Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. אין שום דבר "אלוהי" בפאסאט. מדובר על רכב מנהלים סולידי ומכובד, אך לא מעבר לכך.

ב. יחידת הכוח הבסיסית הנמכרת עם הפאסאט היא מנוע 1.8 TSI עם 160 כ"ס, זאת במחיר 189,900 ש"ח. כיום במחיר זה ניתן לרכוש רכבי מנהלים מאובזרים יותר וחזקים יותר כגון :

1. פורד מונדאו 2.0 טורבו בנזין עם 240 כ"ס - 187,500 ₪.

2. שברולט מאליבו 2.0 טורבו בנזין עם 259 כ"ס- 174,900 ש"ח.

3. אופל אינסיגניה 2.0 טורבו בנזין עם 220 כ"ס - 184,990 ₪ .

מסקנה- לאור יציאת דגמי מנהלים חדשים מבית פורד, שברולט ואופל הפאסאט איבדה חלק ניכר מהיכולת התחרותית שלה בשוק המנהלים.

זמין 8)

פורסם
הנה כל הפאנבויז של VAG יוצאים.

לא רק גולף MK4 מתקלפות אלא כל הגולפים,כל סדרת הA ובכללי כל הVAG.

עוד לא ראיתי VAG שנראית טוב מבפנים והשמש בארץ זה לא תירוץ.

ועכשיו נתחיל לדבר על המכלולים,על כמה מנועים וגירים שמעת בזמן האחרון מקונצרן VAG הכ"כ אהוב עליכם שהלכו?

ואני לא מדבר על רכבים מוזנחים שלא עשו טיפולים בזמן ולא טופלו כראוי.

אלא על רכבים חדשים גם עם 10K שהלכו מנועים.

אז בחייאת תצאו מהסרט שאתם חיים בו.

חברה שלי מחזיקה I20 שנת 09' ,עזוב שאני לא סובל את הרכב הזה,אבל הוא נשמר טוב,לא מתפרק ובכללי הוא במצב חדש.

לKIA היו בעיות של פלסטיקה מחורבנת בתחילת דרכם בשנות ה2000,אבל לפחות הרכבים היו אמינים,בכל זאת מכלולים של מאזדה.

תן לי דוגמא לרכבים קוראנים שמנועים וגירים הלכו לעולמם בטרם עת בצורה סדרתית!

תקשיב גבר ..

אני רק בגללה התגובה הזאת והתגובות שלך בשרשור הזה נרשמתי לפורום ...

אתה מטעה וטועה בצורה יוצאת דופן שמצליחה איכשהו לעצבן למרות שאני במהותי איש רגוע...

אבל נעזוב את זה רגע .

בוא ניגש לעובדות , אני בעלים גאים של audi A3 1.8t שנת 2008 האוטו בן 5 ואני מבטיח לך ונותן לך את המילה שלי שכל מי שנכנס לרכב חשב שהוצאתי אותו מהחברה אתמול ... הבפנים שמור להפליא ממש חדש!! עוד לא ראיתי כזאת איכות חומרים והרכבה מצןוייד בחבילת שארפ ( מושבי עור חלון בגג דשבורד 2 צבעים לבן שחור ) הכל במצב תצוגה .... אני יכל לספק שפע תמונות שיוכיחו זאת ואני אדיב מספיק בשביל בשביל להזמין אותך לבוא לראות בעניים מזה רכב גרמני בן 5 שנראה כאילו הוא לא חודשיים על

הכביש

שלא נדבר על ה DSG6 ועל ה 1.8T שעובדים פנטסטי ברוך השם

עם זאת יש לי חבר עם I30 שבנסיעה בכביש לא חלק מרגיש כאילו עוד שניה נופלות לו כל החצאיות

באתי לפרסם תמונות של הפנים של הרכב אבל האתר אומר שצריך לפחות 20 הודעות בשביל זה חח אשמח לשלוח לך אותן בדרך אחרת אם תרצה

פורסם
א. אין שום דבר "אלוהי" בפאסאט. מדובר על רכב מנהלים סולידי ומכובד, אך לא מעבר לכך.

