים של כל מיני ווגאיות. בהחלט.

פורסם
אני מאוד אוהב את העיצובים הנוכחיים של יונדאי/קיה. מאוד סולידיים ומרשימים.

לגבי זו שבגללה נפתח השרשור, זה בסך הכל ציור, עוד אין עיצוב סופי.

בדיוק!, זה דגם שכרגע הוא רק איור והעבר מלמד שיש הבדל ניכר בן הדימיון של המעצבים לבין התוצאה הסופית .

HYUNDAI - Always there for you .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הנה כל הפאנבויז של VAG יוצאים.

לא רק גולף MK4 מתקלפות אלא כל הגולפים,כל סדרת הA ובכללי כל הVAG.

עוד לא ראיתי VAG שנראית טוב מבפנים והשמש בארץ זה לא תירוץ.

הי אל תכליל, לפני 20 שנה הם עוד עשו מכוניות טובות :lol:

וד"א, יש לי חבר עם A6 2005 שמשתמש רק במוצרי ניקיון איכותיים לפנים הרכב ונחש מה? אין לו שום קילופים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך למהר ולזלזל במכוניות קוראניות. החבר'ה האלה חיים במדינה לא גדולה באופן יחסי, נטולת משאבי טבע, שכנתה הגובלת היא מדינה עוינת, מטורפת, עם פוטנציאל גרעיני מוכח וצבא של מיליונים, מה שהופך אותנו ביחס לסוג של דוכסות אירופאית נינוחה ועם כל אלו הם מסרבים להתקרבן ולספר לכל העולם על מסכנותם ובמקום זה בונים אניות, מכוניות, טלויזיות וסמארטפונים באיכות וברמה שמביישת כמעט כל מתחרה בשוק העולמי. וחשוב מכל ההתקדמות הטכנולוגית שלהם נעשית בקצב כמעט בלתי נתפס. אז אני מחזיק מאז ומתמיד בדעה שאי אפשר לשפוט איכות על פי ארץ המוצא, אלא שזה עובד לשני הכיוונים וכמו שזה לגמרי הגיוני למצוא פולקסוואגן או מרצדס איכותיות ש"דורסות" את המתחרות, באותה מידה אין שום בעיה למצוא גם יונדאי כזו, אפילו אם המתחרות הן אלו שהוזכרו קודם.

פורסם

וואו איך כל חובבי הוואגיות יצאו פתאום להגן על המותג.

תראו לי פולקסווגן אחת בת 8 שנים שלא מפורקת כולה מבפנים? כל הפלסטיקים מתקלפים ונראים זוועה.

ראיתי פולקסווגן גולף דור 4 יד 1 מאדם מבוגר שנראת זוועה מבפנים.

הריפודים בדלתות ובגג צנחו, כל הפלסטיקים נראים במצב נורא.

• תוכן חדש...