Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבוד שר התחבורה הכריז קבל עם ופייסבוק כי מחירי המכוניות החדשות ירדו ב - 20% עם הרפורמה שהוא מנהיג , תודות ליבוא המקביל שהוא מאפשר.

היום הסתבר כי המציאות קצת שונה. פתאום השר כ"ץ מתקן ואומר שלא ירדו המחירים ב 20% אלא "הירידה של עשרים אחוזים תתרחש בסך ההוצאות הכללי של משק בית בישראל על סך ההוצאות הקשורות ברכב". אשרי המאמין.

היום נתפרסמו מחירי היבואן המקביל החדש "אילון" לדגמי פורד. מציאה גדולה של 20% אין כאן.

מחירה של פורד פוקוס אוטומטית בגרסה בעלת חמש דלתות עומד על 119 אלף שקל, לעומת 124 אלף שקל בדלק מוטורס. מחירה של פורד פיאסטה ידנית הוא 72 אלף שקל, לעומת 75 אלף שקל בדלק מוטורס.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3601897,00.html

פורסם

בסדר חברים לאט לאט, לא בנו את רומא ביום אחד.

זה צעד מבורך, התקווה שהיא שהשוק יהיה תחרותי יותר ואז המחירים כן ירדו.

לדעתי להלחם במונופול של שוק הרכב זה לא צעד פשוט והמלחמה אם תהיה בכלל תהיה ארוכה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

נו באמת, איך בכלל נראה לך שבטווח הארוך תהיה הוזלה, אם אתה הולך לשלם יותר על כל דבר (דלק, למשל)? סך ההוצאות למשפחה רק יעלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך בדיוק תהיה תחרות, אם המחירים שמציע היבואן המקביל, כרגע לא מדגדגים ליבואן הרגיל?

מילא היבואן היה יוצא במבצע שהיה מושך אליו לקוחות בכמות כזאת, שהיבואן הרגיל היה צריך להתחרות מולו. כרגע זה כמו לקנות ארטיק בפיצוציה במחיר של 2 שקל, במקום 3. זה לא מה שיגרום להוזלה בשוק. לדעתי, אם כבר, המגמה הזו לגמרי תייאש את כולם. אם היבואן החדש ימשיך בדרך הזו, לא נראה לי שהוא יעשה רווח נאה וזה יגרום לשאר האנשים שחושבים על יבוא מקביל, לרדת מהרעיון.

פורסם

החלק העצוב בסיפור שאין שום סיבה לקנות מהיבואן החדש. אפשר פשוט ללכת לחברת הליסינג הקרובה למקום מגוריכם ולרכוש את הרכבים הנ"ל בהנחות אמיתיות של 10-15% ולפעמים יותר. חבר שלי קנה מחברת ליסינג גדולה מאזדה 2 חדשה, 0 ק"מ בצבע שבחר במחיר של 84,500 ש"ח על הכביש (בדלק רוצים עליה 110+- אם אני זוכר נכון). עצוב.

Lexus CT200H

פורסם
איך בדיוק תהיה תחרות, אם המחירים שמציע היבואן המקביל, כרגע לא מדגדגים ליבואן הרגיל?

מילא היבואן היה יוצא במבצע שהיה מושך אליו לקוחות בכמות כזאת, שהיבואן הרגיל היה צריך להתחרות מולו. כרגע זה כמו לקנות ארטיק בפיצוציה במחיר של 2 שקל, במקום 3. זה לא מה שיגרום להוזלה בשוק. לדעתי, אם כבר, המגמה הזו לגמרי תייאש את כולם. אם היבואן החדש ימשיך בדרך הזו, לא נראה לי שהוא יעשה רווח נאה וזה יגרום לשאר האנשים שחושבים על יבוא מקביל, לרדת מהרעיון.

לאט לאט.

הרכבים של איילון מוטורס נחשבים יד ראשונה.

עם התקנות שיאפשרו לחברות ליסינג למכור רכבים בלי תוספת יד אז כנראה שיהיה עוד עדכון למחיר.

חוץ מזה תיקח בחשבון שאולי אצל אילון אפשר "לדבר על המחיר" מה שאצל דלק אי אפשר כלל.

וצריך לראות גם מה האבזור באיילון לעומת דלק.

כל הטררם של ישראל כץ היא למעשה להפסיק את המצב בו הצרכן הפרטי מממן את ההנחות שמקבלות חברות הליסינג וכבר יש לך ניצנים ראשונים.

