רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
למרות שכבר שבוע אני נוהג ברכב החדש בסיום כל נסיעה אני עדיין מנסה להרים את הבלם יד..
הודעה אחרונה מאת lancer_06, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מתעתד לשכור רכב באוסלו, באמצע יוני, לנסוע לכיוון הפיורדים ולהחזיר אותו אחרי חמישה ימים בברגן. הייתי שמח ל BMW סדרה 5 או 7 (בסדרה 4 כבר נהגתי בנסיעה קודמת שלי בחו"ל), אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי במחיר סביר (כ 600 דולר לחמישה ימים, מחיר אפילו נמוך בצורה קצת חשודה) הוא מרצדס E קלאס Or Similar בחברת סיקסט. יש חברה מתחרה שמציעה BMW סדרה 5 Or Similar במחיר הרבה יותר גבוה שאולי אוכל לספוג (נוסע עם חבר), אבל מניסיוני Or Similar נותן להם את הזכות לתת לי רכב שממש לא ארצה. אודה לעצות.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מעוניין לרכוש רכב חשמלי - אני נוסע פעם בשבוע 150 ק"מ ממעלות לראשון לציון לעבודה, נשאר שם מספר ימים, ונוסע 150 ק"מ בחזרה. אני יכול להטעין בבית ובעבודה כך שטווח הרכב בפועל צריך להיות לפחות 200 ק"מ. האם ניתן למצוא את מבוקשי בארץ? מצאתי את הכתבה הזאת, עם רשימת רכבים חשמליים שנמכרים בארץ. אבל הטווח של ניסאן לייף נראה גבולי, ועמדת טעינה יש רק אחת. האם יש רכב חשמלי אחר מתאים? האם יש בארץ מכוניות ניסוי שאפשר להשתמש בהן? תודה אמנון
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 712 צפיות
שלום אחרי בדיקה רציתי לשאול אם הגיוני הדבר.. לחברים יש איביזה 2014 + 2015 אצלהם על המנוע כתוב TSI אצלי לא. ושלי 2016. איך הגיוני הדבר? קיים סיכוי שעבדו עליי? הזמנתי TSI וכתוב במסמכים.. תודה
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4 אלף צפיות
שום מילה על שתי העולות החדשות? https://youtu.be/uI-6VE2XJeU
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 797 צפיות
מישהו התנסה עם מקלט כזה? איזה חברה איכותית עם קליטה חזקה של gps גם באזורים סגורים? מחפש משהו במחיר סביר ועם נעילה וקליטה חזקה ומדוייקת מאוד מישהו התנסה עם אחד כזה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלתי רבות ולרוב ענו לי אחיזה וזה ממש לא נכון. אחיזה זה TRACTION. גוגל תרגום אומר: טיפול\תפעול אבל זה לא מסתדר לי כל כך. אני אומר תמיד ניהוג אבל לא נראה לי שיש מילה כזאת. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אנחנו קבוצה של 6 אנשים ומתכוונים לשכור רכב שמתאים לנו מבחינת תא מטען ומקום בסלון הרכב. חברת ההשכרה מציעה לי את ה- Mercedes Sprinter בעל 9 מקומות. מכל מקום שבדקתי, זה נראה לי כמו רכב עצום והיות ובארץ אין כזה (לפחות לא מצאתי) אני לא מצליח להבין פיזית מה הגודל שלו. כשאני מחפש את הרכב הזה להשכרה, אני מוצא רק את Mercedes Vito או Viano ואלה דווקא נראות לי מתאימות יותר. אבל המחיר שלהן גבוה יותר ואני לא בין מדוע. אני חושש להיתקע עם רכב גדול מדי ומסורבל מדי. מבחינת רישיון לא צריכה להיות בעיה, יש לי רישיון ב' והרכב נופל בקטגוריה הזו לפי מה שהבנתי. אשמח לדעתכם..
