Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שיש טעות גדולה בשילוט הכוונה במחלף יגור, כשנוסעים על כביש מחיפה לכיוון מזרחה לעיר נצרת בכביש 75 כשנוסעים מצומת לב המפרץ מגיעים למחלף יגור לפי שילוט מכוון שלנסוע לכיוון נצרת נוסעים ימינה ולעצור בצומת מרומזר שמעל מחלף יגור ולפנות שמאלה לכיוון כביש 70 לכיוון עיר קרית אתא או לכרמיאל, ממש מוזר לא יכול להיות אפשר להגיע לנצרת אבל זה כמו לשים יד מעל ראש אפשר להגיע בדרך שפרעם עד מחלף המוביל אז לנצרת זה ממש דרך ארוכה.

כדי לנסוע לנצרת מחיפה בכביש 75 ממשיכים ישר מבלי לעצור במחלף יגור עד צומת העמקים (ג'למה) פונים שמאלה ומשם ממשיכים עליות של טבעון.. משם עד נצרת.

בקיצור אנשי מע"צ מטומטמים שצריכים לתקן את שם עיר אחרת או בכלל להוריד את שלט הכוונה מטעה את נהגים.

1367193941.th.jpg

פעם נתקלתם במקרים דומים כמו טעות בשילוט הכוונה כדומה?

פורסם

על מה אתה מדבר? הפנייה שמאלה דרך מחלף יגור מהירה הרבה יותר וחשוב לא פחות נוחה יותר מאשר הנסיעה לכיוון רמת ישי שהיא בעיני סיבוב מיותר ביותר.

אני אומר את זה כתושב נצרת עילית שנוסע פעמים רבות לחיפה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תלוי איפה אתה גר בנצרת, (צפון נצרת או צפון נצרת עילית בטוח דרך שפרעם, דרום זה מתחיל להיות גבולי) , אבל כמו שאמר קודמי דרך שפרעם הרבה יותר נוחה, עם פחות רמזורים, ורוב הדרך עם שני נתיבים לפחות.

פורסם

סלח לי אבל אתה הוא זה שטועה. השילוט תקין לחלוטין. פונים שמאלה בצומת המרומזר לכביש 70 ולפני המחלף של סומך משתלבים ימינה לכיוון שפרעם וכל הדרך ממשיכים ישר. חולפים על פני מצפה עדי, הרדוף, ביר אל מכסור, עד ההגעה לצומת המוביל, שגם שם ממשיכים ישר דרך שמשית, הסוללים, ציפורי ומגיעים לכיכר הגדולה של ריינה-כפר כנא, ומטפסים בעליה עד ההגעה לעיר, או שפונים ימינה אחרי הכיכר לשכונת הר יונה.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

חמשת הסנטים שלי לדיון;

בשעות לא עמוסות, הנסיעה דרך ג'למה-טבעון-רמת ישי-צומת נהלל-יפיע הרבה יותר מהירה, כשניתן להגיע מצומת יגור עד יפיע בפחות מ-20 דקות.

התנועה ביפיע קצת כבדה לעתים, אך לפעמים רואים שם מכוניות נחמדות, אז זה בסדר :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתמול בידיוק עשיתי את הנסיעה הזאת למען האמת. מאוניברסיטת חיפה לתוך נצרת עילית, ה WAZE טען שדרך סומך-מוביל יהיה יותר מהיר, וצדק. המרחק אגב, היה הפרש של קילומטר בערך ליעד שלי מלסוע דרך סומך, או לסוע דרך רמת ישי. ככה שטעות, אני לא רואה בכך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
....כשנוסעים על כביש מחיפה לכיוון מזרחה לעיר נצרת בכביש 75 כשנוסעים מצומת לב המפרץ מגיעים למחלף יגור לפי שילוט מכוון שלנסוע לכיוון נצרת נוסעים ימינה ולעצור בצומת מרומזר שמעל מחלף יגור ולפנות שמאלה לכיוון כביש 70 לכיוון עיר קרית אתא או לכרמיאל,

כדי לנסוע לנצרת מחיפה בכביש 75 ממשיכים ישר מבלי לעצור במחלף יגור עד צומת העמקים (ג'למה) פונים שמאלה ומשם ממשיכים עליות של טבעון.. משם עד נצרת.

