Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2014,פשוטה מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[ATTACH=CONFIG]410650[/ATTACH]

לא הבחנתי שהיא באה עם "ליפ ספוילר". אם כך המצב, אני רץ לקנות.

בעצם אין חיישני ריווירס, מוותר על העסקה :lol:...

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפחות עם אתה מזלזל באחרים בדוק גם את יכולות החיפוש שלך בגוגל כי בדגמי ניסאן גם בדגם עליו מדברים בשרשור זה "רק" שישה חוטים בין המצערת למחשב ההזרקה ועוד שישה חוטים לדוושה ולא שום lin lan multiplex CANBAS או כל פטנט אחר דומה!

גם יכולות החיפוש שלך מעוררות התפעלות. שכחתי בטח יש לך ספרות ייצרן.

אני התייחסתי לניסן אלמרה שנת 2004 בצורה כללית ולאו דווקא לדגם מסויים על-מנת להראות שלא קיימת תקשורת אלחוטית בין דוושת התאוצה למחשב ולמצערת.

לידיעתך תקשורת CAN-BUS מבוססת כפי שכתבתי קודם לכן על זוג חוטים ובדגמי ניסן מסויימים בשנים הללו התקשרות בין מחשב הצתה/הזרקה לחיישן מצב דוושה מבוסס על תקשורת CAN-BUS.

אם אתה רוצה לדון או להתכווח איתי מה יש בדיוק בדגמי ניסן אלמרה אנא ציין על איזה דגם מדוייק אתה מדבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

באלמרה 04-06 זה בדיוק אותו דבר ואותו מספר חוטים אפילו ובאלמרות הישנות יותר היה כבל גז אז.

האמת שאני לא מכיר שום דגם של ניסאן שמשווק בארץ עם תקשורת CAN לדוושה או למצערת כולל דגמים החדשים ביותר ואתה כנראה מבלבל עם יצרנים אחרים שאתה מכיר.

מה שכן ברור זה שאין תקשורת טלחוטית.

פורסם

מעניין שגם בכל התוכניות שלהם לשנה החדשה היא בכלל לא הוזכרה.

דיברו שם על הפולסאר, על הקשקאי, על הג'וק המחודש ועל האחיות הגדולות מאמריקה אבל לא על האלמרה.

פורסם
תגידו תודה שלא קיבלנו את הדגם שהיה לפני ה"אלמרה" בשוק המקסיקני (אצל האמריקאים זה היה הטידה שמוכרת לנו)

Nissan_Aprio.jpg

זה רנו/דאצ'יה לוגאן דור קודם הכי רגילה עם סמל של ניסאן, היא דווקא נראית בסדר יחסית, לא שיא היופי אבל סביר. יש הרמוניה בעיצוב ופרופרוציות טובות.

וגם צריך לקחת בחשבון שהיא הוצגה בשנת 2004 ומראש תוכננה כמכונית זולה לשווקים מתפתחים, עם השקעה נמוכה בעיצוב.

פורסם

גם אני נתקלתי אתמול ברכב הכעור הזה, מה שהכי מפריע לי זה מימד הרוחב הצר שמוקצן עוד יותר בגלל שהרכב גבוה יחסית.

גם עיצוב הצד הפשוט בלי קפל או קמט לרפואה לא מסייע.

היום פורסם באוטו שניסאן מתכוונים לשווק אותה כמתחרה בקטגוריית המשפחתיות ושהשיווק עדיין לא החל.

הרכבים שמסתובבים על הכבישים הם של חברת אלדן ומדובר ברכבים במפרט שונה ממה שישווק בהמשך.

פורסם
תגידו תודה שלא קיבלנו את הדגם שהיה לפני ה"אלמרה" בשוק המקסיקני

קיבלנו

RenaultLogan1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היבואן ניסה לזכות במכרז של הרכבים שמיועדים לצה"ל עם הדגם הזה.

האטראז' זכתה במכרז והיבואן "נתקע" עם מלאי לא קטן של אלמרות פשוטות להחריד (חלונות ידניים! ללא נעילה מרכזית!). הפריטים החסרים הותקנו בארץ והמלאי נמכר לחברות הליסינג.

הדגם מיוצר במקסיקו ולו מנוע וגיר זהים לשל הג'וק.

הדגם לשוק הפרטי בטוח יהיה מאובזר מאוד כדי להתחרות באטראג' שהיתרון היחיד שלה הוא האבזור...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

במקור הורסה נראית יותר טוב, שכרתי כזו בארה"ב עם גיר רציף (זה האוטו הכי זול שהיה חוץ מספארק) והיא באה מאובזרת יפה וסה"כ רכב סביר מאוד למחירו.

628x417x2014-nissan-versa-note-fd.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...