Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: מרצדס AMG GT בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא כ"כ פשוט, מצד אחד, רשות המיסים מכירה היטב את ה"טריקים" האלה, זה כבר לא עובד.

בנוסף, האחות והאמא והדודה נחשפות פלילית בעקבות חוק איסור הלבנת הון והיום לא כל אחד שש לרשום על שמו רכוש שאינו משתמש בו או נהנה ממנו.

אבל כל זה דיבורים באויר, הרשות לא מבצעת את תפקידה במלחמה בהון השחור כראוי (אם תשאלו לדעתי, זה בגלל אנשי עולם תחתון שהשתחלו לתוך רשות המיסים, ראינו כבר תקדימים בעניין), מה הביג פאקין דיל להוציא ממשרד הרישוי רשימת רכבים מעל 250K ש"ח (סתם לדוגמא), להצליב אותה עם הכנסות הבעלים ולזמן לשיחה קצרה אצל פקיד שומה את מי שיש חוסר הלימה בין הרכב להכנסה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא קשה לעלות על כל מעלימי המיסים אבל זה לא מה שבהכרח קורה בפועל.

רשויות המיסוי מכירות את הטריקאני ים אבל כל עוד הן לא מסמנות אותך אתה בגדול יכול לעשות מה שתרצה.

אם וכאשר תתפס אתה תקנס ואז כמובן תדרש להצהרת הון ושאר דברים מהנים.

להגיד לך שיש לי בעיה אמיתית עם מעלימי המס בישראל?

לא ממש, לא בגלל שהם בסדר אלא בגלל שזה מאוד מקומם להקים עסק שאתה משקיע בו הרבה אנרגיות וכסף ובתמורה זוכה לקבל את רשות המיסים כשותפה 50% בהכנסות (חלילה לא בהוצאות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם בן אדם מרויח 80+ אלף ש"ח בחודש ולא בא לו לחשוב על העתיד (דירה\משפחה) אבל כן בא לו לחיות ברמת חיים גבוהה אז הוא משכיר דירת פאר ונוסע ברכב שופוני. אני לא מסכים עם זה באופן אישי אבל לא שופט אף אחד. איש באמונתו יחיה.

אגב, אני יודע שבצפון ת"א יש לא מעט כאלה.

פורסם

מה שתמיד עיניין אותי זה, איך המון מבעלי x6 למיניהם, ובעלי הq7 מחזיקים רכבי יוקרה כאלה, אבל אם תבדקו את העו"ש שלהם הם תמיד יהיו במינוס! אבל כן יש על שמם עסקים פעילים לרבות מסעדות, והם תמיד יתגוררו באחוזת פאר. אשמח אם מישהו יסביר לי את מה שאני לא מצליח להבין. איפה הכסף???

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שתי סיבות עיקריות:

1.משק בית של שני בני זוג שמרוויח כל אחד 10K ש"ח נטו ונמצא במינוס קבוע של 5000 ש"ח (רבע מההכנסה) זה מקור לדאגה? לדעתי לא.

עכשיו תחשוב על בעל מסעדה שמגלגלת מליון וחצי ש"ח בחודש., זה מקור לדאגה שחשבון העיסקי של המסעדה עומד קבוע על 600K ש"ח מינוס?

ממש לא!

2. סיבה נוספת ועניינית הרבה יותר היא שבא ניקח שוב את אותה מסעדה. ההוצאות על מחזור של 1.5 מליון ש"ח זה בגדול:

500K ש"ח עלות של חמרי הגלם+

500K עלות שכר+

350K ש"ח הוצעות קבועות+הוצאות משתנות+מיסים=

סה"כ הוצאות לחודש של מליון שלוש מאות וחמישים אלף ש"ח בחודש.

עכשיו ברצינות, אתה מצפה שיהיה לו את הסכום הזה בפלוס עו"ש רק בשביל לגלגל את העסק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כן, אבל פה דובר על מכוניות יקרות בהרבה מסדרה 3.