ב. יחידת הכוח הבסיסית הנמכרת עם הפאסאט היא מנוע 1.8 TSI עם 160 כ"ס, זאת במחיר 189,900 ש"ח. כיום במחיר זה ניתן לרכוש רכבי מנהלים מאובזרים יותר וחזקים יותר כגון :

1. פורד מונדאו 2.0 טורבו בנזין עם 240 כ"ס - 187,500 ₪.

2. שברולט מאליבו 2.0 טורבו בנזין עם 259 כ"ס- 174,900 ש"ח.

3. אופל אינסיגניה 2.0 טורבו בנזין עם 220 כ"ס - 184,990 ₪ .

מסקנה- לאור יציאת דגמי מנהלים חדשים מבית פורד ושברולט, הפאסאט איבדה חלק ניכר מהיכולת התחרותית שלה בשוק המנהלים.

ורואים את זה מעולה במכירות. פעם יכולת לראות כמויות יפות של פאסאט על הכביש. היום, לפחות בצפון, הפאסאט החדשה היא מראה דיי חריג במינו. למרות שאני חובב מושבע של רכבי VAG, זה בצדק.

morbel - אני כמוך עם פולקסוואגן טוראן בת 5 שנראית מבפנים כחדשה ומרגישה כחדשה. כמו גם עם גיר DSG6 שעדיין עובד מעולה, כבר 5 שנים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מתי כבר ישנו את שם הפורום ל- VagFanboysForum?

שלפחות מי שלא ותיק יבין מה קורה כאן.

מאיר אתה באמת קצת באופסייד היום. תקרא את השרשור מהתחלה עד הסוף...

זמין 8)

פורסם

לא הבנת? תקרא את כל השירשור. כי חס וחלילה חס ושלום אי אפשר להשוות רכב שהוא קוריאני לרכב גרמני מבית VW, לדעתם של "וואג פאנס" כפי שהחליטו לקרוא להם (כך אני מבין), למרות שבפועל אפשר (יש ויש כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קצת מוגזם להשוות בין 2 הרכבים הנ״ל!

זו עדייו רק יונדאי מול מעצמה גרמנית.

הרשה לי לצחוק בקול רם .:lol: :lol: :lol: :lol:

אם כבר VW צריכים לשנות גישה, הג'טה הנוכחית והפאסאט וגם הגולף נראות משעממות מאוד , הפאסאט פשוט רכב לשר .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

איך אפשר להתעלם מכל השפיכות מנוע והגיר ב- vga . מסכים עם הדברים שלא ראיתי vga אחד שלא מוכוסה וחונה בחנייה מקורה שלא מזדקן רע מבפנים. vw שומרים על השם שלהם רק בגלל חסד נעורים. דעתי.

פורסם
תקשיב גבר ..

אני רק בגללה התגובה הזאת והתגובות שלך בשרשור הזה נרשמתי לפורום ...

אתה מטעה וטועה בצורה יוצאת דופן שמצליחה איכשהו לעצבן למרות שאני במהותי איש רגוע...

אבל נעזוב את זה רגע .

בוא ניגש לעובדות , אני בעלים גאים של audi A3 1.8t שנת 2008 האוטו בן 5 ואני מבטיח לך ונותן לך את המילה שלי שכל מי שנכנס לרכב חשב שהוצאתי אותו מהחברה אתמול ... הבפנים שמור להפליא ממש חדש!! עוד לא ראיתי כזאת איכות חומרים והרכבה מצןוייד בחבילת שארפ ( מושבי עור חלון בגג דשבורד 2 צבעים לבן שחור ) הכל במצב תצוגה .... אני יכל לספק שפע תמונות שיוכיחו זאת ואני אדיב מספיק בשביל בשביל להזמין אותך לבוא לראות בעניים מזה רכב גרמני בן 5 שנראה כאילו הוא לא חודשיים על

