Jump to content

BMW135i

  • הודעות

    156
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי BMW135i

  1. אתה רחוק מאוד מאובראול.. אם הרכב לא עבר תראומה כל שהי אין סיבה. המנוע עובד חלק?
  2. לאחרונה שמתי לב שציפוי הפלסטיק ברכב מתחיל להתקלף. זה התחיל לא מזמן עם בועות על גבי הפלסטיק בימים בהם היה חם והאוטו עמד בחוץ ומשם התחיל להתקלף לאט לאט. אז מתאתי לי קצת זמן פנוי והחלטתי להתעסק עם זה קצת! אלו התוצאות, אשמח לדעת מה אתם חושבים העבודה עצמה לא קשה, הבעיה היחידה היא שצריך לדעת בוודאות איך כל חלק מתפרק. טעות אחת ואופס נשבר הקליפס.. את החומר כמובן - אינטרנט.
  3. לא יודע למה אני שומע המון תלונות על היבואן הזה מאז שדלק מוטורס לקחו את המושכות.. לי באופן אנשי לא היתה אינטראקציה איתם עדיין אבל אני כן זוכר את הימים של קמור, במוסך במסגר, איזה שירות.. חודשיים אחרי שנגמרה לי האחריות החליפו לי את הוואקום בדלתות ללא חיוב ובכלל היחס היה שונה. אני מאוד מקווה שלא אצטרך את עזרת היבואן הנוכחי
  4. יש מסלול בכוכב יאיר יש כביש טוב בנס הרים יש בדרך לים המלח כבישים טובים מאיפה אתה בארץ? אגב בדקת את מצב הצמיגים שלך? דבר חשוב מאוד לפי שמתכננים נסיעה כזאת.
  5. אבל לפי מה שהוא אומר האוטובוס דיגדג אותו הוא ברח תחת לחץ חברתי לאמצע הצמת
  6. אם היית לוחץ חזק על ברקס לא היית עובר באדום והיית מונע מהאוטובוס גם לעבור באדום. פעם הבאה פעל כראוי.
  7. אני לא יודע לאיזה רכב הזמנת מפתח. אבל בבמוו הסיפור שונה לחלוטין, הקטע עם המפתחות הוא כמו מונופול. אין לך אפשרות אחרת, אני כבר אכלתי אותה פעם אחת בעבר עם פאר מנעולים שהוא כביכול ״האלטרנטיבה הנוספת״ לחברה. רימו אותי שם שילמתי כספים ובסוף הביאו לי מפתח מזוייף שהפסיק לעבוד אחרי שבועיים. למה? כי המפתח שהוא הביא לא מקורי ולא נטען בסוויץ׳ בניגוד למפתח מקורי. ככה שבדברים האלה אי אפשר לחסוך!
  8. אם עדיין לא הזמנת מפתח דבר איתי אני אנסה לסדר שם
  9. מזכיר לי משהו. לפני שנה הלכתי להזמין מפתח נוסף שהיה בתדר 868. הזמנתי מפתח (לסדרה 1) עלה לי 1700₪ למפתח. אני זוכר שמחוץ ה1700 מחיר המתפתח המכאני היה 315₪ אם אני לא טועה כעבור שבועיים שהגיע המפתח הלכתי למוסך ושמחתי לגלות שקיבלתי בדיוק מה שאמרת ערכה עם שני מפתחות חדשים עם המחשב שלהם. מעבר לכך לא שילמתי שום התקנה ושום דבר נוסף עשיתי את הכל בגיסין פתח תקווה אני חושב שמההתחלה היית צריך ללכת לשם היית מקבל שירות אחר לגמרי
  10. בוא נפסול לי את הרשיון וזהו, אסור לי לנהוג בכבישי ישראל יותר. איזה עצות הבאתי לו? הייתי מורה שלו לנהיגה? בגלל שהשבתתי במוו אסור לקנות במוו יותר חברים, לא לגעת בסדרה 7 האוטו על הפנים.