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום חברים. לפני מעבר חצייה בקרבת מקום מגוריי חונה רכב מסוג סוואנה במפרצון הממוקם לפני מעבר החצייה. כיוון שהרכב מאד גבוה ורחב, נחסם שדה הראייה להולכי הרגל, דבר שלא מתיר ברירה והם נאלצים לרדת לכביש על מנת להביט, דבר שמסכן אותם מאד. אני בעצמי לפני כמה שנים כמעט נדרסתי במעבר החצייה הזה בגלל אותו הרכב (לא מדובר במצב חדש). מצורפות תמונות להמחשה: ידוע לי שקיים חוק האוסר על החניית רכב לפני מעבר חצייה במרחק הקצר מ-12 מטרים. כיוון שכאן ישנו מפרצון לחנייה, לא ברור לי אם החוק תקף גם כאן. מה שבטוח, כך או כך, מדובר בסכנת חיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש כבר זמן רב, אפליקציה שתאפשר לי לעקוב אחר מסלול נסיעה של הרכב בו נוהג חבר או עמית לעבודה שמעוניין לשתף איתי את נסיעתו בלייב. העניין הוא שלמרות אינספור בדיקות, כולל אפילו וויז, לא מצאתי אפליקציה שמסוגלת להעביר און ליין, את מיקום הנסיעה המדוייק ע"פ שילוב של GPS ואינטרנט ישירות למכשיר שלי או למחשב. אשמח לקבל רעיונות...
הודעה אחרונה מאת howitzer, -
אם גם אתם, כמוני, חיכיתם וקיוויתם לייבוא של הפוקוס RS החדשה, הלכתם לברר באיילון מוטורס והשארתם פרטים, ניסיתם לברר בדלק מוטורס וקיבלתם תשובה שלילית או שאחרים כבר חסכו לכם הליכה והודיעו חד משמעית שדלק לא תביא את הרכב, אז אני שמח לבשר שנוצר פתח של תקווה. אחרי הרבה חפירות של כמה אנשים, ואחרי שאני מניח שהדי ההצלחה בעולם הגיעו גם אליהם, בדלק מוטורס מוכנים לשקול את העניין ובוחנים את הנושא כרגע. מה שחשוב לעשות זה להראות להם שיש ביקוש והשלב הראשון זה להחזיר את כל המתעניינים הרציניים שכבר ויתרו על פניה אליהם והלכו לבדוק חלופות (יבוא מקביל או קנית רכב אחר). אני לא מדבר סתם על הרמת טלפון או כניסה לסוכנות אקראית, כל מי שמתעניין ברצינות (הכוונה עומד לקראת קנית רכב, מוכן ויכול …
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 47 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
השמועה הסתובבה כבר זמן מה ברשת, אך היום נודע כי בשבועות הקרובים תצא הודעה מסודרת בנוגע לעסקה שנחתמה בין FCA ל-Apple. מדובר על המכונית האוטונומית של אפל. מגזין Automobile צפוי לפרסם ביום שני ראיון מקיף עם סרג'יו מרקיונה (מנכ"ל FCA) אשר יעסוק במגוון נושאים. בינתיים, קבלו טעימה כאן: Sergio Speaks: FCA CEO on Why Tie-up with Google, Apple Makes Sense “We build the cars; they build the technology that goes into them”
