Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להתקין מיגון ברכב חדש ואלו שתי האופציות שהביטוח דורש.

על שתיהן אני לא משלם וצריך לבחור אחת מהן.

ברור לי, שמערכת איתור חצי פעילה עדיפה מהבחינה שלא צריך להקיש קוד בכל הנעה.

השאלה היא, האם זה באמת עדיף מבחינת מינימום התערבות במערכות הרכב, ושווה לשלם כ30 שקלים בחודש עבור זה?

אם אלך על מערכת איתור חצי פעילה, האם יש עדיפות לאיתורן סייב או לפוינטר מקס?

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
פורסם

מה זה המערכת איתור חצי פעילה? היא עובדת כמו רדומה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד כמה שידוע לי איתוראן SAVE היא בדיוק מערכת חצי פעילה שכזאת. עדיין, תתקשר לביטוח ותוודא איתם.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

נכון, יש איתורן סייב או פוינטר מקס.

השאלה אם להתקין את זה ולהתחייב ל30 שקלים בחודש, או להתקין קודנית וכספת ואז זה בלי תשלום חודשי?

מה זה המערכת איתור חצי פעילה? היא עובדת כמו רדומה?

זאת מערכת ששולחת התראה למוקד ברגע שיש ניסיון גניבה של הרכב.

פורסם

רק שם לב שהיא לא תקולה,אם ההתקנה לא הייתה טובה תתקבל התרעה על ניתוק מחשב כל כמה דקות/שעות(תקבל שיחה בפעם הראשונה/שניה) ואם יקרה מצב שבאמת מנסים לגנוב את הרכב הרכב לא יקבל יחס כי היא "תקול"

תבקשה בדיקת מערכת כשבוע אחרי ההתקנה.

• תוכן חדש...