Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה שלי - סקודה ראפיד 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר גבוה מידיי, וברור שמדובר באוטו בעיקר לליסינג.

המנוע מאוד מפתה למי שרוצה ביצועים טובים מהסטנדרט, אחרת גולף 1.2 או ג'טה במבצע הרבה יותר כדאיים.

מבצעים יורידו את המחיר ב 10 אלף למחיר הרבה יותר שפוי, כמו שקרה ליטי המצויינת (חבל שרק ידנית), לרומסטר ולפאביה.

פורסם

אני חייב לציין שאני לא מצליח להבין איך אתה מגדיר את המכונית הזאת כמרווחת במיוחד, היא מיועדת לשווקים מתפתחים, ולכן היא מציגה נתון אורך מכובד (גם בסיס הגלגלים וגם האורך הכללי), אך הרוחב נשאר רוחב של מכונית סופר מיני. רק לשם הדוגמה, היא צרה ב- 12 ס"מ מהפוקוס, והיא רחבה רק בס"מ אחד בודד וגלמוד מהיאריס או הג'אז. לכן, ההגדרה שלך של מרווחת בצורה פנומנלית מוגזמת בצורה פנומנלית.

פה הוא מדגים את העניין הזה בצורה לא רעה בכלל:

http://www.themarker.com/dynamo/1.2006490

בקשר לנוחות ותחושה כללית, זה עניין מאוד יחסי, יכול להיות שאתה מבסוט ושמח, ואתה מוכן לרדת קצת ברמה הזאת כדי לקבל מנוע חזק יותר, אבל המרחק בין הראפיד לבין משפחתיות מודרניות אחרות במובנים אלה מאוד רחוק.

פורסם

כמה היבואן מנסה לחסוך!! למה נוזל הקירור במינימום? על הדרך תעשה בדיקה לכל השמנים/נוזלים ברכב ותוודא שהכל באמצע בין המינימום למקסימום.

תתחדש, נראית 10.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תתחדש!

בהחלט התקדמות ביחס לג'אז.

לדעתי היא עדיין יקרה מידי ללא הצדקה.

במחיר הזה אפשר לקנות משפחתית אמיתית ולא סופר-מיני בתחפושת.

עוד נק' למחשבה,

כנראה שבקרוב נראה אלפים כאלה על הכבישים בליסינג/רכבי חברה ואז היחודיות תעלם והרכב יהפוך למאוס.

יש כאלה שזה מפריע להם, כמוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תתחדש!

עוד נק' למחשבה,

כנראה שבקרוב נראה אלפים כאלה על הכבישים בליסינג/רכבי חברה ואז היחודיות תעלם והרכב יהפוך למאוס.

בשביל לקחתי את האלגנס, עם ג'אנטים יפים ובולטים, וכמובן מערכת בקרת אקלים ושיוט שלא יהיו קיימות בגרסאות הליסינג, לראות אותה על הכביש לא יפריע לי.

הנוזל קירור לא במינימום, הזווית צילום גרמה לזה להראות כך, יש 2 ס"מ לפחות מעל המינימום.

פורסם
תתחדש!

עוד נק' למחשבה,

אם כבר אני מעדיף שסקודות יעלו לכביש ויימאסו מאשר מזדות. הן מבחינת עיצוב (מה?!?!!?... כן. אני מעדיף את העיצוב הצ'כי) והן מבחינת מחיר והיצע ללקוח הפרטי אח"כ

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...