הודעה אחרונה מאת Dudi910, -
-
שלום לכולם. אני כותב בשם חבר שזקוק לעזרה. התלבטתי איפה לכתוב - יכול להיות שמתאים לפורום משפטי וגם טכני. שכרתי מרצדס A180 CDi חדשה עם 3000 מייל באדינברו, אנגליה. נסעתי איתו קרוב ל-400 מייל במשך 3 ימים ואח"כ תידלקתי בתחנת דלק בסקוטלנד של רשת מוכרת (Gleaner) בדלק סולר כמובן. כעבור איזה 200 מייל הרכב כבה פתאום ואחרי מספר דקות הניע שוב. נסעתי עוד כ-100 מייל ואז הרכב נתקע לגמרי. כמובן קיבלנו חילוץ עם גרר ורכב חלופי. לאחר חזרתנו לארץ קיבלנו תביעה מחברת ההשכרה (Europcar) ע"ס 4000 פאונד בטענה של רשלנות שנובעת מתידלוק שגוי. אשמח לקבל תשובות לשאלות האלה: 1. האם ניתן בכלל לנסוע עם רכב דיזל שתודלק לטענתם "במשהו אחר"? 2. האם יש בעיית "ריקול" בדגם הזה? (רכב חדש לגמ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
אני נהג חדש ולא מנוסה יותר מידי. הייתי רוצה לדעת כיצד הייתם מתמודדים עם המצב הבא: יצרתי תמונה כדי להמחיש את המצב - תתארו שיש 3 נתיבים במקום 4. המכוניות הכתומות נוסעות קדימה והנתיב שלהן נוסע קדימה בלבד. המכוניות הלבנות מחכות לפנייה שמאלה והנתיב שלהן הוא שמאלה בלבד - הן לא זזות. בקצה השרטוט יש רמזור קדימה לנתיבים האמצעיים ורמזור שמאלה לנתיבים השמאליים. אני באוטו הירוק ואני רוצה להגיע לנתיב השמאלי ביותר. כיצד עליי לעשות את זה? כמעט תמיד יש תנועה של המכוניות הכתומות, אם אני אסע לנתיב השמאלי ביותר אני אצטרך לחתוך את המכוניות הלבנות - ובכך לחסום את התנועה למכוניות הכתומות. (זה מה שעשיתי באותו הרגע) כך זה ייראה: אני מזכיר שלמרות שצי…
הודעה אחרונה מאת mfanter, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בשעה טובה עברתי לדירה חדשה. בבניין ישנן חניות עם מכפילי חניה, ולי יש מקום חניה בחלק התחתון של אחד המתקנים. טרם הכניסה לדירה הזהירו אותי שמכפילי החניה עשויים להיות בעיתיים עבור רכבים גדולים בגלל מגבלת גובה. בינתיים, ניסיתי לחנות עם שני רכבים קטנים: סיטרואן C3 ומאזדה 2, וגיליתי בעיה אחרת: כאשר אני מנסה להכנס למתקן, לאחר ששני הגלגלים הקדמיים עוברים אל מתקן החניה הנמוך במעט מגובה רצפת הקומה, סף/מרכב הרכב משתפשף ברצפה. שאלתי כמה שכנים אחרים בעלי רכבים קטנים ואף אחד לא נתקל בתופעה דומה. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש רכבים מסויימים שלא מסוגלים לחנות במתקנים מהסוג הזה, או שהבעיה היא במתקן עצמו? מצורפות תמונות של המתקן, של הרצפה וכן של הרכב בעת השפשוף.