מכוניות של מעל חצי מיליון ש"ח לצורך העניין.

הבהרת לי כמה דברים תמוהים אבל עדיין, לא מצליח להבין את העניין הזה.

" מהתביעה שהוגשה בחודש דצמבר ... ב־2012 לווה גל מבנק דיסקונט 136 אלף שקל במטרה לרכוש רכב חדש. בדצמבר 2013 חתם גל על בקשה לקבלת הלוואה נוספת, גם היא למטרת רכישת רכב, אך הפעם נטל הלוואה בסכום של 300 אלף שקל. חבר הכנסת הטרי רכש באמצעות כספי ההלוואה רכב יוקרה מסוג מרצדס M1, ששועבד לטובת הבטחת חובותיו.

לאחר שגל החל לפגר בתשלומי ההלוואה פעל הבנק למימוש הבטוחה. רכב הפאר נמכר במסגרת הליך כינוס תמורת 251 אלף שקל. לאחר מכירת הרכב עמדו חובותיו של גל על..."

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4641997,00.html

The first one to get angry loses

פורסם

מצד אחד זה נכון, מצד שני אני לא רואה טעם של ממש לפרסם כאלה דברים על אדם, גם אם הוא ח״כ.

זה לא שהוא עשה כאן איזה מעשה פשע - בסה״כ לא עמד בהלוואה ואולי גם התנהל בצורה חסרת אחריות כלכלית. אני לא חושב שזה בהכרח גורם להשלכה על תפקודו הציבורי.

אין בעייה חוקית בפרסום - אלה דיונים בדלתיים פתוחות מן הסתם. אבל זו כן ידיעה צהובה וזולה שנועדה להכפיש אדם סתם כך.

פורסם
אבל זו כן ידיעה צהובה וזולה שנועדה להכפיש אדם סתם כך.

ynet - mynet - ידיעות אחרונות - שמאל - הח"כ ימני. תסיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה לא שהוא עשה כאן איזה מעשה פשע - בסה״כ לא עמד בהלוואה ואולי גם התנהל בצורה חסרת אחריות כלכלית. אני לא חושב שזה בהכרח גורם להשלכה על תפקודו הציבורי.

אין בעייה חוקית בפרסום - אלה דיונים בדלתיים פתוחות מן הסתם. אבל זו כן ידיעה צהובה וזולה שנועדה להכפיש אדם סתם כך.

ואני, להבדיל ממך, חושב שיש כאן נורמות מסוימות המעידות על התנהגותו התקינה של האדם הפרטי אתמול - נבחר ציבור כיום.

ואדם ששקוע בחובות ואין לו גב כלכלי חזק, עשוי לפנות לכל מיני גורמים לסיוע מימוני.

או שהגורמים יפנו אליו, כי הוא נבחר ציבור וזה כדאי להם.

ולעניין ההערה של ימין/שמאל, לחלוטין לא רלוונטי. לחובות אין שיוך פוליטי(קל וחומר שלזמן מה, ליברמן ומפלגתו, ששרון גל נמנה על נבחריה, היו אחת התקוות הגדולות של מצביעי השמאל ברצונם להפטר מנתניהו).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בואו נאמר שאם ה"עיתונאי" הזה רשם דגם של רכב ואפילו לא גיגל אותו לראות שזה קיים, כנראה כל העבודה העיתונאית שלו נראית ככה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ynet - mynet - ידיעות אחרונות - שמאל - הח"כ ימני. תסיק.

ידיעות אחרונות אינו שמאל, הוא לכל היותר אנטי ביבי, לא אותו דבר גם לא קרוב, למרות שראש הממשלה מנסה וכנראה גם מצליח לשכנע שהימין והוא חד המה, ובנובע כל מי שנגדו הוא שמאלן מסוכן.

• תוכן חדש...