Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה גם הכניסו שם יאכטות לא כ״כ הבנתי מה קשור.

מכוניות יוקרה, שעוני יוקרה, יאכטות- 3 דברים שבדרך כלל מתחברים אחד לשני וקורצים לבעלי ממון.

אגב, ה SLK לא הרגישה לי יותר חזק מהרכב שלי.

היא חזקה יותר מהרכב שלך אבל לא בהכרח מרגישה כך, היא קצת כבדה בתחושה שלה (למרות שהרכב שלך למעשה שוקל יותר).

כמות לא קטנה של צמיגים נהרסו קליל. רכבים הושבתו!!

לעניין הצמיגים זו פאדיחה לדעתי בהתחשב בכך שממה שאני מבין לא בוצעו שם דריפטים וחלקים מהמסלול היו רטובים, זה לא אמור לקרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמחתי לדעת שבכל זאת הלכת ולפחות אחיך נהנה..

עוד משהו, רכב קטן עם כח תמיד יראה לך הרבה יותר חזק ומהיר, אני רואה את זה אצלי כשאני נוסע לפעמים על האוטו האוטו של אבא X5M שזה אוטו עם 555 כ״ס או על S63 תמיד האוטו שלי מרגיש זריז יותר ויותר מהנה לנהיגה..

אין לך מה להתבאס מבימי מכירות האלה אני גם בעבר הלכתי לכמה וחזרתי דיי מאוכזב כך למדתי לא ללכת לדברים האלה יותר.

בכל מקרה אם סתם בא לך להתנסות על S63 או איזו במוו ברצינות אתה יכול לבוא אצלי בכיף :)

פורסם

תשמע, מהרגע שאישרתי להם הגעה, לא רציתי לדפוק ברז. חוץ מזה, כפי שהזכרתי, זה שאתה לא נהנת, זה לא אומר שאני לא יהנה.

לומדים. אם כבר אירוע מכירות, למה לא לדאוג שלפחות כל אחד ינהג על הרכב שהוא חושב לקנות? מה נתן לי לנהוג על SLK55 או על E250 אם אין שום סיכוי שארכוש אחת כזו?

תודה רבה על ההצעה!!

פורסם

אני הייתי לא מזמן באירוע של יגואר ודווקא היה ממש נחמד.

מנחת מטוסים סגור + קונוסים = מיני מסלול. גם שם היה איזור רטוב כדי שהפרסה תהיה יותר מעניינת...

לא היו הרבה אנשים וכל אחד קיבל כמה סיבובים על כל רכב לפי הסדר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני הייתי לא מזמן באירוע של יגואר ודווקא היה ממש נחמד.

מנחת מטוסים סגור + קונוסים = מיני מסלול. גם שם היה איזור רטוב כדי שהפרסה תהיה יותר מעניינת...

לא היו הרבה אנשים וכל אחד קיבל כמה סיבובים על כל רכב לפי הסדר.

ככה מארגנים אירוע!!

פורסם

האירועי ההשקה הכי נורמאלים שהייתי בהם בארץ הם אירועי השקה של אופנועי ים..

שם נותנים לך אופנוע ים כנס לים קרע אותו כמה שאתה יכול ותחזור.

פה לא נותנים לסוע ובצדק, כל אחד במדינה הזאת חושב שהוא חתיכת נהג ודבר ראשון שהוא עושה כשהוא עולה על הרכב לפני חגורה הוא מבטל בקרת אחיזה.

פורסם

אז יש לך מזל שלא הגעת לזה. פה ראיתי לא פעם ולא פעמיים את המדריך בקטע הרטוב רץ עם הידיים למעלה כדי לעצור נהג שממשיך להתעלל ברכב ללא רחם על החלק הרטוב וגם ע האספלט היבש. אני יודע שלפחות E קלאס אחד הגיע למצב שלא ניתן להזיז את ההגה. זה לא קרה ביום שלי אבל המדריך סיפר.

http://www.youtube.com/watch?v=eWkanQ9AEPg

פורסם

תן לי ללכת לאיזה מסלול באיזה חור הכי כיף..

כמה מכוניות הולכים נוסעים בזהירות נוסעים בכיף.

עזוב אותי מההשקות האלו, כל הזמן שהייתי הולך הייתי נתקל בברברים

פורסם

אז גם לי יצא להיות, לא מתלונן כי לא כל יום יוצא לי לנהוג AMG A45, אבל כנראה שכל הפרצופים הבעייתים עברו מבמוו למרצדס. אנשים שם לא רצו לצאת מהרכבים,לדבריו של המדריך באחד הימים אנשים לא הקשיבו כשביקשו להפסיק, הנזק - רכב אחד צמיגים והשני משאבת הגה. בכל אופן, כל הכבוד למרצדס על האירוע ומקווה שלפעם הבאה יסיקו את המסקנות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

פרצופים בעייתים תמיד היו בכל מקום פעם תיארת לעצמך שעבריינים יסעו בלנד רובר? בבקשה..

אחי תבין שזה שלנהוג על רכב כזה בדיוק לחצי דקה לא תרגיש כלום, גם אם תנהג על מאזדה 6 ותיקח איתה סיבוב במהירות על כביש עם סבון תחווה את אותה חוויה של נורה כתומה מהבהבת בלוח שעונים.

אתה יודע מזה לקחת אוטו כזה קטן עם כל כך הרבה כך לקצה? צריך לקחת אותו למסלול רק עם עיקולים ובכל סיבוב לסחוט את האמא שלו

ולחזור ולעשות את אותו הקטע יותר מהר ויותר מהר ,לנצל את השלדה של הכלי לבדוק את המגבלות של האחיזה בעיקולים

כי ככה בודקים אוטו וככה נוהגים ברכב ספורט ולא שוברים משאבת הגה בנהיגה פראית או שורפים צמיגים כי סתם סוחטים את הגז בכל תחילת נסיעה, אתה יודע כמה עולה צמיג כזה? 2000₪ בקל

בשביל באמת לקחת כלי כזה לקצה יכולת שלו אתה צריך לקחת אותו למסלול רציני לכמה שעות טובות.

מה שהם עשו לך שם זה נטו מכירה של רכב. נתנו לך לראות את הכלי ולא באמת לחוש אותו כמו שצריך.

וזה מה שהם רצו לעשות והם מכוונים לרוב לקהל הזה שלא באמת קונה את האוטו בשביל להינות ממנו אלא בשביל לפתוח ברמזור עם איזה טמבל אחר ולסיים בתוך עץ כמו הבחור עם הפרארי בירושלים.

אני מוכן להתערב שכ 50% מהנוכחים שם בכלל לא יודעים איך לקחת את הכלים המוצגים שם אל הלימיט או בכלל לנצל חלק מהשלדה או מהכח של המכוניות וזה חבל.

אני חושב שאם כבר מסלול אז הכל או כלום.

פורסם

עידן,

לי כן יוצא לנהוג כל יום על A45 וזה ההבדל בינינו. שלא תבין אותי לא נכון, האירוע היה בחינם וככזה לא אמורות להיות לי ציפיות. מבחינתי, שבאירוע הבא יגבו כמה ג'ובות מכל משתתף אבל יבטיחו לו להינות מכל רכב שהוא רוצה. אשמח לשלם במקרה כזה.

135,

50% לא יודעים לקחת את הרכב לקצה?? אתה יוצא מה זה לארג' עם המשתתפים.

• תוכן חדש...