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
אך יצרני התכנות המשפרות ביצועים לא מרכיבים לנו בקרות יותר ליברליות ברכבים ספורטיביים? 1 2
מאת bigmik-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למה לא בעצם? למה יצרני התכנה לשיפורי מנוע וגיר לא משפרות לנו את בקרת האחיזה, ליותר ליברלית,או לחלופין יעילה יותר לאלה שרוצים ליהנות מנהיגה יותר. לאחר את כניסתה או למתן את תגובתה? אני מודע למקום המסוכן שזה יוצר,אבל למה בעצם לא?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
הרכב האחרון שרכשתי היגיע לסוכנות המישנה על מובילית, אבל בכל זאת היו לו 100 קילומטר על השעון. הרכב היה אחרי התקנה מקומית של איתוראן ומולטי מדייה. איפה הוא נסע? הניילונים היו כולם במקומם. כל מדבקות המגן במקומן, מדבקות שונות (למשל בספי הדלתות, על המגש האחורי ) מציינות תאריך ייצור 4 חודשים לפני תאריך המסירה. הרכב הגיע (לפי ה SMS שקיבלתי כשבוע לאחר ההזמנה) לארץ ונתבקשתי להשלים את תהליך ההזמנה. עד כאן הליך רגיל... אז איפה הרכב נסע 100 ק"מ? (ספורטאז 2015, נמסר בנובמבר, ייצור יולי 2015 ) ,
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
חודש אפריל כבר עבר לו... Cars-Apr-2016.pdf
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
חן פרחי לוקח אותנו לעוד מסע מרתק בזמן, הפעם הוא מלווה כמה מהתחנות המשמעותיות שעיצבו והובילו את יצרנית הרכב הצרפתית רנו לימינו. החל מהדגם הראשון של לאחר מלחמת העולם השנייה וכלה באסטרטגיה הנוכחית שלה. הכתבה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי כולם, באתי אתמול בבוקר לרכב אחרי שבוע שהוא היה בצד, חשכו עיניי, לפתע אני רואה סדק/שריטה באורך 10 סמ מתחת לוישר. איזה מתנה אחרי פסח... יונדאי i20 שנתיים וחצי על הכביש פרטית. היה לי לפני כן סדק קטן (1ממ בקושי שם - בטסט לא עניין אותם בכלל שאותו עשיתי אגב יומיים לפני פסח). יכול להיות שזה נגרם מהסדק הקודם או שעליי לחשוד באיזה שכן שחיבל במזיד ועשה משהו במכוון ברחוב? (הרכב אמנם עמד בשמש). טוב אז מה עושים מכאן? פניתי לחברת ביטוח. המבטח שמשות במקיף\מלא הוא אוטו גלס. מישהו שמע מכיר? אני לא אקבל שם שמשה חלופית מקורית. האם יש עם זה בעיה? מה לגבי איכות העבודה שם? מה לדרוש וכו'. אפשרות אחרת היא לבצע את זה באזור 1000 שח אצל זגג שאני שמעתי עליו חוו"ד טובה מ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 תגובות
- 707 צפיות
היי לכולם, בהמשך לאשכול שפתחתי אמש בנושא שונה, אך זה מתקשר לסוג הרכב (בלי כל קשר, מי שרוצה להגיב שם, אשמח מאוד. הדיון שם פורה). אחד מתחביביי הוא לשוטט בערוצי הרכב הפופולריים ביוטיוב ולקרוא חדשות רכב מהעולם (מה שנקרא: להישאר מעודכן). אני שם לב כי פעם אחר פעם, יוצאים דגמים חדשים של רכבים הכוללים שינויי עיצוב משמעותיים (באירופה ובארה"ב), אך כאשר אני נכנס לאתר היבואן הרישמי בארץ, אני רואה שהדגמים למעשה לא עדכניים בהשוואה לחו"ל. אני מעריך שמכורי הרכב כאן, יוכלו לענות על שאלתי: נניח וראיתי שיש עיצוב חדש להונדה סיוויק: ונניח אני מעוניין לדעת מתי צפוי (ואם בכלל צפוי) להגיע אותו דגם חדש לארץ. כיצד ניתן לדעת זאת? (בלי להתקשר ליבואן ולשאול כל פעם). הא…
