רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
היי, נתקלתי היום בסרטון הנ"ל: [video=youtube;DvR-fDb_-hk] כפי שניתן לראות,רכב מאוד מאוד פשוט,אפילו לא מגיע עם רדיו דיסק,השאלה היא,למה לא להביא רכבים כאלו לארץ?רכב ידני,מאוד פשוט,שהרבה משפחות ישמחו לרכוש אותו בגלל המרחב ועם מחיר אטרקטיבי...הרכב הזה לא צריך לעלות יותר מ-C1 חדשה או אלטו,הוא מאוד מאוד פשוט,אבל יכול לספק הרבה למשפחות שמחפשות רכב פשוט וזול (?).
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
השכרת רכב מחבר 1 2
מאת yoniroter- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מעוניין "לשכור" משותפה שלי לדירה את הרכב שלה על בסיס קבוע. אני צריך את הרכב בין יומיים לשלושה בשבוע. השאלה שלי- כמה עלי לשלם לשותפה שלי בעבור שימוש ברכב, בתחשב בבלאי, תיקונים, טיפולים וכו' כך שזה יהיה הוגן כלפי שנינו. איזה הסכם יחשב כהוגן.... אין לנו שמץ של מושג . תודה!
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
470 אלף שקל הם מחיר התחלתי לא נמוך בכלל לרכב הפנאי ה"קופמקפטי" החדש של יצרנית האריסטוקרטיה הבריטית. מצד שני, יכולות שטח לא מבוטלות ואופציה לשבעה מושבים הם שני יתרונות די נדירים בקטגוריה. קישור לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 721 צפיות
תודה!
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 778 צפיות
2014 היא השנה הרביעית שבה יונדאי נמצאת במקום הראשון עם 13.5% מכלי הרכב הפרטיים החדשים שנקנו בשנה זו. נתונים נוספים בהודעה לתקשורת מקור: הלמ"ס
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
נפתחה קרן ההשתלמות? זכיתם באחלה כסף בחיש גד ואתם מחפשים על מה להוציא את הכסף? למרצדס ישראל יש את אחת התשובות הכי נכונות לשאלה הזאת. כמה? מליון שלוש מאות שבעים וחמש אלף שקלים. לפחות. אחלה דיל. קישור לידיעה המלאה. והנה היא מעטרת את אולם התצוגה הראשי בתל אביב. "רק בישראל יכולים לשים חבלים מסביב לאוטו, גם כן. כולה מליון וחצי שקל". אל תכחישו, אנחנו יכולים לשמוע אתכם חושבים את זה.
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
שלום רב, אבא שלי קנה הונדה ג'אז מאוטו סנטר בפ"ת, כאשר ראינו את הרכב בפעם הראשונה הנציג הגיע עם מפתח מתקפל מקורי, וכמובן ווידאתי איתו שהרכב מגיע עם שני מפתחות מקוריים, ואף דיברתי איתו לגבי העלות הגבוהה של המפתחות הנ"ל, והובטח לי כי המפתח ישלח בדואר רשום לבית תוך 30 יום. כמובן שהרכב נלקח לבדיקה, ולאחר מכן בוצעה הרכישה. ביום שלקחנו את הרכב מאוטוסנטר, התקשר האיש תפעול ואמר שלא מוצאים את המפתח הנוסף ועלינו להגיע וללכת לפתח מפתח "גולם", כמובן שלא הסכמתי, הרי הובטח לי מפתח מקורי, והיו צריכים להודיע לי על כך לפני שבוצעה הרכישה ולא לאחריה. גם הנציג שמכר את הרכב וגם מנהל הסניף בפתח תקווה, מודים בכך שהובטח לי מפתח מקורי, אך הם טוענים שמדובר ב"טעות" וכי אין ביכולתם ל…
הודעה אחרונה מאת שי, -
שלום , אני יושב לתומי ברכב ומגיע רוכב רושם מספר רכב לי ולעוד רכב ונוסע . החנתי לרגע ישבתי ברכב כבוי. ראיתי אותו והנעתי אך לא הספקתי לתפוס אותו להגיד לו שאני יוצא ושישבתי בפנים. צעקתי הוא כנראה התעלם . זה קרה הרגע ואני בטוח שלא אך למרות זאת אשאל יש מה לעשות עם זה ? יש דרך לבטל את החוב אם הייתי בתוך הרכב? תודה .
