Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2014,פשוטה מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה גם בגלל ה 113% מס וגם בגלל שזאת מדינת ישראל, שייבאו מכוניות נורמליות בעלות אזבור סביר, בקשה גדולה מדי בשביל ה 100,000+ שאני הולך להוציא?

מה שאתה הכי רוצה זה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

המיסוי בישראל הוא עצום. תוצאה ישירה של מדיניות הממשלה אותה הציבור בחר.

בסופו של דבר מדובר בעוד שרשור בכי על מחירי הרכב בישראל - שהם גבוהים מאוד ללא ספק, אבל תוצאה ישירה של של סדר העדיפויות שהכתבנו אנחנו (ציבור האזרחים).

פורסם (נערך)

לא האלמרה המדוברת, כי זה באמת זבל של רכב. אבל אם היו מוכרים כאן משפחתית ידנית (לא קומפקטית, אלא משפחתית של ממש, דוגמת קורולה/פוקוס) עם מנוע 1.6, גיר ידני ורמת גימור פשוטה ב80 או אפילו 75 אש"ח, היא הייתה להיט פה.

לא צריך מנוע טורבו, גיר רובוטי, בקרות למיניהן ומסך של אייפד באמצע הדשבורד (מספיק הכנה לרדיודיסק ורמקולים), שימכרו רכב פשוט במחיר הוגן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מצחיק.

כשהיבואנים מביאים רכבים לא מאובזרים, נפתחים כאן שרשורים שמטיחים קיתונות של ביקורת על ה"קמצנות" וה"חמדנות" שלהם, וניסוחים כמו "באירופה שכרתי כזה עם קסנון וג'אנטים - בהשכרה!!!!!!" הופכים נפוצים כמו שהמילה איראן מוזכרת בנאום ממוצע של ביבי.

אם הרכבים מגיעים -רחמנא ליצלן - דווקא מאובזרים, נפתחים שרשורים כמו זה.

מדהים לאיזה רמה של חוסר שביעות רצון כללית מהעולם אפשר להגיע.

הפורום מורכב מעשרות אלפי משתמשים, ברור שלכל אחד העדפות שונות בבחירת הרכב. בעוד שאחד עם סכום X ביד יעדיף משפחתית מבוגרת, השני סופר מיני יותר צעירה והשלישי יקח את המיני הספרטנית ויקרע ממנה את הניילונים.

אתה לא יכול להכליל ולהגיד "שום דבר לא טוב לכם" ולדבר על חוסר שביעות רצון כללית של העם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

ראיתי היום על הכביש ניסאן אלמרה חדשה לגמרי, רישוי 2015 או סוף 2014. (סיומת 31).

האם מדובר בדגם המדובר בשירשור או באחד אחר?

פורסם

אומנם כהרגלי הייתי אחרי כוסית או שתיים של הבוקר...אבל כן, בטוח. עם מדבקת pure drive כחולה מאחורה כמו ששמים על מייקרה.

פורסם

גם אני צילמתי, כנראה בשקט בשקט התחילו לייבא אותה.

נראית מעט שונה מהדגם הרוסי שמופיע בתחלית השירשור.

מקווה שלדגם ה"ישראלי" יש מכלולים מודרניים ולא מנוע 1.6 של רנו מגאן 2 ותיבת הילוכים AL4/DPO.

למישהו יש פרטים?

לא מצאתי איזכור בשום אתר.

8160aeb97f6f91c355207a4bb5156b8c.jpg

e4937f214352d725afd223b3eae757c9.jpg

פורסם

מאשר,גם אני אתמול ראיתי אותה בירושלים בצבע לבן.

בהתחלה חשבתי שאולי זאת האלטימה,אבל היא הייתה נראית לי פשוטה מדי (ידיות מפלסטיק שחור) וכשהתקרבתי מספיק זיהיתי את הכיתוב "אלמרה".

פורסם

זה לא הדגם הרוסי , לא אותה צורה, דיי בטוח שהיא מיובאת מארהב בכלל הכתום בפנסים, שם הדגם הבכיר מוצע עם 1.6 109 כס וגיר רציף.

פורסם

מחיטוט קצר בגוגל עולה שמדובר במתיחת פנים טריה לאלמרה (שלא נמכרה פה). מדובר על מנוע 1.5 ל' ואינטריור זהה לנוט החדשה. נראה לי שהיא מיוצרת במלזיה או משהו כזה...

• תוכן חדש...