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, יצא לי לשוחח עם חבר בנושא הנ"ל, הוא לא מכיר כלל את הנושא ובעוד אני מכיר באופן שיטחי.. השאלה שהועלתה זה למה כביכול החברות לא מוציאות את הרכבים עם ההספק שהציפים מציגים? עניתי לו שלדעתי מדובר באינטרס כלכלי נטו והוא טען שההפרשים לא כאלה גבוהים שיהוו אינטרסט מכריע. תודה, מצטער אם זה לא המקום הנכון. Sent from my Be Touch 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת edan82, -
דאצ'יה שינתה כמה מדפוסי הקניה המושרשים ביותר של השוק הישראלי. היא גילתה שבמחיר אטרקטיבי הלקוח הישראלי החשדן והמפונק - מוכן להתמודד ולגלות שהשד שמסתתר מאחורי דוושת המצמד הוא אגדה אורבנית, ושפתאום, גם אם התקציב מוגבל - מכונית משומשת בת שנתיים היא לא הבחירה האוטומטית. אבל אוטומטית הייתה גם משהו שדאצ'יה נאלצה לעקוף, שכן תיבה כזו לא הייתה בהיצע שלה. עכשיו דווקא יש, זאת אומרת, לא ממש עכשיו-עכשיו - אלא רק אחרי פסח. אבל מה שאפשר לעשות עכשיו זה להיכנס לאתר החברה ולהזמין אונליין בהפקדת מקדמה את המכונית והצבע למשלוח הראשון. הידיעה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! צריך עזרה בהתקנת מרים חלונות במזדה 3 2006- אני יודע שישנו חוט פיקוד שיוצא ממערכת הנעילה המרכזית ברכב שהוא בעצם הטריגר והוא אמור להפעיל את המרים חלונות. הנעילה מרכזית ממוקמת אצלי מתחת לתא כפפות כך שמשכתי חוט אחד לצד השני של הרכב בואכה הדלת של הנהג. אם אני מבין נכון אני אמור להתקין את המרים חלונות בתוך דלת הנהג. נכון? ואם כן איך אני אמור להעביר חוטים לתוך הדלת של הנהג? ישנו פלג ביציאה מהרכב עם צמת חוטים שלא מאפשרת להחדיר לשם חוטים... בעצם אני אמור להעביר לתוך דלת הנהג (בהנחה שמרים החלונות יושב בתוך הדלת) פלוס ומינוס וטריגר. אייך עושים את זה ? מאיפה אני מעביר חוטים לתוך הדלת ואיך מעבירים לתוך הדלת? נ.ב שיש לי ברכב אפשרות להתקין מרים חלונות שקע ת…
הודעה אחרונה מאת natco, -
ראיתי את הפרסום הזה באתר של ידיעות אחרונות, ויש בזה משהו שמרתיח אותי. מדובר על נהג אוטובוס שנסע במהירות של 58 קמ"ש, כאשר הגיע למעבר חצייה, דרס קשיש בן 89 ולאחר מכן הקשיש, נפטר מפציעתו בבית החולים. נהג האוטבוס הודה בדריסה אבל גם טען שהקשיש קפץ לכביש בהפתעה לכן הוא דרס אותו. השופט ציין שהנהג הגיע למעבר חציה הוא אף האיץ את נסיעתו ועדיין הוא פטר אותו מאשמה או מה שזה לא יהיה והנהג שהרג, יצא עם עבודת שירות, קנס של 10,000 לשלם למשפחת הנפטר ו-5 שנות שלילת רשיון. מדובר בעיני בבדיחה וזה מרתיח אותי. הזקן קפץ?, בן 89 עם מקל הליכה קופץ לכביש?, איך בדיוק הוא קופץ?, עם עם חליפה אדומה?? הנהג אוטובוס הגיע למעבר חצייה הוא אף האיץ את הנסיעה. כל זה...והנהג קיבל ע…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
חשבתי אולי כל אחד יכתוב אלו כבישים מהנים לנהיגה הוא מכיר, איפה הם נמצאים, ויספר עליהם קצת ויתאר אותם... כך בסופו של דבר יהיה לנו מן "מדריך לכבישים מהנים בארץ"... אולי נוכל אפילו להוציא ספר...
