Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין משהו,איפה שאני גר אני רואה המון ניידות כל הזמן ואני לא רואה ששוטר כזה או אחר "קורע" את הרכב,בד"א הנסיעה שלהם היא איטית בלי קיקים ושאר ירקות...לדעתי דווקא רכב משטרתי יותר שמור מרכב השכרה...

מהניסיון המועט שלי לא ראיתי אף פעם שוטר שלוחץ פול גז ביציאה מרמזור בשביל לעשות "פתיחות" עם איזה מוסטנג.

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אין סופות למכירה ולשימוש?

דוגרי, איפה אני משיג סופה צבאית לרכישה?

לרכב חום בצבא אין הגבלה על תקופת שירות, לכן הצבא מנצל אותם עד שהם מגיעים למצב של ערימת חלודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לרכב חום בצבא אין הגבלה על תקופת שירות, לכן הצבא מנצל אותם עד שהם מגיעים למצב של ערימת חלודה.

אני יודע שאין הגבלה,

מעל גיל מסוים פשוט מחכים לתקלה מהותית ואז משביתים. (אם אני לא טועה זה מעל גיל 7)

יש לנו איזו טויוטה היילקס שקיבלנו (זמנית). עם קרוב ל430 אלף ק"מ. אוטו די הרוס בפנים וגם חיצונית. נסע ונסע ונסע, אבל לא קיבלנו במצב מי יודע מה. הקלאץ' גמור, הרכב בן 10 ויצא להשבתה.

במקומו הגיע DMAX אוטומטי, שנוסע כמו שצריך וסוחב נורמלי. והרבה יותר מודרני. :roll:

בקיצור אתה אומר שאין לי סיכוי למצוא איזו סופה 2, אה? :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רכבי צבא חומים לא יוצאים למכרז אלא נמכרים לפירוק או ייצוא

מה יש לעשות עם חלקים של סופות, אבירים או האמרים למשל? :roll:

(יכול להיות באגי מגניב :lol:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז ככה לכל המעוניינים.

לפעמים אכן אפשר למצוא מציאות במכרזים של המשטרה אבל,ויש אבל ענק והוא:

תלוי מה ההגדרה של הכרב כלומר(רכב צמוד לקצין או יחידתי),בד"כ הקצינים שמוצמד להם רכב שומרים עליו ודואגים לטפל בו בזמן

וכמו שצריך,כך גם הבלאי הפנימי של הרכב אינו גבוהה.

לגבי רכב יחידתי בד"כ נוהגים עליו כמה נהגים,כל אחד בשיטתו(אחד טס,אחד טס נמוך ואחד ששוכח להעביר הילוך כשצריך..)

הרכבים היחידתיים בד"כ מטופלים בסדנאות המשטרתיות ששם רמת הידע והמיקצועיות שואפות לכלום ושום דבר!!מעולם לא מחליפים

שמן הגה כח(עד שאין בעייה לא נוגעים)וכך גם לגבי שמן גיר ושאר מכלולים.טיימינג מחליפים בזמן,אבל לא תמיד עושים כיוון פרונט

או מטפלים ברכב כמו רכב של אדם פרטי(כנראה מחסכנות או חוסר ידע או שניהם יחד).

בכל אופן רכבם של הקצינים מטופלים במוסך מורשה ושם אין בעיות בד"כ למעט חלקים מסויימים שהמשטרה לא שמה חדש(כגון

סנדלי בלימה אחוריים לסיטרואן ברלינגו).

מבחינת הסילברדו הם מטופלים במוסכי UMI בלבד כך שאין בעייה,הברלינגו גם,הטנדרים של טיוטה מטופלים בסדנא וכך גם הסקודות.

כך שצריך להיזר כי לא כל מה שנוצץ זהב,אבל שוב רכבי מתנ"א (ג'טה) למשל מטופלת במוסך מורשה ושם אין הרבה נהגים על אוטו

רכב כך שאפשר למצוא מציאה(בניגוד לרכבי סיור או בילוש)וגם שם הבלאי הפנימי יותר נמוך,מה גם שאפשר למצוא רכב יחידתי שהיה

צמוד למפקד יחידה(מבלי שיהיה מופיע איפה שהוא דבר כזה)ואז הרכבים שמורים ממש.

היונדאי זה פח זבל עם גלגלים כך שאני לא ממליץ להתקרב,רכבי חילוט זה בכלל תעלומה כי אף אחד לא יודע את היסטוריית הטיפולים

של הרכב.

בהצלחה ומקווה שעזרתי :)

פורסם

שעות מנוע בסרק זו הבעייה הכי גדולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בכל מקרה, אם מישהו מתעניין ברכב מסוג ברלינגו, מ.ר. 80-812 - זהירות! הרכב שחוט לגמרי, היה בשימוש התחנה שלי (מעלה אדומים). הוא עבר הרבה שטח, הקרטר שלו הרוס ממכות, גיר מחליק, מנוע גמור, תא נוסעים ברמה מזוויעה (הכל שרוט מהנשקים, מלא מלא חורים בגלל מתקונים כאלה ואחרים), מערכת החשמל שלו בעייתית מאוד (כשמאותתים שמאלה האורות נכבים וכשמאותתים ימינה נדלקים האורות הגבוהים ואורות המצוקה).

בהצלחה! :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
למה זו בעיה כה גדולה שלא שווה הפרש של 30% ממחיר שוק נגיד?

זה בלאי מנוע גדול מאוד. הבלאי הכי גרוע למנוע זה לעבוד הרבה זמן על סרק: יש אפילו מחלות אופייניות למנועים של רכבים שעובדים בצורה כזאת.

אבל יש רכבים שווים שלא עבדו ככה: כל מיני סוואנות, טנדרים ועוד. לא כל הרכבים עבדו בתור ניידת, אז אפשר למצוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לראות פה :http://www.youtube.com/watch?v=4PI4zoTy7Tg&list=PLDlYdICXrsBPqM5iBuMxNWLVCEl61u-lu&index=1

מה עובר על חלק מהרכבים :)

אבל לא הבנתי למה כל הסופות זה לפירוק או יצוא ?

למה לא לשחרר לשוק הצמא בארץ ?

:wink:
פורסם
שעות מנוע בסרק זו הבעייה הכי גדולה.

העניין של שעות המנוע בסרק זה משהו שאני לא מבין :?:

לא פעם אני רואה מחסומי משטרה או כל סיטואציה אחרת שיש בה ניידות משטרה ותמיד המנוע של הניידת מונע + מזגן דלוק.:idea:

ככה שעות..... למה זה טוב? צורך "מבצעי"?(כמה זמן לוקח להניע, 5 שניות?) לא חבל על הבזבוז של הדלק, זיהום אוויר כו'..?

כמה כסף תחסוך המשטרה, זיהום אוויר והרס הסביבה וכו' אם רק ידוממו מנוע!?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
אפשר לראות פה :http://www.youtube.com/watch?v=4PI4zoTy7Tg&list=PLDlYdICXrsBPqM5iBuMxNWLVCEl61u-lu&index=1

מה עובר על חלק מהרכבים :)

אבל לא הבנתי למה כל הסופות זה לפירוק או יצוא ?

למה לא לשחרר לשוק הצמא בארץ ?

כי הן לא במצב לשחרר לשוק בארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...