Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 911 טורבו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח מדהימה,א-ב-ל יקרה מידי,

עם תג מחיר של 120 אלף פאונד (לפני תוספות) או תכלס בעולם האמיתי משהו באיזור ה135 אלף זה המון לפורשה גם אם היא טורבו,

זה גרם לי לחשוב לאן נעלם הסגמט של ה50 אלף פאונד למכונית ספורט?

Porsche 944 turbo

פורסם

לא נעלם, יש לך 135, AMG למיניהם, S3 ודומיהם. ברור שלא מדובר ב911 טורבו, אבל גם לא מדובר בזבל מוטורי שהוא סתם יקר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם תג מחיר של 120 אלף פאונד (לפני תוספות) או תכלס בעולם האמיתי משהו באיזור ה135 אלף זה המון לפורשה גם אם היא טורבו,

ואני התלהבתי מאיזו 911 356 ספידסטר משומשת עם תג מחיר של 197K$ !!!

Porche-911-Carrera-Speedster-widescreen-14.jpg

אני עדיין נאמן ל993.

haters will hate

פורסם

מתי בדיוק עלתה פורשה 911 טורבו 50 אלף פאונד (למען הדיוק, מחיר אשר הינו שווה ערך ל50,000 פאונד של ימינו)?

המחיר של החדשה קפץ לא מעט, בעיקר בגרסת ה-S, מצד שני יש בה:

- ביצועים ברמה של פרארי 458 (ואפילו טיפה יותר).

- עומס טכנולוגי מכובד של שלל מערכות בקרה ושליטה בזמן אמת: תושבות מנוע דינאמיות, חלוקת כח משתנה, היגוי אחורי, בקרת מרכב ומתלים, גיאומטרייה משתנה של מניפת הטורבו (היחידים שיישמו זאת במנוע בנזין) ועוד.

- איכות ואמינות.

- התאמה גבוהה לשימוש יומי.

- רשימת אבזור ארוכה. כנראה שיש יותר דברים שהם באים כסטנדרט וכנראה שעניין זה אחראי על לפחות חלק מהקפיצה במחיר.

- ולסיום, אני חושב שפורשה יודעים מה הם עושים, הרכב ימכר היטב.

לא מתאים לפורשה - הדיסק פגום, כולו סדקים.

uGVfkGF.jpg

וברצינות, מדהימה. שלמות מוטורית.

מעבר לחישוק הנאה, בעיניי לפחות, אחד הפרטים המעניינים הוא הנעילה המרכזית במקום הקונבנציה.

-----------------------------------------------

אז אם הייתם יכולים לבחור רק אחת מבין 2 אלו, באיזו מהן הייתם בוחרים?

dis?

35441-ferrari-firin-car.jpg

or dat?

normal.jpg?pool=multimedia&type=galleryimage&id=991-tus-gallery-exterior-19&lang=none&filetype=normal&version=96a9dddd-58f1-4d2b-8db7-807862ff661e

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ואני התלהבתי מאיזו 911 356 ספידסטר משומשת עם תג מחיר של 197K$ !!!

Porche-911-Carrera-Speedster-widescreen-14.jpg

אני עדיין נאמן ל993.

גם אצלי ה993 היא החביבה ביותר,במיוחד בגירסאת הs wide body!

Porsche 944 turbo

פורסם

נו אבל מה זה שווה אם עכשיו מעלים את המס על מכוניות מעל 300K? החלום רק מתרחק, והאשכול הזה זורה מלח על הפצעים :(

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אומרים שהסאונד השתפר בדור ה991, מעניין באמת כיצד נשמעת הטורבו.

אגב, ככל הנראה הטורבו החדשה מהירה מפרארי 458 בכל הפרמטרים החשובים (חוץ מאולי מהירות מקס' שזה לא כל כך קריטי).

מצד שני, אני בספק שהיא תעלה על הפרארי מבחינה חוויית הנהיגה.

לגבי הפיסקה הראשונה אין צ'אנס כזה, הסאונד של 911 הוא TRADE MARK לא פחות מהעיצוב החיצוני, 2 אלה לעולם לא ישתנו בצורה קיצונית כי הם הכי מזוהים עם הרכב.

החריגים הם הגרסאות קיצון שאכן נשמעות טוב יותר.

אבל זה כבר כמובן עניין של טעם (אני אוהב יותר את האיטלקיות הצרחניות או הגרמניות הגרגרניות, אחרים אוהבים מכונות תפירה :wink:).

לגבי ההשוואה ל-458, אין ממש מקום להשוות כי הטורבו כמובן חדשה יותר משמעותית עם ביצועים עדכניים, מצד שני היא מכונית שמספקת חוויית נהיגה שונה לגמרי מזו של ה-458 (ה-911 מכונת נהיגה מצויינת, קרובה לשלמות, אבל אני תמיד אעדיף כחוויית נהיגה פרארי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פורשה השתמשו כבר בגלגלי Centerlock בGT3 והטורבו S הקודמות. מחרמן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לגבי הפיסקה הראשונה אין צ'אנס כזה, הסאונד של 911 הוא TRADE MARK לא פחות מהעיצוב החיצוני, 2 אלה לעולם לא ישתנו בצורה קיצונית כי הם הכי מזוהים עם הרכב.

תן להם קצת קרדיט. השתפר לא השתנה לחלוטין.

אבל זה כבר כמובן עניין של טעם (אני אוהב יותר את האיטלקיות הצרחניות או הגרמניות הגרגרניות, אחרים אוהבים מכונות תפירה :wink:).

גם האוהדים הכי שרופים של ה911 מודים כי סאונד זה לא הצד החזק שלה.

לגבי ההשוואה ל-458, אין ממש מקום להשוות כי הטורבו כמובן חדשה יותר משמעותית עם ביצועים עדכניים, מצד שני היא מכונית שמספקת חוויית נהיגה שונה לגמרי מזו של ה-458 (ה-911 מכונת נהיגה מצויינת, קרובה לשלמות, אבל אני תמיד אעדיף כחוויית נהיגה פרארי).

בעניין ההשוואה, דווקא לאור הקפיצה במחירה של הטורבו ושיפור מהותי בשימושיות/נוחות של הפרארי (458 לעומת 430) ההשוואה רלוונטית מתמיד, גם אם הגישות שונות בתכלית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...