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 909 צפיות
הגיע הזמן הזה שבו מתחילות מחשבות על שדרוג רכב הרכב הנוכחי: Seat Leon 1.4 TSI 2014 הכיוון הוא למשהו קצת יותר ספורטיבי אבל עדיין נוח, גיר רגיל ורצוי מהסוג שלא מושך יותר מדי מבטים. על הפרק ולפי הסדר: VW Polo GTI Peugeot 208 GTI Ibiza Cupra, (שעולה קצת פחות אבל סובלת מבעייה תדמיתית קלה מבחינתי). עם ניסיון די טוב עם הקונצרן התחלתי בסוכנות סיאט בהרצליה. אין את הדגם המדובר בתצוגה והוא לא זמין לנסיעת מבחן לפחות לחודש הקרוב. מגיעים לסוכנות "פליקס" בתל אביב, אולם תצוגה של פולקסווגן. הפולו ללא ספק יפה ונוחה יחסית. אני רוצה לציין לטובה את השירות שקיבלתי, בעיקר מאיש מכירות בשם ארז שדרכו קניתי פולו "רגילה" לפני כמה שנים. קיבלתי מענה לכל השאלות ואפילו כו…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
אז כיוון שהתא המשפחתי שלנו מתרחב (קולולוש!) חשבנו להחליף את הרכב למשהו יותר חסכוני וצנוע. באורך ספונטני השארתי הודעה באתר דאצ'יה לתיאום נסיעת מבחן, חזרו אלי יום אחרי תיאמנו ליום שישי בשעה 11 בבוקר. בבוקר יום שישי, שיחת טלפון בסביבות 9 בבוקר, מצלצלים לוודא שאנחנו מגיעים (מגניב!). איזה יופי שדוגאים לוודא את זה!, אפילו אמרתי לו שנקדים קצת נאמר לי שאין בעיה אבל שאצטרך אולי להמתין עד השעה 11 כי לא בטוח שהרכב יהיה מוכן לפני כן. הגענו לבית דאצ'יה בפתח תיקווה, חניה חינם היה קל למצוא יחסית. נגשתי אל נציג נסיעות המבחן ונאמר לי על ידיו שאני צריך לקבל הצעת מחיר טרם הנסיעת מבחן, תפסנו לנו נציג מכירות לאחר שהתפנה ישבנו איתו דיברנו איתו הראה לנו את הרכב את האיבזור וכ…
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום. זכור לי שבמהלך שיטוטיי בפורום, נתקלתי בתמונה, של אדם שצילם את רכבו על רקע המטוס הבא: https://www.google.com/maps/place/%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%97%D7%AA+%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%94+%D7%96%D7%95%D7%94%D7%A8%E2%80%AD/@31.150605,35.372496,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-sQzC6DXt4JI%2FVufu84NhscI%2FAAAAAAAASIo%2FsXct5C4WnXMK5jbARlu_KvuizJIPgLPzQ!2e4!3e12!6s%2F%2Flh4.googleusercontent.com%2F-sQzC6DXt4JI%2FVufu84NhscI%2FAAAAAAAASIo%2FsXct5C4WnXMK5jbARlu_KvuizJIPgLPzQ%2Fs203-k-no%2F!7i2048!8i1365!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x6039a3910a526447!6m1!1e1 אני לא מצליח למצוא את התמונה המדוברת. האם ניתן להתקרב למטוס ההוא? לא תזיק לי תמונה של רכבי והמטוס ביחד.
הודעה אחרונה מאת WouldYouHelpMe, -
הוט האץ' מגה-טסט
מאת 504L-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הפעם לא אכביר במלים. גשו ישר אל האקשן; בנוסף, מאחר ובפוקוס RS עסקינן, שימו לב לסרטון הבא, המשווה התנהגות דריפטים של פוקוס RS מול מוסטנג, הנעה כפולה עם העדפה לסרן האחורי מול הנעה אחורית. בעיקר, שימו לב למה שקורה עם הגלגלים הקדמיים מבחינת נעילה נגדית... יום אחד עוד יהיה לנו רכב אוטונומי שיכין אספרסו תוך כדי ביצוע דריפט צפיה מהנה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- ניצן א
- Nemesis
- Step
- מחכה
- shilo_v
- GREEN.
- mikk
- yossiaviel
- ba323f
- רפי לין
- Pavlik