Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן,

לי כן יוצא לנהוג כל יום על A45 וזה ההבדל בינינו. שלא תבין אותי לא נכון, האירוע היה בחינם וככזה לא אמורות להיות לי ציפיות. מבחינתי, שבאירוע הבא יגבו כמה ג'ובות מכל משתתף אבל יבטיחו לו להינות מכל רכב שהוא רוצה. אשמח לשלם במקרה כזה.

בגלל שלי לא יוצא כל יום, אני לא בא בתלונות - רק הצעות שיפור להבא.

מעבר ללהינות מכל רכב, הבטיחות חשובה יותר מהכל. מה שבאירוע הנ"ל לדעתי לא היה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככה סיים מישהו בחולון שלקח את האוטו שלו קצה - המעקה.

5fd567d4e18f0620ca3498223bfbf11d.jpg

תגובה מאוד חכמה שהרי מי ש"יודע" לנהוג אף פעם לא שוגה ו\או עושה תאונה.

יותר מדי קישקושים על מי יודע לקחת את הרכב לקצה ומי יודע לנהוג או לא לנהוג, בשורה התחתונה- גם בר רפאלי מחרבנת ומיכאל שומאכר עבר תאונות (להזכירכם, עדיין בשיקום אחרי זו האחרונה מהסקי).

אני לא מתיימר להגדיר את עצמי כנהג מיקצועי, אני רחוק מכך אבל אני יודע לנהוג ואפילו לא רע, להגיד לך שזה נותן לי 100% בטחון שאני לא אפרק את הרכב באחת הנהיגות בוקר שלי?

לא, זה לא נותן לי 100% בטחון למרות שאני שומר לעצמי מרווחי בטיחות וכמעט לפני כל פני אני יודע בדיוק לאן אני "בורח" אם משהו משתבש- זה עדיין לא אומר שאני לא אעשה תאונה.

אף אחד לא חסין חברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה קרה בכיכר קטנה בתוך העיר.. אם הייתי רואה את זה באמצע כביש ברור לי שיכולות לקרות תאונות.

אבל אני בטוח ב90% שפה היה ניסיון של ביצוע פעלול מתוחכם.

• תוכן חדש...