אם אתה בונה על סוזוקי אלטו בפחות מ-60,000 שקלים, אז הוזלה לא תראה פה, כי שוק המיני בניגוד לשאר המשפחתיות הוא עדין תחרותי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דלק צריכה להשקיע עוד ולהוזיל עוד 10K לפחות על מנת שאנשים יקנו. אני לא מסתכן וקונה מדילר שאין לו אבא ואמא בשביל לחסוך 5K שקל! זה לא שווה.

בסך הכל כל הכבוד לשר כץ על הרפורמה אבל זה צריך ללוות בעוד סוכנים לייבוא מקביל לכל היצרנים שמשווקים במדינה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מתוך אוטו: "מבחינתם הרעיון הוא להיות גמיש ולספק הצעת מחיר לכל דגם שלקוח ירצה, גם אם מדובר בכלי ייחודי כמו פיאסטה GT."

כבר שינוי מרענן לעומת המדיניות של דלק..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כבר פתחו אשכול על כץ - קראתי שהוא אמר שהשוק יפתח למכוניות משומשות מחול. האם מישהו שמע על זה?

פורסם

למרות התקווה לייצר תנועת מטוטלת לטובת הצרכן,

ממש כמו חוק הספורט המוטורי - טחנו פה את המוח בלי סוף ובסוף מה שייצא זו נפיחה קלה.

הסתמכות על קניית "סטוקים" של דילרים גדולים בחו"ל היא רעיון נחמד כאשר מדובר ברהיטים או מכשירי חשמל - במכוניות? מסופקני.

היבט נוסף של ההסתמכות הזו הופך את היבוא, הן מבחינת הכמות, המחיר והן מבחינת רמות האבזור לכזה שתלוי מאוד בביקושים המקומיים של השוק המקומי של אותו הדילר.

עודפי ייצור, עליהם מסמכים רבים מהדילרים הגדולים כדי להשיג את המחירים הטובים, הם משהו שהולך ונעלם אצל יצרניות הרכב.

יבואן שלא יכול להבטיח רציפות ברמות האבזור של המכוניות שלו, שכן הוא מסתמך על מלאים, שלא יכול להבטיח יציבות ועקביות במחירי המכוניות (או לחילופין יבטיח יציבות - אבל במחיר סיכון עצמו או של גביית "פרמיית סיכון"), הוא יבואן שקשה להישען עליו כאשר מדובר בסכומים כאלו.

משעשע היה לראות שהביאו את הרב איפרגן (הרנטגן? ה-MRI? רובורב? אנא עארף...) לתקוע את המזוזה, "הם כנראה כבר נואשים לנס" אמרתי לקולגה שם...

מצד שני, כשהחצר שלך מוערכת ב-90 מיליון שקלים, מי יודע, אולי הוא השוגר רבי של איילון מוטורס...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
דלק צריכה להשקיע עוד ולהוזיל עוד 10K לפחות על מנת שאנשים יקנו. אני לא מסתכן וקונה מדילר שאין לו אבא ואמא בשביל לחסוך 5K שקל! זה לא שווה.

בסך הכל כל הכבוד לשר כץ על הרפורמה אבל זה צריך ללוות בעוד סוכנים לייבוא מקביל לכל היצרנים שמשווקים במדינה.

בדיוק! גם אם זה לא באמת נכון, וכן אפשר לסמוך על היבואן והוא אף יתגלה כיבואן טוב יותר מדלק, בת'כלס, כמה אנשים כבר יבחרו ללכת בדרך הזו? הרי עם ישראל לא ייקח את הסיכון (אם יש כזה בכלל).

אחת הסיבות למה שאמרתי - דלק לא יקבלו נוק אאוט מהיבואן הזה והיבואן לא יגיע לרווחים נאים. במצב כזה, שאר אפשרויות של יבוא מקביל ייראו כלא משתלמות.

ואני לא מדבר על אלטו בפחות מ-60K. אני מדבר על משפחתית ב100K, מרצדס במחיר של מרצדס ולא של פרארי, ובמוו שלא תעלה כמו דירה.

אבל במציאות של היום, אני פשוט חולם בהקיץ ומדבר נונסנס. וחבל שזה כך.

פורסם

גם אני (לוטו).

לא שכחנו את ההתייקרות הצפוייה של המע"מ ? זה לא "ייתפוס" לגבי מכוניות ? :?

(אז קודם זה יעלה, אח"כ קצת אולי יירד, כמו הדלק).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...