Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין של שעות המנוע בסרק זה משהו שאני לא מבין :?:

לא פעם אני רואה מחסומי משטרה או כל סיטואציה אחרת שיש בה ניידות משטרה ותמיד המנוע של הניידת מונע + מזגן דלוק.:idea:

ככה שעות..... למה זה טוב? צורך "מבצעי"?(כמה זמן לוקח להניע, 5 שניות?) לא חבל על הבזבוז של הדלק, זיהום אוויר כו'..?

כמה כסף תחסוך המשטרה, זיהום אוויר והרס הסביבה וכו' אם רק ידוממו מנוע!?

כמתנדב אני יענה לך

האורות הכחולים גומרים את המצבר אחרי 10 דקות עמידה בלי מנוע מנוע

מצורך מבצעי להכניס את הצ'יפ (אימובילייזר משטרתי) לאחר מכן להניע גוזל זמן יקר

אין כאן צרכי פינוק

אם חם השוטר שיושב ברכב מדליק גם מזגן אך זו לא הסיבה העיקריצ למנוע המונע!!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לראות פה :http://www.youtube.com/watch?v=4PI4zoTy7Tg&list=PLDlYdICXrsBPqM5iBuMxNWLVCEl61u-lu&index=1

מה עובר על חלק מהרכבים :)

אבל לא הבנתי למה כל הסופות זה לפירוק או יצוא ?

למה לא לשחרר לשוק הצמא בארץ ?

אם אני לא טועה זה רכב של סייר של איתוראן ולא של המשטרה.

פורסם
זה בלאי מנוע גדול מאוד. הבלאי הכי גרוע למנוע זה לעבוד הרבה זמן על סרק: יש אפילו מחלות אופייניות למנועים של רכבים שעובדים בצורה כזאת.

אבל יש רכבים שווים שלא עבדו ככה: כל מיני סוואנות, טנדרים ועוד. לא כל הרכבים עבדו בתור ניידת, אז אפשר למצוא.

למה?

איך זה שונה מלהיות ב-3140 סל"ד, קבוע?

משכנתא זה קל

פורסם
העניין של שעות המנוע בסרק זה משהו שאני לא מבין :?:

לא פעם אני רואה מחסומי משטרה או כל סיטואציה אחרת שיש בה ניידות משטרה ותמיד המנוע של הניידת מונע + מזגן דלוק.:idea:

ככה שעות..... למה זה טוב? צורך "מבצעי"?(כמה זמן לוקח להניע, 5 שניות?) לא חבל על הבזבוז של הדלק, זיהום אוויר כו'..?

כמה כסף תחסוך המשטרה, זיהום אוויר והרס הסביבה וכו' אם רק ידוממו מנוע!?

כמתנדב אני יענה לך

האורות הכחולים גומרים את המצבר אחרי 10 דקות עמידה בלי מנוע מנוע

מצורך מבצעי להכניס את הצ'יפ (אימובילייזר משטרתי) לאחר מכן להניע גוזל זמן יקר

אין כאן צרכי פינוק

אם חם השוטר שיושב ברכב מדליק גם מזגן אך זו לא הסיבה העיקריצ למנוע המונע!!!

רועי, הכחולים החדשים יכולים לפעול ללא הפסקה - יש להם לוח פוטואלקטרי. חוץ מזה הם לדים. כך שהצריכה שלהם נמוכה מאוד מאוד. זה לא ארבע נורות H1 ועוד ארבעה מנועי סיבוב זללנים.

לגבי השאר - ישנה הנחייה של אט"ל שאין להשאיר מנוע פועל למעלה משעה. אבל בפועל, זה לא קורה. מה שקורה למי ש"נתפס" - הוא צריך להגיש למפקדו את הסיבה בכתב, מדוע המנוע נותר פועל.

אבל בד"כ הם לא נשפטים ולא כלום. אני לא רואה שום סיבה לדומם מנוע במחסום - גם יש לך זמן קיפול (אם הוצאת משולשים ופנסים מהבהבים, יחד עם דוקרנים יש לך הרבה זמן עש שתקפל הכל, תניע תכניס הילוך ותיסע. עד אז מי שפרץ לך ברח ונמצא כבר בכפר הסמוך או בבית). יש לי קצת ניסיון מבצעי במחסומים ואני מדבר מניסיון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

+1 לתגובה שמעלי.

גם אני חשבתי על על זה, מהבהבי לד עם צריכה ממש נמוכה וגם יש פתרון למצבר מתרוקן - מצברי ג'ל, פריקה איטית וכו'.

בכל מקרה לא חסרים פתרונות טכנולוגיים לכך שלא יתרוקן המצבר ואין שום סיבה הגיונית להשאיר מנוע דולק כ"כ הרבה זמן.

חבל שלא אוכפים את הנושא ברצינות, דבר כ"כ פשוט כמו דימום מנוע יכול לחסוך מיליונים וגם לאפשר לנו לנשום אוויר יותר נקי.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
הרוב יתגלגל לסוחרים שישפצו ויורידו כמה מאות אלפי ק"מ מהמד.

חוויתי את זה על בשרי, אז שוב להיזהר מסוחרים ואם אפשר להימנע לקנות מהם!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
איך הסוחר יכול להוריד ממד הקילומטראז' אם בכל טסט המד מתועד ברישיון הרכב ?

אנא הבט בצילום הרשיונות לשתי דוגמאות. איפה אתה רואה תיעוד קילומטראז' ? למשטרה יש פטור מתקנה זו...

חחח יפה :)

מהיכן הצלחת להביא צילומי רישיונות?

קובי

:-)

• תוכן חדש...