  11. איזה שטויות, דבר ראשון, שוב בלי לזלזל אבל אתם כל הזמן משווים מכוניות אחרות לדגמים אחרים. מה אתה משווה את האינפיניטי לבמוו? אתם באמת צריכים לקחת אחת לסיבוב אם זה מה שאתם חושבים. אתה חושב שאתה לוקח סיבוב קטן רטוב והאוטו פשוט מחליק? עוד לפני שאתה שם לב או מרגיש במשהו הבקרה כבר דאגה לגלגל אותך פנימה בלי שתשים לב בכלל למה שמתרחש. זה כל היופי, על זה אנחנו מדברים. שאתה יכול להינות משני העולמות. אני לא יודע איך זה היה באינפיניטי שלך אני כן יודע איך זה בכל רכבי במוו. אם אתה לא בא ממש מהר לסיבוב או עיקול. לעולם לא תרגיש את הdtc בפעולה ואפילו לא תהבהב המנורה בלוח שעונים (מה שמהבהב כמעט בכל נסיעה בוואג חזקה עם הנעה קדמית) מה יש להתבייש בבמוו? למה אתה אומר שהבמוו יותר צעקנית מהאודי? בגלל סמל M מעפן קטן שיש לי מאחור? מה עם הSים שזרוקים בכל פינה באודי? מה לעזאזל אמורים להביע 4 אגזוזים מפלצתיים על מנוע 2000 לעומת 2 קטנים שלא רואים בבמוו? וכל הכפתורים האלו מול העיניים באודי זה לא מוחצן? היום כבר כל כך הרבה אנשים רוכשים במוו בלי לחשוב בכלל על משיכת עיניים של אנשים כי הם אוהבים את המכוניות האלו. מנכ״ל חונה רחוק מעיינהם של העובדים? כנראה שהוא מבולבל, באמת שאני מתקשה להבין למה להתבייש באוטו שאתה כל כל אוהב הרי הרבה אמרו פה שאוטו זה כמו הבית שלהם לא? מעניין אם גם אותו מנכ״ל גר באיזה שיכון ד כי הוא גם מתבייש לגור באיזה בית פרטי מפואר. שטויות הכל הצגות.
  12. BMW135i

    נזקי ברד ברכב חדש

    אפשר לדעת באיזה רכב מדובר? סתם בשביל שתדע במוו סדרה 5 צבע כללי במוסך מורשה עולה כ12k ₪ ומזה נזקי ברד? אפשר לתפוס את זה בתמונה? נשמע לי דיי מוזר
  13. לא היו מועמדים.. היתה רק אחת. תתחדש והכי חשוב סע בזהירות!
  14. גדול!
  15. כמו שאמרתי אי אפשר להסביר את ההבלים. במוו בכללי רכב שאתה מרגיש יותר את המומנט. המרצדס אתה מרגיש יותר משיכה, הרגשה של גיר רציף. הן אמנם פונים לאותם אנשים אבל שונות מאוד בנסיעה.