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כולם, אני פונה שוב לעזרתכם האדיבה יש ברשותי יונדאי אקסנט 97 בה נסעתי באהבה בשבע השנים האחרונות. המכונית עדיין נוסעת יופי, אבל יש קצת קרעים בריפוד, החימום לא עובד, יש קצת מכות פח (למרות שלא רציניות מדי) וגם המצבר בטח יצטרך החלפה בעוד כמה חודשים. הייתי צריכה לחדש רישיון רכב לפני כחודש, ומאחר וגם כך החלטתי לקנות רכב חדש, בחרתי שלא לחדש את הטסט (כלומר, לא שילמתי את האגרה בסך 1,000 שח ולא עברתי את הבדיקה). אני שוקלת מה לעשות עם הרכב: להערכתי הרכב שווה במקרה הטוב ביותר שלושת אלפים שקלים, אבל אני לא בטוחה שמישהו יקנה אותו בלי רישיון תקף ופשוט לא משתלם לי לחדש אותו. אני שוקלת למכור אותו לפירוק. אשמח לעצתכם - האם יש סיכוי למכור אותו בשוק הפרטי? ואם לא, למי אוכל למכ…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/686/241.html?hp=55&cat=320&loc=6 איך אתם הייתם מגיבים
הודעה אחרונה מאת milner236, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עכשיו בערוץ 2 מישהו יודע מה הסיבה שהמסע הזה כל כך סודי? * רכבים מדהימים אגב
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מהקהל נהרג מפגיע של ניסן GTR לא הפסיקו להתחרות שם לפני איזה 40 שנה בגלל שהמסלול מסוכן מדי? https://www.youtube.com/watch?v=GXHUxCmdkYY
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
קודם כל,שלום לכולם. בחודשים האחרונים נחשפתי לפורום בתור קורא ואני חייב לציין שלמדתי והחכמתי המון.במסגרת חיפוש רכב חדש יצא לי לקרוא המון מידע וחוות דעת על הרכבים הרלוונטים אלי. עכשיו,כשאני כבר לקראת סוף התהליך(בוצעה הזמנה) אני רוצה לשתף ולתת את נקודת המבט שלי ואני מקווה שזה יעזור למתלבט\קונה פוטנציאלי לקבל עוד מידע. אני לא בוחן רכב,לא בעל ניסיון עם רכבים וכל המידע כאן הוא מנקודת המבט האישית שלי וללא שום קשר לכל חו"ד,אני חושב שחובה לעשות נסיעת מבחן על כל רכב שמתלבטים לגביו.זה לפעמים משנה את התמונה. בשורה התחתונה,בחרתי 5 רכבים שהגיעו למצב של "רכישה אפשרית" במסגרת התאמה ותקציב ,ובחנתי אותם ביותר פירוט +נסיעות מבחן: דאצ'יה סנדרו,סוזוקי סוויפט(ידנית),סיאט איביזה(AM5)…
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
- 32 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
קיבלתי הזמנה ממרצדס להשתתף בשעתיים וחצי נהיגה על דגמי AMG במסלול בנמל חיפה או לידו. אני כבר כמה שנים בפורום הזה ולא שמעתי על דבר כזה. מישהו מכיר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BMW135i, -
- 1 תגובות
- 701 צפיות
בבקשה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3655731,00.html
הודעה אחרונה מאת Menashe123, -
מבחן דרך - אאודי RSQ3 1 2
מאת פבל- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מה קורה כשלוקחים ג'יפון הגיוני, דוחפים פנימה מנוע עם 310 כ"ס ומקשטים אותו בהרבה הרבה אטרף? אאודי RSQ3. זה מה שקורה. מה אתם חושבים, האם בהמת המירוץ של אאודי היא מכונית שעושה הכל טוב, או שמא שיקוץ מוזר שאין לו מקום אמיתי בשוק הרכב שטוף ההיגיון שלנו? קישור למבחן המלא.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 0 תגובות
- 693 צפיות
מדי פעם אני רואה רכבים מוזרים. אבל מענינים . חבל שלארץ לא ניתן ליבא כאלה כמה דוגמאות . http://bringatrailer.com/2015/03/28/japanese-citroen-ami-2000-will-vi/ http://bringatrailer.com/2014/04/21/us-legal-in-8-months-1990-nissan-s האתר הזה מאוד מעניין ושווה להירשם אליו. מקבלים פעם ביום חומר מעניין
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני רוצה לעדכן את מכשיר הציטה שלי, הורדתי את התוכנה והיא מבקשת ממני שם משתמש וסיסמה בכדי לעדכן. ניסיתי להתקשר לתמיכה באתר של ציטה ישראל אבל הם לא עונים ויש מענה קולי שיש לפנות דרך האתר, שלחתי פניה לפני שבוע ואין תגובה עדין, אשמח אם מישהו שיש לו משתמש באתר יוכל לעזור לי בכדי לעדכן את המכשיר, הגרסה שיש לי כעת היא 2062 (זה מה שהוא מראה בהדלקה). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת omer_1636, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
אהלן, מחפש המלצה לטכנאי מיזוג אוויר טוב באזור באר שבע. תודה!