?

שני המסלולים מגיעים לחיפה, או מתחת לגשר וישר דרך העמקים או בגשר שמאלה לסומך ואז ימינה לכוון נצרת. דווקא הדרך השניה (שמע"צ ייעצה) יותר נוחה ופחות עמוסה ברוב שעות היום (מסלולים עם מס' נתיבים)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מחזק את הצייד - ההפרש במרחק הנסיעה מצומת המוביל לצומת יגור דרך צומת סומך או דרך רמת ישי זעיר - פחות מקילומטר (בדקתי לפני די הרבה שנים). הנסיעה דרך צומת סומך חוסכת את העליה לטבעון, לכן בדרך כלל עדיפה הנסיעה דרך סומך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים עם מגיבי השרשור. אבל מוכרח לציין שמבחינת תושבי נצרת עילית, הדבר תלוי גם במיקום מקום מגוריהם, שכן אלו שגרים בשכונה הדרומית יעדיפו אולי לנסוע דרך יפיע (או המנהרה וצומת עדשים), ואלו שגרים בשאר האזורים יעדיפו לנסוע דרך מחלף סומך. כשעבדתי בחיפה לפני שנה וחצי הייתי נוסע רק דרך יפיע/מנהרה, אבל אם הייתי ממשיך לעבוד שם כיום הייתי משתמש בכביש החדש והמצוין (שמתחיל במחלף המוביל, דו נתיבי והרבה פחות פקוק מפעם).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
מסכים עם מגיבי השרשור. אבל מוכרח לציין שמבחינת תושבי נצרת עילית, הדבר תלוי גם במיקום מקום מגוריהם, שכן אלו שגרים בשכונה הדרומית יעדיפו אולי לנסוע דרך יפיע (או המנהרה וצומת עדשים), ואלו שגרים בשאר האזורים יעדיפו לנסוע דרך מחלף סומך. כשעבדתי בחיפה לפני שנה וחצי הייתי נוסע רק דרך יפיע/מנהרה, אבל אם הייתי ממשיך לעבוד שם כיום הייתי משתמש בכביש החדש והמצוין (שמתחיל במחלף המוביל, דו נתיבי והרבה פחות פקוק מפעם).

אם כבר - אני מעדיף כתושב שכונת ספיר בחלקה הדרומי של נצרת עילית לנסוע דרך מחלף סומך ובמקום להמשיך לכיכר הגדולה בכניסה לריינה ולהר יונה - פונה ימינה לתוך נצרת לכיוון עומר אלמוכתאר וממשיך לנצרת עילית דרך הבית מלון.

בכל אופן אני לא מעדיף את הנסיעה דרך רמת ישי - גם בגלל העליות של טבעון, גם בגלל שלאורך רוב הדרך הכביש הוא חד-נתיבי מפותל ובשיפוצים כרגע, וגם בגלל שיש מצלמת מהירות באמצע - מה שאין דרך מחלף סומך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם כבר - אני מעדיף כתושב שכונת ספיר בחלקה הדרומי של נצרת עילית לנסוע דרך מחלף סומך ובמקום להמשיך לכיכר הגדולה בכניסה לריינה ולהר יונה - פונה ימינה לתוך נצרת לכיוון עומר אלמוכתאר וממשיך לנצרת עילית דרך הבית מלון.

בכל אופן אני לא מעדיף את הנסיעה דרך רמת ישי - גם בגלל העליות של טבעון, גם בגלל שלאורך רוב הדרך הכביש הוא חד-נתיבי מפותל ובשיפוצים כרגע, וגם בגלל שיש מצלמת מהירות באמצע - מה שאין דרך מחלף סומך.

מסכים לגמרי !!

הנסיעה לנצרת עילית דרך רמת ישי הפכה פשוט לסיוט ואינה משתלמת מאז פתיחת 2 הנתיבים לכל כיוון בדרך שפרעם.

• תוכן חדש...