Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה שלי - סקודה ראפיד 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדר חום מנוע זה השטות הכי גדולה שהם יכלו לעשות ברכבים שלהם.

במשך 6 אפילו 8 שנים, אם שומרים על הרכב הוא לא צריך לעשות בעיות חום, אבל ברגע שהוא עושה, הוא מדליק רק מנורה אדומה.

מחוג חום נותן אינדיקציה להרבה דברים, גם אם המנורה האדומה נשרפת, עדיין אמור ליהיות גיבוי.

לא הבנתי מה הבעיה שלהם לחבר את היוניט חום למחשב-דרך בלוח שעונים, יש שם מידע הרבה פחות חשוב (צריכת דלק לדוגמא).

למרות כל זה, אפשר לעשות "קומבינה" ולחבר מתאם OBD2 ששולח מידע לאפליקציה בסמארטפון, ואז מקבלים הרבה מאוד מידע מהמחשב (אני מניע גם שמקבלים מידע על לחץ שמן וכו').

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העדר חום מנוע זה השטות הכי גדולה שהם יכלו לעשות ברכבים שלהם.

במשך 6 אפילו 8 שנים, אם שומרים על הרכב הוא לא צריך לעשות בעיות חום, אבל ברגע שהוא עושה, הוא מדליק רק מנורה אדומה.

מחוג חום נותן אינדיקציה להרבה דברים, גם אם המנורה האדומה נשרפת, עדיין אמור ליהיות גיבוי.

לא הבנתי מה הבעיה שלהם לחבר את היוניט חום למחשב-דרך בלוח שעונים, יש שם מידע הרבה פחות חשוב (צריכת דלק לדוגמא).

למרות כל זה, אפשר לעשות "קומבינה" ולחבר מתאם OBD2 ששולח מידע לאפליקציה בסמארטפון, ואז מקבלים הרבה מאוד מידע מהמחשב (אני מניע גם שמקבלים מידע על לחץ שמן וכו').

כמובן שלמי שזה חשוב משתמשים בTORQUE כמו שאמרת וזהו.

לפי דעתי במדינות קרות כמו רוסיה (מקריאה בפורומים שלהם) זה באמת חסרון (אבל להם יש את המד חום) משום ששם זה באמת קריטי לדעת.

פורסם

וואו, נראית מדהים!

אני רואה שזו משענת היד הישנה, אני הייתי מנסר אותה כבר עכשיו ומתקין את הציר שלא נשבר.

מה בנוגע לפוליש ווקס?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
וואו, נראית מדהים!

אני רואה שזו משענת היד הישנה, אני הייתי מנסר אותה כבר עכשיו ומתקין את הציר שלא נשבר.

מה בנוגע לפוליש ווקס?

לגבי המשענת יד, לא הבנתי למה אתה מתכוון

והאם פוליש ווקס מומלץ לרכב חדש? אני לא כל כך בטוח מה לעשות מבחינת ניקיון, אשמח לעזרה

פורסם

הבעיה של המשענת הזו היא הציר שנשבר, הפתרון הוא החלפה ואז לחכות שישבר שוב או תיקון.

20120927_172034.jpg

מנסרים את הציר הישן.

20120927_172322.jpg

מבריגים את הציר החדש.

20120927_173530.jpg

20120927_173509.jpg

החלק עולה כ-25$ ואינו נשבר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

תתחדש ותהנה.

המלצה חמה - למכונית חדשה (במיוחד אם היא בצבע כהה) - כנס לפורום דיטיילינג וברר בקשר לציפוי הגנה טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסקירות עליה בארצנו לא מחמיאות במיוחד - בניגוד לאלה בחו"ל, המחמיאות והמועדדות יותר.

Nir100, אומנם הראפיד גדולה מהפאביה, אך הפאביה יקרה / איכותית ונעימה מהראפיד. המטרה של הראפיד היא להיות זולה ותחרותית מול הדאצ'ה לוגאן (ושארית החבורה המתחדשת - C אליזה / 301 וכו') - וכמובן, להיות מודרנית / נעימה ועשירה יותר ממנה.

מתן, לגבי שאר הפונקציות שאינן פעילות - כבר אמרתי לך בוואגית - תעשה חיפוש בגוגל, אתה תמצא כבר מדריכים כיצד להפעיל שלל פונקציות חסומות / מבוטלות (שכן פעילות באירופה כמובן). ביניהן הנעילת דלתות האוטומטית, הפעלת פונקציית ה"עוקב פנייה", הרמת חלונות עם נעילת הרכב (מבלי ללחוץ קבוע עד לסגירה) ושלל פונקציות כאלה ואחרות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הסקירות עליה בארצנו לא מחמיאות במיוחד - בניגוד לאלה בחו"ל, המחמיאות והמועדדות יותר.

Nir100, אומנם הראפיד גדולה מהפאביה, אך הפאביה יקרה / איכותית ונעימה מהראפיד. המטרה של הראפיד היא להיות זולה ותחרותית מול הדאצ'ה לוגאן (ושארית החבורה המתחדשת - C אליזה / 301 וכו') - וכמובן, להיות מודרנית / נעימה ועשירה יותר ממנה.

מתן, לגבי שאר הפונקציות שאינן פעילות - כבר אמרתי לך בוואגית - תעשה חיפוש בגוגל, אתה תמצא כבר מדריכים כיצד להפעיל שלל פונקציות חסומות / מבוטלות (שכן פעילות באירופה כמובן). ביניהן הנעילת דלתות האוטומטית, הפעלת פונקציית ה"עוקב פנייה", הרמת חלונות עם נעילת הרכב (מבלי ללחוץ קבוע עד לסגירה) ושלל פונקציות כאלה ואחרות.

אוראל מה צריך לעשות עדי שהחלונות יסגרו אוטומטית בנעילה באוקטביה שלנו? המוסך לא מעוניין להיתעסק עם זה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

תחפש בברישקודה, אני בטוח שתמצא שם מדריך כיצד לסדר זאת דרך ה-VAGCOM. אם לא תמצא, אנסה לעזור לך לחפש.

המוסכים לא מעוניינים להתעסק בדבר - וזאת התעסקות של דק' אחדות בלבד. אבל זה בסדר, ככה הם גם נראים...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בעבודה עם ה vagcom על רומסטר, לא מצאתי אפשרות של העלאת חלונות באופן אוטומטי. שאר האפשריות שהזכרת - נעילת דלתות האוטומטית, הפעלת פונקציית ה"עוקב פנייה" נמצאו וגם דברים רבים נוספים כפי שרמזת.

פורסם
תחפש בברישקודה, אני בטוח שתמצא שם מדריך כיצד לסדר זאת דרך ה-VAGCOM. אם לא תמצא, אנסה לעזור לך לחפש.

המוסכים לא מעוניינים להתעסק בדבר - וזאת התעסקות של דק' אחדות בלבד. אבל זה בסדר, ככה הם גם נראים...

אתה מכיר מוסך שמיתעסק עם כל הפונקציות האלה?

אילו עוד פונקציות גלומוד באוקטביה אלגנס שמנוטרלות בארץ?

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...