הודעה אחרונה מאת insan1ty, -
כמו שידוע ישראלים אוהבים להמציא חברות רכב ודגמים משלהם,אני כבר שמעתי על: במקום מיצובישי-מיציבושי (נפוץ). לגאסי-LUGACI. פיז'ו-פיצ'ו. סיטרואן-ציטרואן. HUNDA-HONDA (נפוץ). דייהו-DAYAHOO. מאזדה-MAZEDA. אסטרה-אסטרו. פוקוס-FOX. 626-שש-מאות עשרים ושש (מתוחכם). אתם מוזמנים להוסיף המצאות ששמעתם או סתם שמות מפגרים למכוניות.בנושא זה כדאי שתדעו ש-PAJERO בספרדית(פחרו) פרושו לאונן ולכן הג'יפ הזה נקרא בשווקים מסוימים (כולל ארה"ב):MONTERO.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
למשל - דגם שמגיע עם צמיגים במידה נדירה או יקרה במיוחד. מערכת שמע עם BT מפונק שאינו מסתנכרן עם אייפון 6 למשל. מנוע שדורש דלק 98 בלבד. כיצד על היבואן להדגיש מקרים כאלו? האם מספיק שזה רשום באותיות פיצפונות בחוברת? או אולי יודגש בע"פ בנסיעת מבחן או שהלקוח יוחתם על טופס מתאים? האם נתקלתם בהפתעות כאלה? יש לכם דוגמאות אחרות, דומות? *לי לא קרה אף אחד מהמקרים, אבל מכיר מקרה מקומם מאוד.
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 1 תגובות
- 657 צפיות
אאוטלנדר טורבו. תודה (:
הודעה אחרונה מאת eli z, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 657 צפיות
היי אז יש לנו במשפחה סובארו לגאסי DL סטיישן שנת 93, יד 1 (קנינו מהחברה) במצב סופר-תקין, עם 200K ק"מ, כל 10K עשינו טיפול שמנים/פילטרים, כל 80K החלפת טיימינג, כל דבר קטן טופל ישר, המנוע והגיר מקוריים, טפוטפוטפו לא עשו בעיות אף פעם, רק טיפולי החלפת שמנים ופילטרים רגילים. בשנים האחרונות הרכב עובר טסט פעמיים בשנה. קנינו רכב חדש לפני כמה חודשים, ומאז הרכב עומד בחניה המקורה, החלטנו לא למכור אותו (בשביל כמה אלפים בודדים, עדיף שיישאר). ביטלנו את הביטוח בינתיים, ובסוף החודש הטסט שלו נגמר. שקלנו מה לעשות עם הרשיונות, בהנחה שאנחנו רוצים להשאיר אותו עוד שנתיים-שלוש שיהיה אספנות, מה עלינו לעשות? האם להפקיד את הרשיונות איפשהו? למי לדווח ומה לדווח? האם ישנה אפשרות "ל…
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה ברמת העיקרון, כי על פניו נראה שההיברידית עדיפה, וההבדל במחיר ביניהן לא גדול.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
- 5 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
אני צריך להתקין מיגון ברכב חדש ואלו שתי האופציות שהביטוח דורש. על שתיהן אני לא משלם וצריך לבחור אחת מהן. ברור לי, שמערכת איתור חצי פעילה עדיפה מהבחינה שלא צריך להקיש קוד בכל הנעה. השאלה היא, האם זה באמת עדיף מבחינת מינימום התערבות במערכות הרכב, ושווה לשלם כ30 שקלים בחודש עבור זה? אם אלך על מערכת איתור חצי פעילה, האם יש עדיפות לאיתורן סייב או לפוינטר מקס?
הודעה אחרונה מאת picnic, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בכל בוקר כשאני נוסע לעבודה (בשעה 6:30) אני בא לאוטו וכולו מלא מים קפואים מטל ואי אפשר לראות כלום בלי לנקות. להבשיר את האוטו יקח זמן עד שהמנוע יתחמם וזה גוזל לי זמן רב. בכל בוקר אני עובר על כל השמשות ברכב עם מטלית ג'ילדה אבל הבעיה שזה משאיר לי סימנים על החלונות כשמתייבש. האם יש מטלית שמנקה ומייבשת את המים מבלי להשאיר סימנים ?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים,אני מחפש מקום להשכרה על בסיס חד פעמי(להשכיר אותו רק כשיש עבודה)בו אוכל לבצע עבודות לרכבים.דרישות המינימום שלי הן מקום מקורה,גישה לחשמל ורצוי למים והכי חשוב אפשרות לעבודה בשבת ורצוי באזור המרכז\שפלה. יש למישהו רעיון?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בן 19, רוצה להשכיר רכב פשוט ליומיים בעוד שבוע וחצי בערך. מכירים סוכנות כלשהי?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
שלום חברים איביזה 2008 FR 3 דלתות יש בעיית אטימות ברכב, כבר מ90 קמ"ש מתחילים רעשי רוח מהדלתות רציתי לדעת איך מטפלים, איפה מטפלים, וכמה יעלה?
הודעה אחרונה מאת Avi-Ash, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי את התווית "Airbag" ב-8 מקומות באוטו: 1. הגה 2. מעל התא כפפות 3. קורה אמצעית שמאלית 4. קורה אמצעית ימנית 5. כיסא נהג 6. כיסא נוסע 7. בית חגורה שמאלית אחורית 8. בית חגורה ימנית אחורית שאלתי היא היכן אין כריות אוויר? סליחה על השאלה הדבילית אבל זה מעניין אותי הרכב זה פורד מונדאו שנת 2002
הודעה אחרונה מאת חן ג.,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- sperial
- arice
- - XM -
- אליה
- farkash7
- Eyal Amzleg
- yor2
- omerkot
- גולדן191
- yoav911gt2
- מור 1