Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2014,פשוטה מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת ניראה טוב מאשר הטארז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1000 שקל הפרש ? יתכן שמקבלים גם בגרסה המאובזרת איבזור כל כך דל (כתוב מערכת וגאנטים) שניסאן מרשה לעצמה לעשות את זה בהפרש של 1000 שקל ? מוזר.

פורסם (נערך)
גם הארטאז נבלה,אבל זה נבלה סרוחה.

לא הנבתי מה אתה רוצה להגיד בזה.. אולי תהיה פחות עמום?

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אם פנית אליי, הכוונה היא, שבארץ ההפרשים מאוד גבוהיים לפעמים בין גרסאות מאבזרות ללא מאובזרות, כך שחשבתי שזה נראה טיפה הזוי שההפרש הוא בסה"כ 1000 שקל, כנראה שש הפתעות.

אגב, התחלתי לראות הרבה כאלה בזמן האחרון, נראות לא רע, כולן היו פשוטות שהגיעו מליסינג, מעניין איך יראה הרכב בצורה המאובזרת.

פורסם

לא נראה לי שההפרשים הם טעות. לובינסקי עושה משהו דומה, היא מתמחרת את הגרסאות המאובזרות ב-5K מעל למחיר של גרסאות הליסינג.

התועלת (ליבואן) כפולה. אתה קונה את הגרסה היקרה והוא מנפח באופן מלאכותי את מחיר המחירון של רכב הליסינג - ככה אפשר למכור אותו אחרי שלוש שנים במחיר שבו הוא נקנה כחדש ובמקביל לתת הנחות על יד שניה 0 ק"מ. מי נדפק מזה? אני אתן לכם שלושה ניחושים, אבל תצטרכו רק אחד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הרב כלכך מכוער,הוא פשוט מכוער,מי לעזאזל קונה חייזר מוטורי כזה?.
מי שהיה עיוור מספיק לקנות טידה. במיוחד עיוור שלא מצא עיוור אחר שיקח אותה ממנו ולכן נזקק לשרותי טרייד אין קרסו

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לא נראה לי שההפרשים הם טעות. לובינסקי עושה משהו דומה, היא מתמחרת את הגרסאות המאובזרות ב-5K מעל למחיר של גרסאות הליסינג.

התועלת (ליבואן) כפולה. אתה קונה את הגרסה היקרה והוא מנפח באופן מלאכותי את מחיר המחירון של רכב הליסינג - ככה אפשר למכור אותו אחרי שלוש שנים במחיר שבו הוא נקנה כחדש ובמקביל לתת הנחות על יד שניה 0 ק"מ. מי נדפק מזה? אני אתן לכם שלושה ניחושים, אבל תצטרכו רק אחד.

חמשת אלפים הפרש מילא אבל אלפייה? נשמע הזוי אלא אם כן כל ההבדל ברמות אזבזור זה ג'נטים או משהו אחר קטן

פורסם

עברית קשה שפה?!

במיוחד למען דין דין חברנו,הארטאז זה חרא אוטו,הניסאן זה אותו הדבר רק פי 8,זאת אומרת ממש חרא.

פורסם

אני לא חברך ולא צריך תגבור מיוחד

אתה עכשיו עוד יותר סתום, בקיצור לא עברית ולא כלום וחרא לא אומר לי כלום על הרכב.

אגב, נסעת על הרכבים האלו? אם כן אז תהיה יותר מפורט

פורסם

גם באטראג' יש הפרש של אלפיה בין הגרסאות.

109 מחיר יקר לתמורה, בארה"ב היא זולה יותר אפילו מהנוט (שם הנוט נמכרת עם מנוע 1.6 לעומת 1.2 טורבו שמוצע כאן).

אני בטוח שבקרוב נראה אלמרה 0 קילומטר בליסינג במחיר עם קידומת 8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן, כנראה בעיקר שלניסאן מנוע גדול יותר , ויכול להיות בגלל שערי מטבע שונים שנובעים מארצות ייצור שונות.

המחיר צריך לרדת , 110 זה מוגזם.

לדעתי היא נראית פשוט יותר אוטו מהאטראז'.

• תוכן חדש...