Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן RS.

הגלגל הרזרבי שברכב מתאים רק לסרן האחורי, כלומר אם יש פנצ'ר בגלגל קדמי צריך להרכיב אז הרזרבי מאחורה ואת הגלגל האחורי להרכיב קדימה.

זה מצויין במדבקת לחצי האוויר בדלת, אך שווה גם הדגשה לכך מהיבואן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדיוק בשביל זה יש תקן.

כל מה שהתקן מאפשר, חוקי.

כל מה שהתקן מאפשר, ניתן למכור.

התקן מאפשר למכור רכב ללא גלגל חלופי. יש מאחורי התקן הזה מחשבה נגד זיהום כיוון שהמשקל הנוסף, המקום הנדרש לגלגל והאנרגיה שהושקעה ביצורו נחשבים מיותרים בעידן בו תקרים הם נדירים יותר מבעבר.

אגב, כל הפרטים האלה (קיום מערכת שמע, ניתוק כרית אויר) מופיעים במפרט הרכב אותו ניתן למצוא בסוכנות. כך שבעצם הטענה כאן היא שהלקוחות עצלים מכדי לקרוא את המפרט ולכן צריך להוסיף עוד מפרט?

מסתבר שהעדר גלגל רזרבי נפוץ יותר (למיטב ידיעתי) דווקא ברכבים גדולים בהם היחס בין משקל הגלגל למשקל הרכב גדול, דהיינו התוספת במשקל זניחה לחלוטין. אני מנחש ששיקולי שמירה על איכות הסביבה הם אחרונים לעמוד בסדר העדיפויות של יצרני הרכב.

חוץ מזה, נדירים ככל שיהיו, תקרים עדיין מתרחשים. לא הייתי רוצה שזה יקרה לי במוצאי שבת ב-20:00, עם כל המשפחה ברכב בדרך הביתה, בשולי כביש 65 כשהיעד הוא מרכז הארץ. תאר לעצמך להמצא עם 2-3 ילדים קטנים, בשולי כביש כזה או אחר כשצריך למצוא דרך לשנע אותם הביתה ובמקביל למצוא פתרון לרכב שתקוע בצד הדרך. ולא, ערכת ניפוח לא תעזור בכל מצב.

מכיוון שהנחת היסוד של רוב רוכשי הרכב היא שיש גלגל רזרבי במכונית צריך היבואן לידע את הרוכשים על העדרו, כשזהו המצב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...