הכביש

שלא נדבר על ה DSG6 ועל ה 1.8T שעובדים פנטסטי ברוך השם

עם זאת יש לי חבר עם I30 שבנסיעה בכביש לא חלק מרגיש כאילו עוד שניה נופלות לו כל החצאיות

באתי לפרסם תמונות של הפנים של הרכב אבל האתר אומר שצריך לפחות 20 הודעות בשביל זה חח אשמח לשלוח לך אותן בדרך אחרת אם תרצה

תתעצבן אין בעיה,זה לא משנה את העובדות.

כל עבודה שעבדתי בה,וגם בעבודה הנוכחית שלי אני מתעסק ברכבים,ובעבודה האחרונה בעיקר ברכבי VAG,אני רואה את העובדות בעיינים,אתה ראיתי רכב אחד אני ראיתי מאות.

רק לפני כמה ימים נכנסתי לגולף MK6 ואמרתי לעצמי איך רכב יחסית חדש נראה כמו חרא מבפנים זה פשוט לא יאמן.

אז שלך שמורה,הרבה ניראות כמו פח אשפה.

באיביזה החדשה הציר של המשענת יד נשברת וזו תקלה ידועה ברכב,זה גורם לי להגיד לעצמי,מה לעזאזל הם חשבו?

גם יש בחור בפורום עם S3 שכל פעם מחדש חתיכת עור בדיפון של הדלת נקרעת ותאמין לי שיש לי בשליפה עוד 10 דוגמאות כאלה.

מה זה שווה שהרכב בנוי בצורה טובה עם חומרים טובים אבל זה לא מחזיק?

אף אחד לא אמר שהקוראניות הן פאר היצירה,הן לא אבל לפחות הרכבים נשמרים בצורה די טובה,ועזוב את העובדה שאת הרכבים הבאמת יוקרתיים שלהם בכלל לא מביאים לארץ אז אין למה להשוות.

ולמזלך הDSG שלך פועל תקין וגם הדגם שלך הוא לא הבעייתי,יש הרבה אנשים שאין להם מזל,ברכבים חדשים הוחלפו מנועים וגירים.

ומה יקרה אם הגיר יתקלקל אחרי גמר אחריות? תשלם 20K על אחד חדש?

בנימה זו אני מסיים את הדיון הזה אני לא יכנס לוויכוחים עם בעלי אינטרסים,לי אין אינטרס שתקנו יונדאי או קיה אני לא עובד אצלם וגם לא מחזיק רכב שלהם ממש לא איכפת לי על מה אתם נוהגים,אבל אנשים שכן יש להם את הרכב מגוננים עליו בתוקף.

אני רק יודע שהVAG היחידי שאני יקנה תיהיה חיפושית אספנות.

הגרמניות העממיות היחידות שבאמת אני יכול להגיד שהן איכותיות הן BMW ומרצדס,האיכות חומרים שם באמת הרבה מעל הממוצע.

ואלון,מה אתה משווה I35 לטוראן?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה רע ביונדאי?, צאו מהסרט של סוף שנות ה90,עברו 15 שנה מאז תעשיית הרכב הקוראני התפתחה פלאים.

יונדאי זה "זבל קוראני" זה כמו להגיד "אלפא מתפרקת" או "גרמני בנוי כמו טנק".

הרבה דברים השתנו ב10-15 שנים אחרונות,ואלפות אמינות יונדאי יוצרת אחלה רכבים,מדביקה פערים טכנולוגים בקצב מדהים ובקרוב נראה את יונדאי גם מוציאה חטיבת יוקרה נפרדת (מישהו אמר לקסוס פחחח פחנוע יפני ?).

ואגב "גרמני בנוי כמו טנק" אולי ה190e או הE36 היו לי,אכן בנויות היטב,אבל הE46,פחחח.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...