Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: מרצדס AMG GT בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי היא יותר עם אזור ההשתפלות של החלון האחורי מכיוון הגג לבגאז', אבל היי, כמו שאמרתי, משהוא שולי שם לא ממש הרמוני, זה לא שהאוטו מכוער או משהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה הרי מובן מאליו.

אבל אתה מסתכל על זה בדרך לא נכונה מבסיסה, הרי מי שיכול לפזול לעבר רכב שכזה הוא אחד שכבר יש לו הרבה יותר מדירה אחת.

כך שכל ההשוואה הזאת היא סתם לצורך הומור והמחשת הפערים.

את זה הבנתי, כמובן, ואפילו כבר יש לי דירה. :-D

אבל אני מדבר על התסכול שבנהיגה של דבר כזה בנוף המקומי. אפילו סיבוב שופוני לככר המדינה זה משהו שצריך לתכנן ברכב כזה (זאת אומרת, אם אכפת לך ממנו...). שלא לדבר על לקחת אותו לסשן כלשהו.

פורסם

אם יש לכם בעיה בלמצוא מתנדב לבדוק את הגרוטאה - אני מוכן להקריב קצת מזמני למען החבר'ה. מבטיח שאכתוב ממש יפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

משהו בפרופורציות של הרכב ״לא בסדר״. החלק האחורי נראה לא קשור.

פייר? אם היה לי את הסכום הזה הייתי קונה 911 + תוספות (עד כמה שאפשר מהעודף).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אנקדוטה מעניינת, ה-amg gt יותר זולה וחלשה (לכאורה) מה-sls אותה היא החליפה וה-sls גם יותר זולה מה-slr אותה היא החליפה.

נראה שכנראה תוצג בעתיד גרסה קיצונית יותר (אני מהמר על מנוע ה-v12 של גרסאות ה-65 amg) וגם אם לא אז תוצג בודאי גרסת בראבוס קיצונית יותר.

ודוקא לי היא נראית יותר מתאימה להחליף את ה-slc משנות השמונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

"רק בישראל יכולים לשים חבלים מסביב לאוטו, גם כן. כולה מליון וחצי שקל". אל תכחישו, אנחנו יכולים לשמוע אתכם חושבים את זה.

הנזק שייגרם אם אחד מעמודי החבלול האלו יפלו על הרכב הרבה יותר גדול

מאשר אם "מר ישראלי" ימשש את הסחורה..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עוד לא ראית את מר ישראלי בפעולה.

לתצוגת תכלית מושלמת, קפוץ בפסח לאוטומוטור :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה הרי מובן מאליו.

אבל אתה מסתכל על זה בדרך לא נכונה מבסיסה, הרי מי שיכול לפזול לעבר רכב שכזה הוא אחד שכבר יש לו הרבה יותר מדירה אחת.

ממש לא מדוייק. לעתים בעלים של מכוניות כאלו גרים בשכירות ואין להם רכוש דלא ניידי שלהם.

נסה לחשוב למה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ממש לא מדוייק. לעתים בעלים של מכוניות כאלו גרים בשכירות ואין להם רכוש דלא ניידי שלהם.

נסה לחשוב למה...

מה ההגיון? למה לבנאדם שיש לו כסף לרכב במחיר של דירה אין דירה בבעלותו?

פורסם

תזה על כסף שחור. היום הרשויות מכירות גם את ההתחכמות הזו.

בכל אופן לא חסרים כאלה שמצג ההצלחה חשוב להם יותר ממצבם האמיתי. מאמינים שזה יסייע להם להצליח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שכתבו, לא חסרים אנשים שחיים במינוס גדול אבל עדיין נוהגים על X5/6 בנצים מפוארים וכו'...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...