  16. אתם סתם לא מבינים נכון את מה שניסינו להסביר. אם אתם חושבים שאני מזלזל בS3 או משהו זו לא הכוונה. שלא תבינו לא נכון הרכב הזה מאוד מהנה וכן כיף גם לפיתוח עם הרכב הזה כי יש לו יציאה מפחידה מעמידה ויצא לי איזה לילה לעמוד מול S3 ברמזור ובפתיחה הוא השאיר עשן. אבל שוב, אני רואה את זה ככה, יש אנשים שהקטע בהנעה אחורית לא מדבר אליהם. הם אוהבים רכב חזק ויציב. יש כאלו שאוהבים לאתר גם עצמם כמו ששבלול הסביר פה וזה בדיוק מה שאני עושה בזמני החופשי עם הרכב. זה בדיוק כמו ההבדל בין אנשים שנוסעים על מרצדס או על במוו, שתי מכוניות דומות יחסית עם כל כך הרבה הבדלים שאי אפשר לתאר במילים. הכל תלוי בפותח השרשור. לאיזה רכב אתה מתחבר? באיזה רכבים יצא לך לקחת סיבוב? בתור בן אדם שרוצה לקנות רכב בשביל להינות ממנו לדעתי אתה צריך לעשות הרבה מאוד שיעורי בית. כנס תראה סרטונים לך לנסיעות מבחן תשאל אנשים. יש בחור בבמוו במסגר בשם אמיר, הוא המלווה בנסיעות מבחן, הבחור נהג ברמה שהייתי מת לחצי מהיכולות שלו. תבקש ממנו להראות לך למה הרכב מסוגל. אני מבטיח לך שתחייך מאוזן לאוזן לאחר הנסיעה איתו. אותו דבר באודי לך תברר תבדוק כנס ליוטיוב חפש בפורומים מה ההבדלים, מה החולשות של כל אחד מהרכבים ולמה אתה הכי מתחבר. אתה בטח לא מצפה שאנחנו פה נגיד לך איזה רכב יותר טוב בשבילך, אנחנו רק יכולים לספר לך מהנסיון שלנו מה אנחנו חושבים. אני חושב שישבנו כאן על הפרטים העיקריים לגבי הרכבים.
  17. דבר ראשון לא איכפת לי מה מחמיא ומה לא. דבר שני הוא לא אמר שאין לה ללמוד הוא פשוט השווה לבמוו. פה הוא צדק ואת זה למדתי על בשרי. אני זוכר הייתי ילד קקה בבמוו 135i קופה שלא כל כך יודע איך להשתלט על הרכב בלי בקרות אחיזה, היום אחרי כמה שנים עם הנעה אחורית ורכב קטן אני יכול לספר על עצמי שאני נהג הרבה יותר טוב ויודע להשתלט על הרכב. מ שעוד יותר טוב זה שכל הזמן לומדים עם רכב כזה.. כל הזמן אתה יכול לעשות לעצמך מבחנים ולשפר את עצמך. באודי יש יותר מידי בקרות. ואי אפשר באמת להרגיש כמו ב״קארט״ פשוט
  18. איי תאמינו לי.. רואים שהבחור מבין דבר או שניים בחיים שלו. את האמת? לא רציתי להכנס פה לוויכוחים כי ידעתי מראש שזה מיותר.. יש כאן כמה אנשים בפורום שמטיפים מוסר על כולם, אין להם ידע בחצי שקל הם בחיים לא נסעו כל המכוניות עליהן הם מעבירים ביקורת. אבל סוף סוף קם כאן אחד שאם היו אומרים לי לכתוב מה אני חושב זה היה 1 על 1 מה שהבחור הזה רשם. גם אני לעולם לא התלהבתי מוואגיות ולא הבנתי מה כל המהומה סביבם. בקיצור טוב שלפחות מישהו שבאמת מבין נתן פה חוות דעת עניינית. אפשר לשאול עם איזה רכב כבודו מתגלגל?
  19. סלח לי בחור, אבל ״ריסוק של סדרה 7 בטח שלא נבע מכביש קצת רטוב. ואם היית מבין ״דבר וחצי דבר״ היית יודע שרכב של 5 מטר וקצת עם מנוע 4400 הרבה יותר מסוכן מאשר האצ׳בק בהנעה אחורית. אני מדבר מתוך נסיון מעשי ולא מתוך שטויות שרוב האנשים רושמים פה מדברים שהם קראו באינטרנט. אשמח אםת תקן אותי בכל טעות שאתה חושב שאני כותב אולי נלמד ממך משהו עד הערב
  20. לא יודע למה תמיד לאנשים יש פחד מעיקולים וכביש רטוב עם הנעה אחורית.. במצב שלא ספורט האוטו מרוסן לחלוטין גם מבחינת תגובת המנוע והספק וגם כל הבקרות פעילות.. הוא יכול להיות מסוכן כאשר הבקרות מבוטלות אבל מסוכן כמו כל רכב אחר בלי בקרות אחיזה בכביש רטוב
  21. כאן הבעיה, צריך להשקיע כבר כמה עשרות אלפים כדי לקבל חווית נהיגה אמיתית. אין לי ספק שעכשיו האוטו שלך הרבה יותר מהנה מסטוק אבל שוב יש לזה מחיר. לגבי הצורה של ה1 גם אני לא התחברתי בהתחלה. ותאמינו או לא הרכב לה הרגיש לי מנוצל מספיק וגם אני השקעתי לא מעט והגעתי להספק של כמעט 390 כ״ס כדי לקבל את מה שרציתי. בכל מקרה אתמול נמכרה הכלה לבן משפחה אחר [emoji52]
  22. לא הייתי הולך על צעד כזה. אתה יודע שקניתי את האוטו שלי גם חיפשתי כל מיני רכבים ואמרתי בזמנו 250k ז סכום רציני לא עדיף כבר משהו מהחברה? אבל למה שאני ישלם את הסטירה שהרכב מקבל כשהוא חדש? אז הלכתי וקניתי את הרכב שלי עם 3040 ק״מ ב50k פחות ועשו בשבילי גם את הטיפול של ההרצה! ככה שחבל לקנות רכב חדש היום.
