Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

באתי אתמול בבוקר לרכב אחרי שבוע שהוא היה בצד, חשכו עיניי, לפתע אני רואה סדק/שריטה באורך 10 סמ מתחת לוישר. איזה מתנה אחרי פסח... יונדאי i20 שנתיים וחצי על הכביש פרטית.

היה לי לפני כן סדק קטן (1ממ בקושי שם - בטסט לא עניין אותם בכלל שאותו עשיתי אגב יומיים לפני פסח).

יכול להיות שזה נגרם מהסדק הקודם או שעליי לחשוד באיזה שכן שחיבל במזיד ועשה משהו במכוון ברחוב? (הרכב אמנם עמד בשמש).

טוב אז מה עושים מכאן? פניתי לחברת ביטוח. המבטח שמשות במקיף\מלא הוא אוטו גלס.

מישהו שמע מכיר? אני לא אקבל שם שמשה חלופית מקורית. האם יש עם זה בעיה? מה לגבי איכות העבודה שם? מה לדרוש וכו'.

אפשרות אחרת היא לבצע את זה באזור 1000 שח אצל זגג שאני שמעתי עליו חוו"ד טובה מאוד (גם חלון חלופי עם אחריות לשנתיים על העבודה).

צרפתי תמונה. האם יש מצב לתקן את זה איכשהו?

תודה

my_glasss.jpg

פורסם

מניסיון של מכרה שהחליפה שמשה קדמית (לא מקורית) באוטו גלאס, התוצאה היתה טובה מאוד וקשה בכלל להבחין שמשהו השתנה ברכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קרה לי חודש אחרי שהוצאתי את הגולף מהסוכנות, החדשות הטובות זה שיש קיטים כאלה של מילוי שאפשר לעשות גם לבד וזה סותם את החור ומחזיק תקופה מסויימת, החדשות הרעות הן שלא משנה איפה זה וכמה זה קטן זה יתפתח ובסופו של דבר לא יהיה מנוס מלהחליף את כל השמשה שזה מה שגם אני עשיתי בסופו של דבר.

אני מניח שביונדאי שלך אין שום חיישנים או משהו ספציפי שמצריך באמת שמשה מקורית, הייתי הולך על התיקון דרך חברת הביטוח וסוגר עניין.

פורסם

לכאורה נכון, אבל:

1. ההבדל הכספי לא מבוטל

2. הם לא מתלהבים מזה, צריך ממש לשכנע אותם לקחת ממך כסף

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תחליף אצל אוטוגלס הם מחליפים כאלה בטונות כל יום.

אבל

לפני כן צלם את הרכב כדי שתוכל להראות לרוכש העתידי שלא מדובר בתאונת דרכים שחייבה החלפת השמשה.

אחת הבדיקות הראשונות שאני עושה לרכב לפני קניה היא לבדוק מקוריות השמשות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טרם ראיתי רכב שלא מופיע הלוגו של היצרן על השמשות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...