  23. הנעה כפולה אז לך על אודי. אין משהו אחר שמשלב יוקרה ספורטיביות והנעה כפולה בתקציב. אגב תמורה הכי טובה למחיר זה שברולט קורבט 2008-9 ב200-230k אבל זה כבר צעד קיצוני [emoji38]
  24. דבר ראשון לא אמרתי שאני אוהב את ההנעה הכפולה ברכב הזה כמו שאתה יכול להבין, אמרתי שזה ייחודי כיוון שאין עוד האצ׳בק שבאה סטוק עם הנעה כזו. (STI) אני באופן אישי אוהב קצת רכב יותר ״חופשי״. האודי מרגישה דביקה מידי לכביש, חלק אוהבים את זה. לדעתי S3 זה רכב overrated, בהנעה אחורית הרכב הזה יכל להיות מכונת ספורט אמיתית, רכב כזה קטן וקצר לא באמת צריך אחיזה של ארבע גלגלים במסלול. שוב, נסעתי לא פעם על אחת כזו חיפשתי את החיוכים בעיקולים קצת לקשקש בזנב משהווו, אבל כלום. מרגיש לי הייטקי מידי, יותר מידי מחשבים לוקחים חלק בכל עיקול ואין תחושה אמיתית של נהיגה. 230k זה סכום נכבד ביותר לרכישת רכב ביד2, אני לא יודע את הדרישות של פותח השרשור אז אין לי לאן לכוון אותו. חוץ מזה מי מקבל היום כסף על תוספות? אנשים קונים רכבי יוקרה ומשלמים מאות אלפים על תוספות! אתה חושב מישהו זוכר לך את זה שקובעים את מחירון הרכב? אף אחד. הדבר היחיד זה יכול רק לעזור לך לקבל מחירון על הרכב. ועוד משהו, אני למדתי שרכב חדש מקבל סטירה חזקה מידי בשנה הראשונה צריך לחשוב טוב טוב על ההפסדים בהמשך, כי לפי מה שאתה אומר 80k זו חתיכת ירידה של יותר מ25%. אם תרצה נסיעה על 135 שלח לי הודעה, אשמח לעזור לך.
  25. תאמין לי שאני יודע מה שאני אומר. מה שאתם מדברים פה זו מערכת בלימה אקטיבית, שיכול להיות שעושים בה שימוש גם בשביל חניית הרכב. בשום רכב שהבלם יד חשמלי כמו שהזכרתי למעלה הוא לא יכנס לפעולה תוך כדי נסיעה. למשל אצלנו בג'יפ הוא פועל עד 5 קמ״ש מעל הכפתור פשוט לא מגיב (מי שמתכנן מכוניות חושב קצת יותר רחוק ממה שאתה מדמיין). שום בלם יד חשמלי מכאני אינו מכיל ABS מהסיבה הפשוטה שהמערכת אינה הידראולית.
×
×
  • תוכן חדש...